Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Dtractus

Üye

Telefon kapalı olacak.

Hocam telefon kapalı zaten. Ben mi anlatamadim? Telefon kapalı. Flasha basıp hızlıca takıyorum. Aranıyor diyor bekliyorum. Telefonu bağlayınca donanım takıldı sesi geliyor filan şarj ışığı yanıyor sonra. Bulunamadı diyor ardından.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Hocam telefon kapalı zaten. Ben mi anlatamadim? Telefon kapalı. Flasha basıp hızlıca takıyorum. Aranıyor diyor bekliyorum. Telefonu bağlayınca donanım takıldı sesi geliyor filan şarj ışığı yanıyor sonra. Bulunamadı diyor ardından.
tamam çok doğru yoldasın. sen hemen o hatayı verince telin bataryasını sök tak. sonra tekrar flash tusuna bas uyarıya evet de. der demez hemen teli tak kabloya bilgisayarın 3 veya 5 sanıye ıcınde bilip diye ses cıkaracak. olduguna bı ısarettır. bu bilip sesi çok zaman olursa yeniden tekrarla

- - - Eklendi - - -

acma tusuna falan basmana gerek yok n97 de

Dtractus

Üye

tamam çok doğru yoldasın. sen hemen o hatayı verince telin bataryasını sök tak. sonra tekrar flash tusuna bas uyarıya evet de. der demez hemen teli tak kabloya bilgisayarın 3 veya 5 sanıye ıcınde bilip diye ses cıkaracak. olduguna bı ısarettır. bu bilip sesi çok zaman olursa yeniden tekrarla

Pekala dediğinizi yarin uygulayacagim. Ilginiz için teşekkürler.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Genel :oke:

semihh95

semihh95

Üye
taha niye ceza aldı yahu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Taha'nın işleri vardı. Biraz ara verdi. Kafasını dinlesin biraz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bende 2-3 gün yollayabilirim kendimi. Haberiniz olsunda.

Dtractus

Üye
Ustalar N97'ye sabah CFW yükleme girişiminde bulundum JAF ile. Fakat tam okutmuşken birden "boot etme" hatası verdi? Ekranada error bilmemne 17 tarzında birşey geldi ve telefon açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ustalar N97'ye sabah CFW yükleme girişiminde bulundum JAF ile. Fakat tam okutmuşken birden "boot etme" hatası verdi? Ekranada error bilmemne 17 tarzında birşey geldi ve telefon açılmıyor. Ne yapmalıyım?

Tekrar flaşla.

Dtractus

Üye
Okumuyor hocam. Yine error veriyor. Araştırdımda pc'nin ön kısmındaki usblerde bu hatayı veriyormuş, arkadan takıncada usb kısmına gelmiyor. Telefon öyle kaldı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Okumuyor hocam. Yine error veriyor. Araştırdımda pc'nin ön kısmındaki usblerde bu hatayı veriyormuş, arkadan takıncada usb kısmına gelmiyor. Telefon öyle kaldı.

USB kısmına gelmiyor derken?

Dtractus

Üye

USB kısmına gelmiyor derken?
Hocam biliyorsunuz N97Ler usb kablosunu veya şarj aletini takınca beyaz ledi yanar. O Led saliselik bir işlemle yanıp sönüyor. Pc'yede bildirim gelmiyor yani.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam biliyorsunuz N97Ler usb kablosunu veya şarj aletini takınca beyaz ledi yanar. O Led saliselik bir işlemle yanıp sönüyor. Pc'yede bildirim gelmiyor yani.

Anladım, bilgisayarının arka kısmındaki USB çıkışlarını kullanarak aynı şekilde flaşlama yapman gerekiyor. Bilgisayara bildirim gelmemesi tuhaf :hmmm

N97 Tester'larımız şimdi istirahatte ve forumdan uzaktalar. N97'si olan biri nasıl flaşladığını söylerse sorun çözülür.

Semih burdaysa cevap verecektir.

Üst Alt