Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer isterseniz N97 Test işlemlerinde yardımcı olabilirim her konuda..

Şimdilik ek bir test yok.

---------- Eklendi @ 07:41:25 ---------- Yazıldı @ 07:41:07 ----------

saygıdeğer rambo veyahut anılbaran sizden özel bir isteğim olacak yayınlamış olduğunuz yamaları tek bir rar arşivinin icinde toplayıp hotfile veya başka bir siteye upload edip bana özel mesajla atabilir misiniz acaba saygılar

:hmmm

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sizce hangi stil daha guzel durur telefonda kararsız kaldım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
2 yada 3 :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özellikle iki tam bir görsel şölen :bud:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hız için hangisini kullanmalıyım ?
Hız ve görsellik için ne kullanmalıyım?
Görsellik için ne kullanmalıyım ?

Açıklarmısınız :)

:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:nono: Sana açıklama yok.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hız için : Stil 5

Hız ve görsellik için : 3

Görsellik için : 2 ve 1

Hıh :hih:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Final Servis Pakedi 2 hazırlanıyor. İşte değişim listesi:

Görsel Modlamalar:

+ TCK logosu görünümlü arayan kişi ikonu
+ Tema önizleme bekleme süreleri oldukça düşürüldü
+ Son yapılan T.C.K logo seçimlerinde, yaptığı başarılı grafik çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan sercan5835 isimli üyenin yaptığı logolardan biri açılış ekranına eklenmiştir. Logo konunun en aşağısında, anlatımın içindedir.
+ Stil 2,3,4'te 3. ve 4. mediabar simgeleri Sensör Aç Kp ve Bluetooth simgeleriyle değiştildi.
+ Telefonun kapanış logosu değiştirildi.

Multimedya Modlamaları:

+ 10 saat kesintisiz ses kaydı yapılabiliyor.
+ Ses kaydı ve yürütme ses yüksekliği 10. seviyeye getirildi.
+ Ses kaydının hafıza kartına yapılabilmesi sağlandı.

Performans Modlamaları:

+ Sensörle ekranın dönüş hızı orjinal firmwarelerde olduğu gibi stabilleştirildi.
+ Başlangıçta bütün bileşenler yine engellendi. Ses komutlarının çalışabilmesi sağlandı.

Sistem Modlamaları:

+ İlk formattan sonra telefonunuzun hafıza kartına tam 27 adet tam ekran duvarkağıdı geliyor. Bu duvar kağıtlarını E:\Images\Background (Hafıza kartınız\Görüntüler\Duvar kağıtları) klasöründe bulabilirsiniz.
+ İlk formattan sonra Mert045'in bize sağladığı T9 Türkçe haznesi, otomatikmen kuruluyor.
+ Sensör Aç Kp (Accel. Switch) ve BTSwitch uygulamaları menüde ve kısayollarda görünüyor.
+ Nokia 52XX telefonlarından Video araması özelliği tamamen kaldırıldı.
+ Bluetooth ile alınan dosyalar varsayılan olarak E:\Bluetooth\ klasörüne gider. Böylece boyutu telefonun boş hafızasından büyük dosyaları alabilirsiniz. Bir hafıza kartınızın olması zorunludur.
+ Varsayılan sistem tarihi 01.05.2012 ve saati 12:00 olarak değiştirildi. Hard format attığınızı bu tarihlerden anlayabilirsiniz.
+ Küçük QWERTY klavye eklendi.

Sorun Çözüm Modları:

+ 52XX telefonlarda, video-fotoğraf geçişi düğmesine basılı tutunca çıkan yanlış anlamdaki yazılar düzeltildi.
+ Ev ekranında kısayol eklerken görünen ve hiçbir işlevi olmayan 'NSmlDSSync' kısayolu silindi.
+ Tuş kilidi sensörle dönemiyordu, düzeltildi.
+ Stil 3'teki Dokunmatik tuş kilidinin bildirimleri görstermemesi sorunu giderildi.
+ Stil 2'de KillMe uygulaması yüklenemeyip "Dahili Bileşen" hatası veriyordu. Düzeltildi.
+ Güç düğmesine basıldığında ev ekranına atmıyor.
+ Tema efektlerinin açınca, oluşan şu sorunlar giderildi: Tuş kilidi ekranında Kilit aç'a basınca kilidin geç açılması ve açılır listelerde oluşan göz kırpması sorunu.

Aşağıdaki yamalar T.C.K v1 Final SP2 ile birlikte CFW'lerin tümüne gömülmüştür, uygulamanıza gerek yoktur:

+ [Kurulum] [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün
+ [Kurulum] [T.C.K] Sensör Hassasiyetini Eski Orjinal Haline Getirme
+ [Kurulum] [T.C.K] T9 Haznesi Geliştirme By Mert045
+ [T.C.K] Başlangıçta İptal Edilen Programları Tekrar Çalıştırma (Ses Komt. vs)
+ [T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron
+ [T.C.K] Tuş kilidi sensörle dönebilsin
+ [T.C.K] C5-03 Dokunmatik Tuş Kilidi + Sensörle Dönebiliyor + Bildirimli

15 Mayıs'a kadar çıkabilir.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
T.C.K v1 Final Servis Pakedi 2 hazırlanıyor. İşte değişim listesi:

Görsel Modlamalar:

+ TCK logosu görünümlü arayan kişi ikonu
+ Tema önizleme bekleme süreleri oldukça düşürüldü
+ Son yapılan T.C.K logo seçimlerinde, yaptığı başarılı grafik çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan sercan5835 isimli üyenin yaptığı logolardan biri açılış ekranına eklenmiştir. Logo konunun en aşağısında, anlatımın içindedir.
+ Stil 2,3,4'te 3. ve 4. mediabar simgeleri Sensör Aç Kp ve Bluetooth simgeleriyle değiştildi.
+ Telefonun kapanış logosu değiştirildi.

Multimedya Modlamaları:

+ 10 saat kesintisiz ses kaydı yapılabiliyor.
+ Ses kaydı ve yürütme ses yüksekliği 10. seviyeye getirildi.
+ Ses kaydının hafıza kartına yapılabilmesi sağlandı.

Performans Modlamaları:

+ Sensörle ekranın dönüş hızı orjinal firmwarelerde olduğu gibi stabilleştirildi.
+ Başlangıçta bütün bileşenler yine engellendi. Ses komutlarının çalışabilmesi sağlandı.

Sistem Modlamaları:

+ İlk formattan sonra telefonunuzun hafıza kartına tam 27 adet tam ekran duvarkağıdı geliyor. Bu duvar kağıtlarını E:\Images\Background (Hafıza kartınız\Görüntüler\Duvar kağıtları) klasöründe bulabilirsiniz.
+ İlk formattan sonra Mert045'in bize sağladığı T9 Türkçe haznesi, otomatikmen kuruluyor.
+ Sensör Aç Kp (Accel. Switch) ve BTSwitch uygulamaları menüde ve kısayollarda görünüyor.
+ Nokia 52XX telefonlarından Video araması özelliği tamamen kaldırıldı.
+ Bluetooth ile alınan dosyalar varsayılan olarak E:\Bluetooth\ klasörüne gider. Böylece boyutu telefonun boş hafızasından büyük dosyaları alabilirsiniz. Bir hafıza kartınızın olması zorunludur.
+ Varsayılan sistem tarihi 01.05.2012 ve saati 12:00 olarak değiştirildi. Hard format attığınızı bu tarihlerden anlayabilirsiniz.
+ Küçük QWERTY klavye eklendi.

Sorun Çözüm Modları:

+ 52XX telefonlarda, video-fotoğraf geçişi düğmesine basılı tutunca çıkan yanlış anlamdaki yazılar düzeltildi.
+ Ev ekranında kısayol eklerken görünen ve hiçbir işlevi olmayan 'NSmlDSSync' kısayolu silindi.
+ Tuş kilidi sensörle dönemiyordu, düzeltildi.
+ Stil 3'teki Dokunmatik tuş kilidinin bildirimleri görstermemesi sorunu giderildi.
+ Stil 2'de KillMe uygulaması yüklenemeyip "Dahili Bileşen" hatası veriyordu. Düzeltildi.
+ Güç düğmesine basıldığında ev ekranına atmıyor.
+ Tema efektlerinin açınca, oluşan şu sorunlar giderildi: Tuş kilidi ekranında Kilit aç'a basınca kilidin geç açılması ve açılır listelerde oluşan göz kırpması sorunu.

Aşağıdaki yamalar T.C.K v1 Final SP2 ile birlikte CFW'lerin tümüne gömülmüştür, uygulamanıza gerek yoktur:

+ [Kurulum] [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün
+ [Kurulum] [T.C.K] Sensör Hassasiyetini Eski Orjinal Haline Getirme
+ [Kurulum] [T.C.K] T9 Haznesi Geliştirme By Mert045
+ [T.C.K] Başlangıçta İptal Edilen Programları Tekrar Çalıştırma (Ses Komt. vs)
+ [T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron
+ [T.C.K] Tuş kilidi sensörle dönebilsin
+ [T.C.K] C5-03 Dokunmatik Tuş Kilidi + Sensörle Dönebiliyor + Bildirimli

15 Mayıs'a kadar çıkabilir.

Benim bildiğim servis paketlerinde hatalar giderilir. Ama bizde hata ve olsada olur olmasada olur dediğimiz şeylerde değişiyor. Çok garip :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TCK'nın farkı :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
v2 ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
n97 mine şarj olurken sarj ışığının yeniiden yanmasını da istiyoruuuuuzzz :D:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

v2 ayrı bir CFW olacak. Normalde SP1'i kendi çapımda küçük küçük modluyordum. Bu kadar değişiklik çıkabileceğini düşünmemiştim. Değişiklikler artınca SP2 olarak yayınlamayı düşündüm ve genelleştirdim. TCK Final'in hakkını tam olarak vermeden v1'i bitiremeyiz :) Yine senin başına NFE bela olacak bir kaç gün :ehe

n97 mine şarj olurken sarj ışığının yeniiden yanmasını da istiyoruuuuuzzz :D:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus::konus:

Işık modu düzeltmesi yapmıyoruz. Yanlış bir modlama herşeyi alt üst edebilir ;)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
rambo kardeşm tck beta kullanıyorum daha finali indirmeye fırsatım olmadı ama sp2ye nokia 5230 omega cfw sı gıbı performans uygularsan iyi olur sp2yi çıkar çıkmaz atacam inş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada, kendim de SP2'yi şuan test ediyorum ve kullanıyorum. Özellikle telefonun açılışı-kapanışındaki, arama yaparken ki çıkan logolar hem göze hitap ediyor hem de çok şık duruyorlar. Ayrıca 27 arkaplan resminin kendiliğinden telefonun hafıza kartına gelmesi başka bir hava katıyor telefona :) Bu sefer SP1'de olduğu gibi 2-3 değişiklik yok, köklü bir değişim var ;)

M. tAHA

M. tAHA

Üye

v2 ayrı bir CFW olacak. Normalde SP1'i kendi çapımda küçük küçük modluyordum. Bu kadar değişiklik çıkabileceğini düşünmemiştim. Değişiklikler artınca SP2 olarak yayınlamayı düşündüm ve genelleştirdim. TCK Final'in hakkını tam olarak vermeden v1'i bitiremeyiz :) Yine senin başına NFE bela olacak bir kaç gün :ehe

Işık modu düzeltmesi yapmıyoruz. Yanlış bir modlama herşeyi alt üst edebilir ;)
hadi ya neyse sağlık ola.ben ona led çekerim o vakit :kop2::polis:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardeşm tck beta kullanıyorum daha finali indirmeye fırsatım olmadı ama sp2ye nokia 5230 omega cfw sı gıbı performans uygularsan iyi olur sp2yi çıkar çıkmaz atacam inş.

OmegA'nın performansı, TCK v1 Final Stil 5 ile yarışamaz. OmegA ilk tecrübelerimin ürünüydü, bu ise tecrübe + yeni iş yeteneklerinin ve ekip çalışmasındaki farklılıkların zenginliğe dönüştüğü bir CFW.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
rambo kardeşm nokia 5230stil 3 ün performansını omega gibi yaparsan manyak olur bence +birde az hata olursa 10kişi bulurum cfw yi kullancak ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şunu söyliyim: Stil 5 ve Stil 1,2,3,4'ün performans ayarları aynıdır, hiçbir farkı yoktur. Sadece, Stil 5'te ikon modu ve diğer görsel modlamalar yapılmadığından hızı artmıştır.

Üst Alt