Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
sp1 stil 2 yüklü kill me dahili bileşen hatası veriyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sp1 stil 2 yüklü kill me dahili bileşen hatası teriyor

NFE ile açıp Resource\apps\ içinden KillMe isimli dosyayı sil. Repack yapıp flaşla.

---------- Eklendi @ 11:23:56 ---------- Yazıldı @ 11:13:55 ----------

yok abicim kırıkkaledeym ne yazıkkı ama sen fw yollarsan hemen dener sonnuc verr senı ararım

Sana FW göndermek zor iş. Şimdi sen adresindeki modu indir. Aynen konudaki videoya bakarak kendi Rofs2 dosyana uygula ve flaşla. Modu uygulamadan önce, içine attığım metin belgesini oku. Sonra modu uygula. Kolay gelsin.

hasanyangel

hasanyangel

Üye
Rambo flipfont kuruyorum çalışmıyor telefondan still1 de. Açılmıyor. Bence cfw le ilgisi var. Neden acaba hiçbir flipfont programı çalışmıyor. :( bi cevap versen

prorespect

prorespect

Üye
çok güzel bir cfw ellerine sağlık şu ana kadar bir hata ile karşılaşmadım.stil 2 deki android teme efekti biraz kasıyor ve menülerin açılma süresini 3 sn kadar uzatıyor sadece başkada bişey yok zaten :tşk: cfw için :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok güzel bir cfw ellerine sağlık şu ana kadar bir hata ile karşılaşmadım.stil 2 deki android teme efekti biraz kasıyor ve menülerin açılma süresini 3 sn kadar uzatıyor sadece başkada bişey yok zaten :tşk: cfw için :oke:

Gizli klasörü hakkında özel mesaj atmışsın. Gizli klasörü çıkmazsa kendinde oluşturabilirsin. Hard format sırasında hafıza kartın takılı ise otomatikmen gelir zaten.

semihh95

semihh95

Üye

NFE ile açıp Resource\apps\ içinden KillMe isimli dosyayı sil. Repack yapıp flaşla.

---------- Eklendi @ 11:23:56 ---------- Yazıldı @ 11:13:55 ----------

Sana FW göndermek zor iş. Şimdi sen adresindeki modu indir. Aynen konudaki videoya bakarak kendi Rofs2 dosyana uygula ve flaşla. Modu uygulamadan önce, içine attığım metin belgesini oku. Sonra modu uygula. Kolay gelsin.

tamam deneyecegım yardmn ıcın tesekkurler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah siz deneyenlerden razı olsun. Bir karşılık beklemeden yapıyorsunuz.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
üstat 5800sp1 stil 2(5nide denedim) kullanıyorum beta 3 teki
gibi şefaf widget modu varmı

---------- Eklendi @ 17:10:30 ---------- Yazıldı @ 17:08:28 ----------

buarada killme olayını çözdüm dediğin gibi

semihh95

semihh95

Üye
birde ben accel swıtch yukleyemedm neden acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
birde ben accel swıtch yukleyemedm neden acaba

Yüklenmesine yükleniyor, menüde görünmüyor. Yamalarda işine yarayacak yama bulabilirsin.

---------- Eklendi @ 19:03:34 ---------- Yazıldı @ 18:59:58 ----------

üstat 5800sp1 stil 2(5nide denedim) kullanıyorum beta 3 teki
gibi şefaf widget modu varmı

Yeni yaptım bu yamayı :oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bu şleffaflşatırma olayı programla tema üzerindede oluyor ama nasıl yapılıyor acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu şleffaflşatırma olayı programla tema üzerindede oluyor ama nasıl yapılıyor acaba

Tema üzerinden yapacaksın + verdiğim yamayı uygulayacaksın. Ancak öyle tamamen %100 şeffaflaşır. Bizim T.C.K Black Theme zaten ayarlanmış. Geriye sadece yamayı uygulamak kalıyor.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
teşekkürler...

semihh95

semihh95

Üye

Yüklenmesine yükleniyor, menüde görünmüyor. Yamalarda işine yarayacak yama bulabilirsin.

---------- Eklendi @ 19:03:34 ---------- Yazıldı @ 18:59:58 ----------

Yeni yaptım bu yamayı :oke:

hangı yama acaba rom patcher da bıssuru var hangısını bırde rom patcherı ttam olarak nasıl kkuullanıyoruz

semihh95

semihh95

Üye
ben hala goremedim birde nasil yama yapiyoruz

---------- Eklendi @ 19:54:36 ---------- Yazıldı @ 19:54:00 ----------

o degil benmki accel swich sen yanlis anladin

Üst Alt