Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
way be n97 aldigima sirf tck sayesnde sevndm tel sayenzde elimden dusmuyo sagolun.yedej batarya masrafina girdim .d

killer78

Üye
rambo ben sp2 ciktiginda stil 2yi kuracagim ama tuş kilidıni c5 03 yapacagim tus kılıdinin ve tus kilidi dönusunun sorunsuz olması içın hangi yamalari uygulamaliyim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
way be n97 aldigima sirf tck sayesnde sevndm tel sayenzde elimden dusmuyo sagolun.yedej batarya masrafina girdim .d

Sağolun :sarıl:

rambo ben sp2 ciktiginda stil 2yi kuracagim ama tuş kilidıni c5 03 yapacagim tus kılıdinin ve tus kilidi dönusunun sorunsuz olması içın hangi yamalari uygulamaliyim

Tuş kilidi yamasını uygulaman yeterlidir. Tuş kilidi sorunsuzca dönecek ve tema efektleri açıkken Kilit aç'a bastığında geç açılmayacak ve seni rahatsız etmeyecektir.

killer78

Üye
hangi yama o link verir misin bide iphone tuş kilidi stil 2nin tema efektlerini devre dışı bırakıyor çözüm var mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hangi yama o link verir misin bide iphone tuş kilidi stil 2nin tema efektlerini devre dışı bırakıyor çözüm var mı

SP2'de artık böyle bir sorunun kalmayacağına inanıyorum. Yama

semihh95

semihh95

Üye
benm tel 12 saatten fazla sarjda durdu ama batarya dolu demıyooor neden ya bı yrdm n97 stil 5 yuklu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp-açıp tekrar şarja bağla.

kmesne

kmesne

Üye
Şunu söyliyim: Stil 5 ve Stil 1,2,3,4'ün performans ayarları aynıdır, hiçbir farkı yoktur. Sadece, Stil 5'te ikon modu ve diğer görsel modlamalar yapılmadığından hızı artmıştır.

Hadi ya keşe daha önce söyleseydin stil 5 e bütün stil 2 yamasını yaptım direk stil 2 kursaydım keşke

Yani gerçekten hiç bir ayar farkı yokmu

semihh95

semihh95

Üye
bi daha deneyeym
ılgınız ıcın tesekkurler

turkishield

turkishield

Üye
SP2 mi daha ne kadar değişiklik yapabilirsiniz ki ? :) neler var mesela aklınızda ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sanırım bu değişiklikler SP2'nin çıkması için yeterli :)

T.C.K v1 Final Servis Pakedi 2 hazırlanıyor. İşte değişim listesi:

Görsel Modlamalar:

+ TCK logosu görünümlü arayan kişi ikonu
+ Tema önizleme bekleme süreleri oldukça düşürüldü
+ Son yapılan T.C.K logo seçimlerinde, yaptığı başarılı grafik çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan sercan5835 isimli üyenin yaptığı logolardan biri açılış ekranına eklenmiştir. Logo konunun en aşağısında, anlatımın içindedir.
+ Stil 2,3,4'te 3. ve 4. mediabar simgeleri Sensör Aç Kp ve Bluetooth simgeleriyle değiştildi.
+ Telefonun kapanış logosu değiştirildi.

Multimedya Modlamaları:

+ 10 saat kesintisiz ses kaydı yapılabiliyor.
+ Ses kaydı ve yürütme ses yüksekliği 10. seviyeye getirildi.
+ Ses kaydının hafıza kartına yapılabilmesi sağlandı.

Performans Modlamaları:

+ Sensörle ekranın dönüş hızı orjinal firmwarelerde olduğu gibi stabilleştirildi.
+ Başlangıçta bütün bileşenler yine engellendi. Ses komutlarının çalışabilmesi sağlandı.

Sistem Modlamaları:

+ İlk formattan sonra telefonunuzun hafıza kartına tam 27 adet tam ekran duvarkağıdı geliyor. Bu duvar kağıtlarını E:\Images\Background (Hafıza kartınız\Görüntüler\Duvar kağıtları) klasöründe bulabilirsiniz.
+ İlk formattan sonra Mert045'in bize sağladığı T9 Türkçe haznesi, otomatikmen kuruluyor.
+ Sensör Aç Kp (Accel. Switch) ve BTSwitch uygulamaları menüde ve kısayollarda görünüyor.
+ Nokia 52XX telefonlarından Video araması özelliği tamamen kaldırıldı.
+ Bluetooth ile alınan dosyalar varsayılan olarak E:\Bluetooth\ klasörüne gider. Böylece boyutu telefonun boş hafızasından büyük dosyaları alabilirsiniz. Bir hafıza kartınızın olması zorunludur.
+ Varsayılan sistem tarihi 01.05.2012 ve saati 12:00 olarak değiştirildi. Hard format attığınızı bu tarihlerden anlayabilirsiniz.
+ Küçük QWERTY klavye eklendi.

Sorun Çözüm Modları:

+ 52XX telefonlarda, video-fotoğraf geçişi düğmesine basılı tutunca çıkan yanlış anlamdaki yazılar düzeltildi.
+ Ev ekranında kısayol eklerken görünen ve hiçbir işlevi olmayan 'NSmlDSSync' kısayolu silindi.
+ Tuş kilidi sensörle dönemiyordu, düzeltildi.
+ Stil 3'teki Dokunmatik tuş kilidinin bildirimleri görstermemesi sorunu giderildi.
+ Stil 2'de KillMe uygulaması yüklenemeyip "Dahili Bileşen" hatası veriyordu. Düzeltildi.
+ Güç düğmesine basıldığında ev ekranına atmıyor.
+ Tema efektlerinin açınca, oluşan şu sorunlar giderildi: Tuş kilidi ekranında Kilit aç'a basınca kilidin geç açılması ve açılır listelerde oluşan göz kırpması sorunu.

Aşağıdaki yamalar T.C.K v1 Final SP2 ile birlikte CFW'lerin tümüne gömülmüştür, uygulamanıza gerek yoktur:

+ [Kurulum] [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün
+ [Kurulum] [T.C.K] Sensör Hassasiyetini Eski Orjinal Haline Getirme
+ [Kurulum] [T.C.K] T9 Haznesi Geliştirme By Mert045
+ [T.C.K] Başlangıçta İptal Edilen Programları Tekrar Çalıştırma (Ses Komt. vs)
+ [T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron
+ [T.C.K] Tuş kilidi sensörle dönebilsin
+ [T.C.K] C5-03 Dokunmatik Tuş Kilidi + Sensörle Dönebiliyor + Bildirimli

15 Mayıs'a kadar çıkabilir.

zaza_58

Üye
dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor stil 1 i yükledim :s

anılbaran

anılbaran

Üye
format.Kapat aç.

---------- Eklendi @ 16:03:09 ---------- Yazıldı @ 15:51:42 ----------

Rambo n97 4.stil linkını kontrol edermısın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamamdır :oke:

turkishield

turkishield

Üye
Lütfen SP2'de Stil 1 için Beta 3de ki gibi ANDROİD yazı tipini kullanın :artist:

killer78

Üye
rambo ndrive programını kurduğumda galeriye 300e yakın küçük resim geliyor buda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor yok mu buna bir çözüm?

Üst Alt