Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben hala goremedim birde nasil yama yapiyoruz

---------- Eklendi @ 19:54:36 ---------- Yazıldı @ 19:54:00 ----------

o degil benmki accel swich sen yanlis anladin

Onunda yamasını yapmıştım. adresinde, konuda da yazıyor.

semihh95

Üye
abı yanlıs anlamada hangısı acaba brde nasıl yapacam acaba

şuan cfw atamadım kararsızım.daha önceden hiç cfw atmadım benim 5800 a.Direk TCK final i atarsam bir sorun olur mu?

Bu dosya N97 Mini için, bende N97 olduğu için çalışmaz umuduyla yinede denedim. Tabi denerken;
PtiKeymappings_555_*.dll dosyasını PtiKeymappings_505_*.dll olarak ismini değiştirdim (505 N97 için - 555 N97Mini için olduğundan)

Bendeki PtiKeymappings_505_*.dll doyasını sildim fix'i kopyalamadan önce..

Stil5'in içine atarak denedim sonuç malesef olumsuz.. Yalnız belirttiğim gibi Mini için bu.. Birde Mini kullanıcısı denerse çok iyi olur..

Edit: Ayrıca tüm cfw'leri denedim. İçlerini oynayarakta denedim fakat bir türlü Mediabar'ı düzeltemedim bir türlü açılmıyor.
USB şarj esnasında yanan beyaz ışık şarj olurken 3dk sonra sönüyor bunun bir çözümü varmı?
Bunların dışında çok memnunum ellerinize sağlık tekrardan

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abı yanlıs anlamada hangısı acaba brde nasıl yapacam acaba

adresindeki yamayı indir ve telefonuna kur. Konuda yamalar hakkında bilgi var.

şuan cfw atamadım kararsızım.daha önceden hiç cfw atmadım benim 5800 a.Direk TCK final i atarsam bir sorun olur mu?

CFW atarken konuyu dikkatle okursan hiçbir sorun olmaz.

adresinde N97 içinde bir yama yaptım, onu da deneyebilir misin? Çalışmazsa durum ümitsiz görünüyor.

semihh95

Üye
accel swıtchı hallettım elıne saglık, bu guzel oldu ıste,
klavye duzeltmesnde arkadas hallederse bende yapayım cuunku bayaaa bi zor

semihh95

Üye

deneyınce sonucu bızzlerle paylasırmısın

Şimdi denedim malesef sonuç aynı olumsuz fakat kendimce güzel bir çözüm buldum keymapping tuşa basılı tuttuğumda başka karakter çıkarıyor ama sym tuşuna basılı tutup c tuşuna basığımzda ç harfi çıkıyor diğer karakterlerdede aynı şekilde sym tuşu işimizi görüyor dediğim gibi harfe basılı tutunca malesef ikincil karakterler farklı çııyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte sorunda bu farklı karakterde Keşke elimde bir N97 olsaydı. Ama çözümünü bulmanda buraya yazmanda çok iyi Senin bu mesajını konuya ekliyorum, diğer N97 sahipleri bu sorunu nasıl atlatacaklarını bilsinler

Tepkiler: DoomOcculta
Sizde buradaki gibi yüksek RAM performansı almak istiyorsanız, T.C.K CFW'sini yükledikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın:

Sadece Stil 5 İçin Geçerlidir. Bu işlemi yapmadan önce hiçbir program/tema/oyun vs yüklemeyiniz.
Demişsin kardeş. Stil 3'ü indirdim. Sadece Stil 5 indirenler mi o altta verdiğin işlemleri yapmadan önce bir şey yüklemeyecek yoksa altta verdiğin bilgiler sadece Stil 5'de mi uygulanabilir ?
Ben bütün programlarımı yükledim artık yapamaz mıyım ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En fazla RAM sadece Stil 5'te alınabiliyor. Diğerlerinde ikon ve tuş kilidi modları kullanıldığından RAM'i düşürüyor. Seçim senin. Hız istiyorsan Stil 5, görsellik istiyorsan Stil 1,2,3,4...

ogzhnoTr

Üye
En fazla RAM sadece Stil 5'te alınabiliyor. Diğerlerinde ikon ve tuş kilidi modları kullanıldığından RAM'i düşürüyor. Seçim senin. Hız istiyorsan Stil 5, görsellik istiyorsan Stil 1,2,3,4...

Tuş kilidi yaması olmadanda oluyor. Bu yamayı kaldırırsak daha fazla ram alamazmıyız ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, tuş kilidi çok az RAM yiyor zaten. Olsa daha iyi. 5 MB yeseydi herkes kaldırırdı.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece rehberde Ovi Kullanıcılar öyleydi. Onu da Nokia kendisi OFW'den bile kaldırdı.

ZaZuM

Üye
2 gün önce stil 5 i yüklemiştik şimdi gözlemlerimi paylaşayım

stil 5 çok hızlı arayüze sahip ama 4x5 olmaması kötü (program olayı ile hallettim onu) ilk başlarda tel mesaj göndermiyodu şimdi düzeldi
2 defa reset attı düne kadar ama bugün reset olayı olmadı tuş kilidi açma olayı çok güzel müzikde biraz artma sezdim iyi olmuş n97 için az çıkıyodu sesi

Eğer isterseniz N97 Test işlemlerinde yardımcı olabilirim her konuda..

ogzhnoTr

Üye

Reset atma nedeni telefonları kenarlarından sıkıştırınca olabilir bu her telefonda mevcut benim Nokia 5230, BB Curve8520, V840'da gördüm. Hatta fotoğraf makinem bile öyle. Bir çok mekanik cihazdada böyle.

killer78

Üye
saygıdeğer rambo veyahut anılbaran sizden özel bir isteğim olacak yayınlamış olduğunuz yamaları tek bir rar arşivinin icinde toplayıp hotfile veya başka bir siteye upload edip bana özel mesajla atabilir misiniz acaba saygılar