Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ogzhnoTr yükleme esnasında gösterdiği azımlı performansdan dolayı çok teşekkür ederim çok yakışıklı oldu ya telefon

Tck ekibine de çok minnettarım başarılarınızın devamını dilerim
:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

---------- Eklendi @ 13:30:31 ---------- Yazıldı @ 13:29:29 ----------

ZaZuM'un sorunu çözüldü. :oke:

çok ama çok teşekkür ederim orduya geldiğinde haberim olsun :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ogzhnoTr yükleme esnasında gösterdiği azımlı performansdan dolayı çok teşekkür ederim çok yakışıklı oldu ya telefon

Tck ekibine de çok minnettarım başarılarınızın devamını dilerim
:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

---------- Eklendi @ 13:30:31 ---------- Yazıldı @ 13:29:29 ----------

çok ama çok teşekkür ederim orduya geldiğinde haberim olsun :D

Tamam :D

Güle güle kullan :)

turkishield

turkishield

Üye
mini ekran qwerty yaması istemiştim ama ne zman paylaşılacak acaba ? :koş:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mini ekran qwerty yaması istemiştim ama ne zman paylaşılacak acaba ? :koş:

Bu yamayı yaparım ancak, normal klavyenin görünümünü değiştirdiğimiz için küçük klavyede bozuk çıkacaktır. Bozuk bir yamayıda paylaşmak ve sunmak hiç hoş bir hareket değil bizim için.

turkishield

turkishield

Üye
en azından operada ki mini klavyeyi uyarlasanız yama olarak böyle bişey vardı galiba ?

adigesumaf

adigesumaf

Üye
emeği geçen herkesin eline koluna bilgisayarına hard discine sağlık :) harika olmuş . . .
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

sürüklemeli tuş kilidi bence daha iyi bazıları c7 gibi olsa dedi şöyle bişe oluyor çogumuzda cebimizde tuş kilidi kendiliğinden açılıyor o zaman sıkıntı yarata biliyor sürükleme biraz zor Açılır...:hmmmBENCE

İconlar güzel tabi değişiklikde fena olmaz :)

gülücükler cok hızlı çıkıyor ekrana diğerlerinde özellikle n8 gülücüklerinde yavaşlama var gibi ya benim telfon dan yada bana öyle gelio neysede bu gayet güzel hızlı stabil

ana ekrandaki seçenekler ve rehber/menü yazısı yerine T.C.K ya özel simgeler olsa mesela veya belle

mediabar da bluetouth ve sensör aç kapa standart olarak gelse

yazı stili konusundada değişiklik olsa mesela :) çok şey mi söyledim bilmiyorum ama benimki istek değil fikirlerim sadece saygılarr...
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
netquin yükledim telefon hızlandı :D neden aceba?

turkishield

turkishield

Üye
bide şu beta3de ki yazı tipini ekler misiniz yamalara çok hoşuma gidiyo bulamadım hiçbiyerde :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yamalarda var android yazı tıpı

semihh95

semihh95

Üye
abiler bu n97 çöğü falan yazma sorununu nasıl düzeltiriz acil en iyi cfw bu bundada bu sorun var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abiler bu n97 çöğü falan yazma sorununu nasıl düzeltiriz acil en iyi cfw bu bundada bu sorun var

En iyi N97 cfw si bu ama bunda da bu sorun çözülemiyor ne yazıkki. Benim elimde bir tane N97 olsaydı 100 denemeden birinde tutturur, sorunu çözebilirdim. Testerimize dosya gönderip test etmesini beklemek çok zaman alıyor.

---------- Eklendi @ 19:42:32 ---------- Yazıldı @ 18:34:39 ----------

İndirilme istatistikleri:

T.C.K v1 Final SP1 (15.04.2012'den itibaren): 1051 = Günlük ortalama 150 indirilme / 1 haftalık
T.C.K v1 Beta 3 (24.02.2012'den itibaren): 2108 = Günlük ortalama 45 indirilme / 45 günlük
T.C.K v1 Beta 2 (17.02.2012'den itibaren): 434 = Günlük ortalama 100 indirilme / 1 haftalık

Toplam: 3593 indirilme

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-
anılbaran

anılbaran

Üye
işte bu :alkis

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben 4-5 kere indirmişim 3 bilgisayardan :D istatikleriniz çöküyor :D

semihh95

semihh95

Üye

En iyi N97 cfw si bu ama bunda da bu sorun çözülemiyor ne yazıkki. Benim elimde bir tane N97 olsaydı 100 denemeden birinde tutturur, sorunu çözebilirdim. Testerimize dosya gönderip test etmesini beklemek çok zaman alıyor.

---------- Eklendi @ 19:42:32 ---------- Yazıldı @ 18:34:39 ----------

İndirilme istatistikleri:

T.C.K v1 Final SP1 (15.04.2012'den itibaren): 1051 = Günlük ortalama 150 indirilme / 1 haftalık
T.C.K v1 Beta 3 (24.02.2012'den itibaren): 2108 = Günlük ortalama 45 indirilme / 45 günlük
T.C.K v1 Beta 2 (17.02.2012'den itibaren): 434 = Günlük ortalama 100 indirilme / 1 haftalık

Toplam: 3593 indirilme
ben çok hızlı deneyebilirm hatta aynı şehirdeysek vereym teli dene abicim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben çok hızlı deneyebilirm hatta aynı şehirdeysek vereym teli dene abicim

Keşke dediğin gibi olsa. Telefonlarımızı değişirdik 1 günlüğüne. Ağrı Merkezdeysen bana özelden ulaş.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
sp1 stil 2 yüklü kill me dahili bileşen hatası teriyor

hakansengul44

Üye
İyi günler arkadaşlar. Müsadenizle bir şey sormak isterim.
İlk sayfada gördüğüm kadarıyla ovi haritalar sürümü v3.06 10wk48 b01 olarak görünüyor. Telefonum 5800 ve şu an kullandığım haritalar sürümü v3.06 11wk07 b11. Bu durumda Cfw'de yukarıdaki eski sürümü kullanmanızın sebebi nedir? En son versiyonu yüklerken problem mi oluyor?
Bunları, öğrenmek için soruyorum. Daha önce bu soru sorulmuş olabilir. Ne yazık ki birçok sayfayı gözden geçirmem gerekecekti. Bunu yapacak zamanım olmadığı için beni mazur göreceğinizi umuyorum.
İyi çalışmalar diliyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
son sürüm gömülü. Tekrar kurmayın diye gömdük

hakansengul44

Üye
son sürüm gömülü. Tekrar kurmayın diye gömdük

Son sürüm hangisi? Benim söylediğim mi? İlk sayfadaki resimlerde görünen mi? Rakamsal olarak bir tutarsızlık yok mu? v3.06 10wk48
v3.06 11wk07'den eski değil mi? Cfw'de hangisi var? Tam olarak yazar mısınız?

Üst Alt