dosya yöneticisinden açarsan çok nadir 1.5 saat sonra falan reset atıyor(symbian Turbo da denendi)
yapma ya :S 4*4 tam ekran kullanmaya alışmışım özelliğine bile bakmıyorum sırf 4*4 menü kullanıcam diyeSymbian turbonun şimdilik 3*4 versiyonu var zaten internetim yavaş bu günlerde okullarda açıldı artık kolay kolay internete girebileceğimi sanmıyorum![]()
Symbian turbonun şimdilik 3*4 versiyonu var zaten internetim yavaş bu günlerde okullarda açıldı artık kolay kolay internete girebileceğimi sanmıyorum![]()
Yükledikten sonra lütfen yorum yapınızteşekkür ederim hemen cevapladığın için symbian turbo yu şimdi indiriyorum

Kardeş mutlaka bir şeyi yanlış yapıyorsundur daha önceden yer imleri kayıtlıydı şimdi sen kaydedemiyorum deyince tekrar baktım sorun yok kaydediyor
Siteye bağlanılamadı gibi hatalar veriyor.
bunu Web de iken mi diyor yoksa haritalardamı?
Ayrıca haritalar ı kullanmak zorunda değilsin tamam harita güzel ama navigasyon dersen hiç deneme bile hiç detaylı değil ben şuan ndrive kullanıyorum kur Ndrive'yi bitsin rahatla
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Turbo modu özelden gelen fazla istek üzerine yüklüyorum ama unutmayın hız olayı tam bitmiş değildir!