Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Tebrikler Bence Böyle Daha Başarılı Olmuş Yeni Konu Açman.
Çalışmalarında Başarılar. Şimdi Bi de Bunu Deneyim...

hakanLp07

hakanLp07

Üye
mesajlarda silme tuşuna basılı tutunca silmiyor tam ekranda ama saol

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
e bu hack limi

Byr4m

Byr4m

Üye
Mesaj SaatLeri FarkLı FarkLı ...

m.yucel

m.yucel

Üye
Sendeki Hack,Extra vs klasörler neden gelmiyor

filozofurkan

Üye
yükledim güzel ve hızlı olmuş saolun teşekkürler :D

winstonsmith

Üye
kardeş x6 ya da olurmu??

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Özür dilerim birkaç gündür internetimde olan teknik bir arızadan dolayı siteye giremiyordum sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım
Bundan sonraki güncellemede(en fazla 1 hafta) istekleriniz varsa yazın eklemeye çalışacağım:)
mesajlarda silme tuşuna basılı tutunca silmiyor tam ekranda ama saol
O bütün c6 fw lerinde öyle:)
Evet kardeşim Hacklidir
Mesaj SaatLeri FarkLı FarkLı ...
Onu daha tamamen çözebilen olmadı:(
Sendeki Hack,Extra vs klasörler neden gelmiyor
Bİlerek koymadım onları koyunca yeni ikonlu tema yüklediğimizde ikonlar değişmiyordu
yükledim güzel ve hızlı olmuş saolun teşekkürler :D
Eyvallah:ehe
kardeş x6 ya da olurmu??
Hayır kardeş yalnızca 5800 için:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Yeni linkler eklenecek görebildiğim bütün hatalar düzeltildi:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
4*4 eklendi

5*4 geliyor...

Symbian TURBO yarın geliyor!!

sagropa

Üye
tam aradığım cfw teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil kardeşim:)

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Allah Razı Olsun Yahu Müthiş Bir Cfw Bu Arada İlk Cfw'm Di De Bu Benim Biraz Mutluluk Var İçimde Beni Benden Alan :)

ahmet.220

Üye
slm bişey sormak istemiştim öncelikle bazı wf lerde facebook otomatikman dokunmatik ekran mış gibi görünüyor yani tüm site falan deniliyor kimisinde ise normal klasik sayfa gibi dokunmatik ekran falan yazmıyor bunun sebebi nedir ben nasıl facede dokunmatik ekran tüm ekran özelliği yani pc görünümlü facebook yapabiliim yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Allah Razı Olsun Yahu Müthiş Bir Cfw Bu Arada İlk Cfw'm Di De Bu Benim Biraz Mutluluk Var İçimde Beni Benden Alan :)
Sizede Teşekkürler:bigstar:
slm bişey sormak istemiştim öncelikle bazı wf lerde facebook otomatikman dokunmatik ekran mış gibi görünüyor yani tüm site falan deniliyor kimisinde ise normal klasik sayfa gibi dokunmatik ekran falan yazmıyor bunun sebebi nedir ben nasıl facede dokunmatik ekran tüm ekran özelliği yani pc görünümlü facebook yapabiliim yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Onun nedeni bazı fw lerde teli n97 ye çeviren bir yamanın olması onu bende uygulayacaktım ama nedendir bilmem onu yaptıktan sonra geçersiz sunucu hatası vermeye başlamıştı o yüzden kaldırdım:oke:

!!!^^^

Üye
senin yaptıgın fwler hep çık süperrrrrrrrrrrrrr oluyo symbian latinodan başka fw kullanmıyorum daha dogrusu kullanamıyorum çok güzel oldugundan devamını diliyorum merakla bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
senin yaptıgın fwler hep çık süperrrrrrrrrrrrrr oluyo symbian latinodan başka fw kullanmıyorum daha dogrusu kullanamıyorum çok güzel oldugundan devamını diliyorum merakla bekliyorum
Teşekkürler...:bigstar:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
şöyle daha güzel bir latino çıksada onuda bi modlasan :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Keşke ama Latino bence en iyi fw lerden biri:oke:(Fw yapanlar alınmasın sakın size karşı saygım zaten var):)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
evet en sorunsuz ve en hızlısı (c6 mod ve bana göre) sizleri bilmem :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evet en sorunsuz ve en hızlısı (c6 mod ve bana göre) sizleri bilmem :D
Şu Symbian Turbo yu da hala bitiremedim:S hala biraz daha hız modlarına ihtiyacı var:hmmm

5*4 bügün geliyor arkadaşlar malum zamanım yoktu:S

Üst Alt