O bütün c6 fw lerinde öylemesajlarda silme tuşuna basılı tutunca silmiyor tam ekranda ama saol

Evet kardeşim Hacklidire bu hack limi
Onu daha tamamen çözebilen olmadıMesaj SaatLeri FarkLı FarkLı ...

Bİlerek koymadım onları koyunca yeni ikonlu tema yüklediğimizde ikonlar değişmiyorduSendeki Hack,Extra vs klasörler neden gelmiyor
Eyvallahyükledim güzel ve hızlı olmuş saolun teşekkürler![]()

Hayır kardeş yalnızca 5800 içinkardeş x6 ya da olurmu??

Sizede TeşekkürlerAllah Razı Olsun Yahu Müthiş Bir Cfw Bu Arada İlk Cfw'm Di De Bu Benim Biraz Mutluluk Var İçimde Beni Benden Alan![]()

Onun nedeni bazı fw lerde teli n97 ye çeviren bir yamanın olması onu bende uygulayacaktım ama nedendir bilmem onu yaptıktan sonra geçersiz sunucu hatası vermeye başlamıştı o yüzden kaldırdımslm bişey sormak istemiştim öncelikle bazı wf lerde facebook otomatikman dokunmatik ekran mış gibi görünüyor yani tüm site falan deniliyor kimisinde ise normal klasik sayfa gibi dokunmatik ekran falan yazmıyor bunun sebebi nedir ben nasıl facede dokunmatik ekran tüm ekran özelliği yani pc görünümlü facebook yapabiliim yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Teşekkürler...senin yaptıgın fwler hep çık süperrrrrrrrrrrrrr oluyo symbian latinodan başka fw kullanmıyorum daha dogrusu kullanamıyorum çok güzel oldugundan devamını diliyorum merakla bekliyorum

Şu Symbian Turbo yu da hala bitiremedim:S hala biraz daha hız modlarına ihtiyacı varevet en sorunsuz ve en hızlısı (c6 mod ve bana göre) sizleri bilmem![]()