Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
setting wizarddan ayarları yapıyorum örneğin facebook a gireceğimde turkcell internetten bağlanmak istiyorum bi süre sonra bağlantı hatası veriyor bağlantı kurulamıyor

omer9035

Üye
benim bir sorum var bende su an başka bir fw var su ana kadar memnundum ama ne bileyim biraz ağırlaştı video izlerken restart atıyor bir de en önemlisi internete girdiğimde çok yavaş direk çıkıyorum sinir olup bu fw nin internet hızı iyimi video izlerken atıyor mu bunlara cevap verirsen sevinirim hemen yüklemeyi düşünüyorum bu sorunlar yoksa hız benim için en önemli unsur hızlı olmadıktan sonra batarya uzun olmuş napayım

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben hep Wifi den girdiğim için sadece onda denemiştim hiç hata vermiyordu dümdüz giriyordu:ehe
Settings wizarddaki ayarlarda herzaman doğru olmuyor bunuda unutma:oke:
aynı şekilde birde opera ile girmeyi denermisin?

--------------- Ekleme ---------------

Symbian TURBO Geldi hayırlı uğurlu olsun:ehe

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bende bekliyordum turboyu fakat 4*4 menü kullanmayı seviyorum onuda yayınlarsan sevinirim

omer9035

Üye
yok yanlış anladın bu fw de değil bende c6 nın başka bir fw si var ismini vermeyeyim reklam olmasın yazdığım sorunlar bndeki fw ile ilgili sana soruyorum eğer bu sorunlar yoksa turbo olan fw yi hemen indircem bir de bu symbian turbo nun 5 X 4 olanı yok galiba dimi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Film izlerken galeriden açarsan istediğin kadar zorla reset atmıyor:ehe dosya yöneticisinden açarsan çok nadir 1.5 saat sonra falan reset atıyor(symbian Turbo da denendi)
Symbian TURBO da Cpu mod olduğundan internette takılma gibi sorunlar yapmıyor
Normal Latino larda deneyemedim malesef. birisi latino daki internet hızını söylerse sevinirim:)

hakanLp07

hakanLp07

Üye
türkçeleştirip sundugun için tşk

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Symbian turbonun şimdilik 3*4 versiyonu var zaten internetim yavaş bu günlerde okullarda açıldı artık kolay kolay internete girebileceğimi sanmıyorum:(

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
Symbian turbonun şimdilik 3*4 versiyonu var zaten internetim yavaş bu günlerde okullarda açıldı artık kolay kolay internete girebileceğimi sanmıyorum:(
yapma ya :S 4*4 tam ekran kullanmaya alışmışım özelliğine bile bakmıyorum sırf 4*4 menü kullanıcam diye

omer9035

Üye

teşekkür ederim hemen cevapladığın için symbian turbo yu şimdi indiriyorum

ces5

ces5

Üye
Kardeş mutlaka bir şeyi yanlış yapıyorsundur daha önceden yer imleri kayıtlıydı şimdi sen kaydedemiyorum deyince tekrar baktım sorun yok kaydediyor:oke:
Siteye bağlanılamadı gibi hatalar veriyor.
bunu Web de iken mi diyor yoksa haritalardamı?
Ayrıca haritalar ı kullanmak zorunda değilsin tamam harita güzel ama navigasyon dersen hiç deneme bile hiç detaylı değil ben şuan ndrive kullanıyorum kur Ndrive'yi bitsin rahatla:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Turbo modu özelden gelen fazla istek üzerine yüklüyorum ama unutmayın hız olayı tam bitmiş değildir!

navigasyondayken aldım o hatayı, teşekkürler cevabın için dediğin haritayı kullanıcam

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyondayken zaten genelde bütün cfw lerde rastladım o hataya ama zaten haritalar ı kullananın çok olduğunu sanmıyorum ya Ndrive yada Garmin:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
açılışta rehber açık oluyor nasıl kapatıcaz onu :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
onu bilerek öyle yapmıştım rehber hızlı açılsın diye ama fazla şikayet olursa sonraki güncellemede kapatırım.

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
daha tam hazır değil demişsin bu cfw için çok büyük bi hatası falan çıkmaz değilmi?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yok bea:ehe sadece hızı tam olarak hazır değil diğer herşeyi tam:ehe

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
inş hızınıda 4*4 tam ekranlısınıda bu hafta içinde yayınlarsın bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş daha öncede dediğim gibi okul açıldı artık belki hiç giremeyecem artık NFE kullanmayı bilen birisi 3*4 Turboyu indirsin İÇİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMADAN 4*4 5*4 yapıp paylaşsın:oke:

Charade

Charade

Üye
sagolasin kardesim binh24 ün v20.0.043 ü port ettigi versiyonu kurdum mesaj saatlerinde sorun yok o versiyonu üzerinemi modifiye yaptin ona göre kurucamda :D mesaj saatlerinde sorun yaşamayalim aman :D

Üst Alt