Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
4*4 tam ekran istiyorum zaten

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tmm

--------------- Ekleme ---------------

Şuan upload ediyorum 4*4 ü ancak TEST ETMEDİM arkadaşlar linki eklediğimde birisi test edip doğrularsa sevinirim

achie

achie

Üye
Nasıl becerdim bilmiyorum ama kamera kullanılıyor hatası vermiyor,birde sms saatleri tam - + yok..

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kamera kullanılıyor hatası zaten fotorafı hemen silmeye kallarsak bazen oluyor. aslında hala var. bizim hatamız çünkü o kadar sabırsızıs ki çeker çekmez hemen silmeye kalkıyoruz:off:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkaplanda açık uygulama varmı? bende hiç atma yapmıyor:hmmm

yok hep boş giriyorum bide ek olarak bişe dicem bunu internette izlesene ye girdiğim zaman yeterli hafıza yok hatası alıyorum ama sadece 6mb gidiyo ram 60 değilmiyydi bi sen denesene izleseneye girmeye çünkü oraya flah yetiyo hatta açılırken hata veriyo

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende atmıyor ne youtube de nede izlesenede bendemi bir gariplik var ne:ehe

4*4 Turbo geldi DENENMEMİŞTİR!!!

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bide turkcell kullanan varsa turkcell internetle bi yere bağlanmayı deneyebilir mi bende hep bağlantı hatası veriyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş türksele mesaj atarak(numarasını bilmiyorum:S)internet ayarlarını almayı bir dener misin?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
Kardeş türksele mesaj atarak(numarasını bilmiyorum:S)internet ayarlarını almayı bir dener misin?
bir deniyeyim ama olacağını sanmıyorum :hmmm

Bende atmıyor ne youtube de nede izlesenede bendemi bir gariplik var ne:ehe

4*4 Turbo geldi DENENMEMİŞTİR!!!
ricamı kırmadığın için teşekkürler ilerde bunun samsung widgetli versiyonunu yaparsan çok güzel olur samsung un ev ekranı çok şık duruyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
o senin dediğin c6 larda olmaz^^ ama belki ilerde sade bir v52 yapabilirim:)

achie

achie

Üye
Bu Cache Increase Mod'u uygulayınca cfw'ye ram değeri düşüyor,onsuz ram değeri 60,43mb ve cihaz daha rahat.

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ovi maps çalışmıyor link verebilecek olan varmı ovi için

maholine

maholine

Üye
eyvallah kardeşim ilgine emeğine teşekkür ederim..

Swisyn

Swisyn

Üye
Acaba bundada kaydırma tuş kilidi seçeneği varmı,"Açmak için sürükleyin"?

fatikngage

fatikngage

Üye
arkadaslar power butonuna bastigimizda karsimiza cikan restart secenegini ,cfw da nasil yazisini degistirecegiz bilen varmi.Secenekte baska birsey yazsin istiyorm.hangi dosyada duzenleme yapmamiz lazim bilen varmi. simdiden tesekkurler.

toprak1990

Üye
bugün tam 4 farklı cfw yükledim ama hiç birinden %100 memnun kalmadım hep bi eksik hep yeni bişeyler aradım umarım hızlı ve yeni özellikleriyle bi cfw gelir

Bende 3 4 Gün Aradım Taradım Aklıma Bu Cfw Yattı Bunu Yükledim Şuanda Memnunum

Sen Hangilerini Yükledin Sölermisin ?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
birisi aradığında veya mesaj attığında ana ekranda göstermiyor sadece yukarıda küçük bir simge oluyor bu sorun sadece bende mi var ????

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende gösteriyor widgeti kapatıp açmayı dene takılmış olabilir:hmmm

ovi maps çalışmıyor link verebilecek olan varmı ovi için
çalışıyor kardeş...

Üst Alt