Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

osmanpasa

osmanpasa

Üye
V52 sürümü çıktığından bu yana orjinal sürüm kullanıyordum. Bugün latino yu yükledim. Genel olarak güzel bir cfw.
Ama kamera kalitesi oldukça kötü. Resimde çok fazla parlama var. Ayarlarla baya uğraştım ama düzelmiyor.
Oysa V52 nin kamerası oldukça iyiydi.
Bu sorunu düzeltmenin bir yolu yoksa V52 ye geri döneceğim.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bende hiç öyle bir prob olmadı ama varsa bundan sonraki güncellemede düzeltirim:oke:

ysn_214

Üye
Kardeş şimdi biz bunu kurunca söylendiğine göre garantiden çıkıyor muş doğrumu?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
evet garantiden çıkıyor. fakat navifirm programı ile nokianın kendi sitesinden orjinal v52 dosyalarını indirip jaf ile flashlarsan tekrar garantiye sokabilirsin. korkulacak birşey yok. sadece flash atarken yanlış yapma.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Olur diye biliyorum:hmmm(yanlışım varsa düzeltin)

toprak1990

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bana hiç olmuyor öyle şeyler:ehe ama demekki hard format atınca düzeliyor:oke:

maholine

maholine

Üye
kardeş turbo modun ne zaman geliyor acaba?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şuan hala üzerinde çalışıyorum en hızlı haline gelince yükleyeceğim zaten:oke:(bu arada o resim artık eski ram 60 oldu:ehe)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
tam aradığım fw sade ve çok güzel hatya raslamadım tebrikler teşşekürü hakkettin

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:bigstar:

ces5

ces5

Üye
hocam fw ni çok beğendim yalnız iki sorum olacak
1. Gps de yerimlerini kaydetemiyorum ve araçla sür seçeneğini eskisi gibi kullanamıyorum. Siteye bağlanılamadı gibi hatalar veriyor. Bunun yanında tr haritasını indirmiş bulunmaktayım

Black_Paw

Üye
tek kelime ile süper hele hız konusu tartışılmaz bile :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş mutlaka bir şeyi yanlış yapıyorsundur daha önceden yer imleri kayıtlıydı şimdi sen kaydedemiyorum deyince tekrar baktım sorun yok kaydediyor:oke:
Siteye bağlanılamadı gibi hatalar veriyor.
bunu Web de iken mi diyor yoksa haritalardamı?
Ayrıca haritalar ı kullanmak zorunda değilsin tamam harita güzel ama navigasyon dersen hiç deneme bile hiç detaylı değil ben şuan ndrive kullanıyorum kur Ndrive'yi bitsin rahatla:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Turbo modu özelden gelen fazla istek üzerine yüklüyorum ama unutmayın hız olayı tam bitmiş değildir!

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
internette problem var bağlantı hatası veriyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tam olarak nasıl bir hata onu söylersen yardımcı olabilirim:)

Üst Alt