Yok artık?Sony forumuna yazmışlar da ondanTitreşimden cam çatlamış
![]()
Z3c'ye daha yakınım şu an

Aklının kalmasındansa kafana yatanı al. Sonuçta 1 kez alıyoruz almışken son model olsun.Ya bilemiyorum. Z3c hem yeni hemde bataryası daha uzun dayanır.
Yoksa şu an Bizdeuygun'dan Z2 sipariş verebilirim ama aklım Z3c'de kalacak.

Yok son çıkan cihazlara göre dedim. Z3c'de ikonlar falan daha büyük bide alt ve üst yerlerden ekrana daha fazla yer verilmiş daha güzel duruyor. Çift tıkla uyandırma falanda var. Kilit tuşunun ömrünü uzatıyor. Birkaç özelliği Z2'den daha iyi.Z2 de eski değilki oda yeni. Gönlün hangi sinden yanaysa onu al içine sinsin yoksa fazla detaylara takilmaya gerek yok ikisinide her gün sarja takcan ikisinde de uygulama oyun güncelleme sıkıntın olmıycak![]()
Z3C'deki yazılımsal tüm özellikler Z2'de de var. Çift tıkla uyandırma da var. İki telefon da çok güzel ama Compact'lar normal sürümlerden daha geri planda. Ekran boyutu önemli değilse Z2 al kesinlikle.Yok son çıkan cihazlara göre dedim. Z3c'de ikonlar falan daha büyük bide alt ve üst yerlerden ekrana daha fazla yer verilmiş daha güzel duruyor. Çift tıkla uyandırma falanda var. Kilit tuşunun ömrünü uzatıyor. Birkaç özelliği Z2'den daha iyi.
İkon büyüklükleri z2 de de var 4.4.4 güncellemesiyle geldi. Çift tıkla uyandırma da var. Bu arada Benim z2'nin seri numarası 14w36 bnde de lens kayması var hafiften, aldığımdan beri öle. 4.4.4 ile birlikte aynı zamanda z3 teki kamera uygulamaları ve ultra stamina moduda geldi.Yok son çıkan cihazlara göre dedim. Z3c'de ikonlar falan daha büyük bide alt ve üst yerlerden ekrana daha fazla yer verilmiş daha güzel duruyor. Çift tıkla uyandırma falanda var. Kilit tuşunun ömrünü uzatıyor. Birkaç özelliği Z2'den daha iyi.
Ne zaman aldınız?İkon büyüklükleri z2 de de var 4.4.4 güncellemesiyle geldi. Çift tıkla uyandırma da var. Bu arada Benim z2'nin seri numarası 14w36 bnde de lens kayması var hafiften, aldığımdan beri öle. 4.4.4 ile birlikte aynı zamanda z3 teki kamera uygulamaları ve ultra stamina moduda geldi.
Ne zaman aldınız?
Z3c 1470'e kadar inmiş biraz daha beklesem mi?
Akakce'den bakıyorumNerede inmiş? :eek: