Öneri Son kez soruyorum, hangisi? (Z2 vs. Z3 Compact)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony forumuna yazmışlar da ondan :D Titreşimden cam çatlamış :hmmm
Z3c'ye daha yakınım şu an

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Compact lar çekiyo seni :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ya bilemiyorum. Z3c hem yeni hemde bataryası daha uzun dayanır.
Yoksa şu an Bizdeuygun'dan Z2 sipariş verebilirim ama aklım Z3c'de kalacak.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya bilemiyorum. Z3c hem yeni hemde bataryası daha uzun dayanır.
Yoksa şu an Bizdeuygun'dan Z2 sipariş verebilirim ama aklım Z3c'de kalacak.
Aklının kalmasındansa kafana yatanı al. Sonuçta 1 kez alıyoruz almışken son model olsun. :oke:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z2 de eski değilki oda yeni. Gönlün hangi sinden yanaysa onu al içine sinsin yoksa fazla detaylara takilmaya gerek yok ikisinide her gün sarja takcan ikisinde de uygulama oyun güncelleme sıkıntın olmıycak :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İncelik kalınlık olarak Z2 mi ince Z3C mi?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z2 daha ince sanırım ama o incelik benim için fazla fark etmiyor. Zaten kılıfla kullanıcam.

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
Z3 al mahallede göbek at [emoji4]

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z2 de eski değilki oda yeni. Gönlün hangi sinden yanaysa onu al içine sinsin yoksa fazla detaylara takilmaya gerek yok ikisinide her gün sarja takcan ikisinde de uygulama oyun güncelleme sıkıntın olmıycak :)
Yok son çıkan cihazlara göre dedim. Z3c'de ikonlar falan daha büyük bide alt ve üst yerlerden ekrana daha fazla yer verilmiş daha güzel duruyor. Çift tıkla uyandırma falanda var. Kilit tuşunun ömrünü uzatıyor. Birkaç özelliği Z2'den daha iyi.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O ekran kapalıyken kullanma özellikleri z2 dede var diye biliyorum hatta m8 dede vardi. Z3 c ye daha fazla yer verilmiş ama ekrani daha küçüktü diye hatirliyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Sucrofe

Sucrofe

Üye
1 GB RAM küçümsenecek bir şey değil. Z2 daha mantıklı bir seçim.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Furkan Emekli

furkankaya559758

Üye
Yok son çıkan cihazlara göre dedim. Z3c'de ikonlar falan daha büyük bide alt ve üst yerlerden ekrana daha fazla yer verilmiş daha güzel duruyor. Çift tıkla uyandırma falanda var. Kilit tuşunun ömrünü uzatıyor. Birkaç özelliği Z2'den daha iyi.
Z3C'deki yazılımsal tüm özellikler Z2'de de var. Çift tıkla uyandırma da var. İki telefon da çok güzel ama Compact'lar normal sürümlerden daha geri planda. Ekran boyutu önemli değilse Z2 al kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Furkan Emekli
man20

man20

Üye
İkon büyüklükleri z2 de de var 4.4.4 güncellemesiyle geldi. Çift tıkla uyandırma da var. Bu arada Benim z2'nin seri numarası 14w36 bnde de lens kayması var hafiften, aldığımdan beri öle. 4.4.4 ile birlikte aynı zamanda z3 teki kamera uygulamaları ve ultra stamina moduda geldi.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
İkon büyüklükleri z2 de de var 4.4.4 güncellemesiyle geldi. Çift tıkla uyandırma da var. Bu arada Benim z2'nin seri numarası 14w36 bnde de lens kayması var hafiften, aldığımdan beri öle. 4.4.4 ile birlikte aynı zamanda z3 teki kamera uygulamaları ve ultra stamina moduda geldi.
Ne zaman aldınız?

Z3c 1470'e kadar inmiş biraz daha beklesem mi?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
:D
Ne yapcam ya ben. Z2 alırsam sorun çıkmasını istemiyorum. Z3c'de kamera pembeleşmesi var ama Sony yazılım ile giderilecek demiş. 5.0 ile gider sanırım. Güncellemeyi takmıyorum ama ikiside baya bi alır zaten. Yazılımı stabil 1gb ram çok fark eder mi bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Invoke

Invoke

Üye
1 GB az fark eder. Hangisinin ne sorunu var bilmiyorum. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor onu da bilmiyorum. Ona göre seç ama ben olsam Z2 alırdım. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve 0MG90