0MG90
Üye
Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?1 GB az fark eder. Hangisinin ne sorunu var bilmiyorum. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor onu da bilmiyorum. Ona göre seç ama ben olsam Z2 alırdım.![]()
Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?1 GB az fark eder. Hangisinin ne sorunu var bilmiyorum. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor onu da bilmiyorum. Ona göre seç ama ben olsam Z2 alırdım.![]()
Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?

Diğer siteler sorun çıkarabilir belki. Bence bizdeuygun'dan almak daha mantıklı. 3-4 kere arayıp konuştum ben. Güvenilir bir site. Ayrıca kapıda ödeme imkânı da var. Eğer alacak olursam ben de "bizdeuygun" dan alırım. Sen hangi cihazı alacağına karar verdin mi ? Ben Z2'den biraz soğudum gibi. Kronik problemler , kullanıcı yorumları ve üstüne de Ocak ayında çıkacak olan Z4. Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?
Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?
Keşke şu kronik problemleri olmasaydı da kafamda kesinleştirseydim Z2'yi. Çünkü ithalatçı garantili alacağım için yapmazlar diye korkuyorum.Etkilemez.
Z2.
5S'in desteği uzun olur ama bu Z2'yi daha kısa ömürlü yapmaz.
Z 5.0'ı alıyor yani. Etkilemez ama bende ondan korkuyorum. Cihazı alıcam ama sorunlu çıkacak sonra geri yolla. Değişim cihazı iste veya para iadesi, uğraş dur. Ondan Z3c' ye daha yakınım.Diğer siteler sorun çıkarabilir belki. Bence bizdeuygun'dan almak daha mantıklı. 3-4 kere arayıp konuştum ben. Güvenilir bir site. Ayrıca kapıda ödeme imkânı da var. Eğer alacak olursam ben de "bizdeuygun" dan alırım. Sen hangi cihazı alacağına karar verdin mi ? Ben Z2'den biraz soğudum gibi. Kronik problemler , kullanıcı yorumları ve üstüne de Ocak ayında çıkacak olan Z4. Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?
1 gb ram fark etmez diyenlere inanamıyorum. Androidin asıl ihtiyacı ram. Güncelleme verirken bile yok snapdragon 800 üstü demiyorlar. 2gb ram ve üstü diyorlar. Ram "ÖNEMLİ"
Z 5.0'ı alıyor yani. Etkilemez ama bende ondan korkuyorum. Cihazı alıcam ama sorunlu çıkacak sonra geri yolla. Değişim cihazı iste veya para iadesi, uğraş dur. Ondan Z3c' ye daha yakınım.
Keşke şu kronik problemleri olmasaydı da kafamda kesinleştirseydim Z2'yi. Çünkü ithalatçı garantili alacağım için yapmazlar diye korkuyorum.

Görmüyor musun? Alırken bile sorunlu cihazı almaktan korkuyorlar. Bütün forum "sorunsuz" diye diretti, kabullenmek zorunda kaldım ama "sorunsuz" diye diretenlerin başı olan konu sahibimiz Z2'nin sorunlarından çekiniyor. Şimdi ne değişti de sorunlarından çekinir oldular?