Öneri Son kez soruyorum, hangisi? (Z2 vs. Z3 Compact)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
1 GB az fark eder. Hangisinin ne sorunu var bilmiyorum. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor onu da bilmiyorum. Ona göre seç ama ben olsam Z2 alırdım. :D
Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizdeuygun'dan mı alsam yoksa en ucuz siteden mi?
Diğer siteler sorun çıkarabilir belki. Bence bizdeuygun'dan almak daha mantıklı. 3-4 kere arayıp konuştum ben. Güvenilir bir site. Ayrıca kapıda ödeme imkânı da var. Eğer alacak olursam ben de "bizdeuygun" dan alırım. Sen hangi cihazı alacağına karar verdin mi ? Ben Z2'den biraz soğudum gibi. Kronik problemler , kullanıcı yorumları ve üstüne de Ocak ayında çıkacak olan Z4. Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?

Etkilemez.
Z2.
5S'in desteği uzun olur ama bu Z2'yi daha kısa ömürlü yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Etkilemez.
Z2.
5S'in desteği uzun olur ama bu Z2'yi daha kısa ömürlü yapmaz.
Keşke şu kronik problemleri olmasaydı da kafamda kesinleştirseydim Z2'yi. Çünkü ithalatçı garantili alacağım için yapmazlar diye korkuyorum.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Diğer siteler sorun çıkarabilir belki. Bence bizdeuygun'dan almak daha mantıklı. 3-4 kere arayıp konuştum ben. Güvenilir bir site. Ayrıca kapıda ödeme imkânı da var. Eğer alacak olursam ben de "bizdeuygun" dan alırım. Sen hangi cihazı alacağına karar verdin mi ? Ben Z2'den biraz soğudum gibi. Kronik problemler , kullanıcı yorumları ve üstüne de Ocak ayında çıkacak olan Z4. Peki Z4'ün çıkması Z2'nin güncelleme desteğini sizce etkiler mi ? Ya da sizce iPhone 5S mi yoksa Z2 mi ? Hangisinin desteği daha uzun olur , hangisi daha ömürlü olur ?
Z 5.0'ı alıyor yani. Etkilemez ama bende ondan korkuyorum. Cihazı alıcam ama sorunlu çıkacak sonra geri yolla. Değişim cihazı iste veya para iadesi, uğraş dur. Ondan Z3c' ye daha yakınım.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1 gb ram fark etmez diyenlere inanamıyorum. Androidin asıl ihtiyacı ram. Güncelleme verirken bile yok snapdragon 800 üstü demiyorlar. 2gb ram ve üstü diyorlar. Ram "ÖNEMLİ"

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 5s'de iyi ama ben iPhone alacak olsam anında Jailbreak basarım. Youtube'dan bakabilirsiniz bir sürü müthiş tweak var. Android kullanıyor gibi hissedersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
1 gb ram fark etmez diyenlere inanamıyorum. Androidin asıl ihtiyacı ram. Güncelleme verirken bile yok snapdragon 800 üstü demiyorlar. 2gb ram ve üstü diyorlar. Ram "ÖNEMLİ"

2GB gayet yeterli. Fazlası göz çıkarmaz tabi hele saf android değilse ama yine de 2gb ile sorun yaşamazlar. Güncelleme olayı da ramden de ziyade cihazın kaç yıllık olmasıyla üzerine kaç cihaz çıkmasıyla alakalı bir durum.

Z 5.0'ı alıyor yani. Etkilemez ama bende ondan korkuyorum. Cihazı alıcam ama sorunlu çıkacak sonra geri yolla. Değişim cihazı iste veya para iadesi, uğraş dur. Ondan Z3c' ye daha yakınım.

Keşke şu kronik problemleri olmasaydı da kafamda kesinleştirseydim Z2'yi. Çünkü ithalatçı garantili alacağım için yapmazlar diye korkuyorum.

Valla benden ondan korkuyorum, sizin adınıza. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve 0MG90
Sucrofe

Sucrofe

Üye
"Z2 sorunlu" dediğim zaman bütün forum üstüme geliyordu, şimdi ne değişti? Yazık, vallahi yazık.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, KingOfPiez ve DrugHacker
Invoke

Invoke

Üye
Bir şey değişmedi. Yine geliriz.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Furkan Emekli
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Görmüyor musun? Alırken bile sorunlu cihazı almaktan korkuyorlar. Bütün forum "sorunsuz" diye diretti, kabullenmek zorunda kaldım ama "sorunsuz" diye diretenlerin başı olan konu sahibimiz Z2'nin sorunlarından çekiniyor. Şimdi ne değişti de sorunlarından çekinir oldular?

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez ve DrugHacker
DrugHacker

DrugHacker

Üye
Martı bekle Z4 çıksın Z3 ucuzlar illaki, bekleyemem diyorsan Z2 derim.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu resimler nasıl Z3c ile çekilmiş ?

Makrolar hoşuma gitti

Invoke

Invoke

Üye
Ek: Lens kayması veya kasa açıklığı olduğunun aksini hiç iddia etmedim zaten ki her zaman olmuyor. Z2 çok ısınıyor diye tutturmuştunuz birkaç kişi ve kullanıcıları aksini söylüyordu.

Görmüyor musun? Alırken bile sorunlu cihazı almaktan korkuyorlar. Bütün forum "sorunsuz" diye diretti, kabullenmek zorunda kaldım ama "sorunsuz" diye diretenlerin başı olan konu sahibimiz Z2'nin sorunlarından çekiniyor. Şimdi ne değişti de sorunlarından çekinir oldular?

Sorunsuz diyen olduğunu hatırlamıyorum ben. Aşırı ısınıyor tartışması dönüyordu.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki şahısla tartışmayacağım. İsteğim konuyu terk etmesi. Konunun kilitlenmesini istemiyorum.

Ben Z2 tamamen sorunsuz cihaz diye bir şeyde demedim zaten, varsa öyle mesajım göstersin. Yoksa boş muhabbete gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Resimler çok iyi hacı.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aynen aynen, kesin öyledir. :d: Söylediğinin arkasında dursaydın bari. :ah