Son yazilimi yukledikten sonra telefon acikken cok asiri yavas sarz aliyor kapaliyken normal sekilde sarj almaya devam ediyor ilginc bir durumm bunun cozumunu bilen varmi calisan bir programmi neden oluyor acaba
Son yazilimi yukledikten sonra telefon acikken cok asiri yavas sarz aliyor kapaliyken normal sekilde sarj almaya devam ediyor ilginc bir durumm bunun cozumunu bilen varmi calisan bir programmi neden oluyor acaba
@Nextman usta Rusya sürümü indirdim şimdi az bişi kaldı. sammobile dan. i9505 telefonum. sabah aldım daha telefonu. üstünde xperia şeyleri var sanırım xperia rom mu ne kurmuşlar pek anlamam. Rootlu telefon klon imei li .
Ben bu sammobileda bulduğum rom u direk odinle kurim mi ? sorun olur mu ?
Hayır dönemezsiniz. güvenlik ilkesi güncellendi. eski sürüme geri dönüş için tek bir yöntem var. o da sayacı arttırıyor cihaz garanti dışı kalıyor. phone info dan bakarmisinjz acaba CSC kodunuz ne olarak gözüküyor?
dostum teşekkür ederim bilgilendirme için. bi sorum daha olacak. ben sammobile'dan rusya sürümü yüklemiştim wipe data yaptım ve turkey sürümünü odinle kurdum fakat telefon açılışta dil rusça olarak başladı tekrar ve menüde rusya sürümünde olan prolar çıktı. bu normal mi. telefona format attığımda ilk açılış rusya ve klavye rusça olarak çıkıyor?
bazı sitelerde yayımlanan stock romlar (sammobile , samsung-updates gibi siteler (almanyadan finlandıyadan vs vs ) bu stocklar samsung kies ile kurulabilir mi ve bunlarda türkçe dil var mıdır türkçe olması için illa turkıyede mi uretılmesı lazım ? ve bu romlar cihaza guncelemme olarak kendisi gelir mi ?
dostum teşekkür ederim bilgilendirme için. bi sorum daha olacak. ben sammobile'dan rusya sürümü yüklemiştim wipe data yaptım ve turkey sürümünü odinle kurdum fakat telefon açılışta dil rusça olarak başladı tekrar ve menüde rusya sürümünde olan prolar çıktı. bu normal mi. telefona format attığımda ilk açılış rusya ve klavye rusça olarak çıkıyor?