papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yalnız başlığı düzeltmelisin son yerine sen yazmışsın iki saattir ne yazdığını çözmeye çalışıyorum tarzanca gibi olmuş sen var ben gitmek falan
lumia degil yanlız bıldıgıme gore
hoşgeldin hünkarım nette lumia 801 yazdığı için aynen paylaştımHünkarım ancak lumia olamaz.Lumia wp serisi içindir.
görüntü n9la aynı zaten n9a bayıldım resmen meego olması düşündürüyo beni aynı kasayı kullancaklarmış galiba bşde kamerası 12mp ve üstü olursa 1500-1600e kadar veririm bu tele
803 ' te bunun üst modeli olacak . Tahminen son Symbianlı telefonlar olacak . Carlada böylece 5 telefona gelecek .
aslında pahalı gözükebilir ama bahsi gecen özellikler olursa iphone ve htc fiyatlarına göre iyi bir fiyat olur hünkarımHünkarım ancak biraz pahalı değil mi 1500-1600?
görüntü n9la aynı zaten n9a bayıldım resmen meego olması düşündürüyo beni aynı kasayı kullancaklarmış galiba bşde kamerası 12mp ve üstü olursa 1500-1600e kadar veririm bu tele
N serisi multimedya serisidir kamerası yüksek ve kaliteli olur bu da n8'in abisi olacağına göre 12mp den aşağı kamera olmaz, n9 kasasına sahip 4" lik bir telefon olursa mükemmel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?