Son 2 seçenek, hatta 1.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç anlamam ki ben :D Dur bari dış görünüşüne falan bakayım :ehe

minoo

minoo

Üye
1. daha güzel görünüyor :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
özelliklerini yanyana koyduğumuz zaman 2. daha ağır basıyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Seçenek 1 deki bilgisayarın aynısını ben alacaktım taksitli fiyatına 1250 falan dediler. Alacağım gün vazgeçip leptop aldım. Özellikleri güzel kardeş hayırlı olsun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında kafama takılan i3 işlemci ile i5 in arasında benim kullanmam fark edermi, çok oyun meraklısı değilim, pes gibi. i3 de günlük kullanım için ideal bir işlemci. Kaldı ki ana kart i5 , i7 destekliyor. Ileride yükseltilebilir. Zaten seçenek 1 bana (kasa + fare,klavye) 930tl ye geliyor, ama sadece ekran 370tl ye geliyor, bimeks mağazasında baktım güzel , beni en az 5 sene rahat götürür. Seçenek 2 de monitör zorunlu :hmmm .

Ben kullanırken i3 ile i5 arasında çok farkeder mi?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ozan'ın da söyledıgı gıbı aşırı ağır programramlar kullanan biri değilsen ve ekran kalıtesın çok ıyı olmasını gerektiren oyunlar oynmayacaksan hıc farketmez. Benım pc leptop (randuman vermez oyun konusunda) dual core ıslemcı 512 mgb paylasımlı ekran kartı var ve fıfa 2011, Pes 2011 oynuyorum. Bıraz kasma oluyor;ama cok degıl

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an kararım 1, çünkü 2 nin üstünlüğü bana bir artı sağlamıyor :hmmm , şu anda istişare ediyorum kaç taksit ile alayım diye . Karar verince siparişleri vereceğim.

minoo

minoo

Üye
Benim pc pes 2010 açmıyor :hmmm :ağlarım:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Seninki biraz eeskimiş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim pc pes 2010 açmıyor :hmmm :ağlarım:

Neeeee, çalıştırmıyor mu? Pes10 u benim eski 600tl ye aldığım pc bile çalıştırıyor :ehe . Bende diyorum teknolojiyi geriden takip eden tek benim. Sağol ya içimi rahatlattın :ehe . Hemen değil. Bakınız size reçete yazayım.
Işlemci hızı en az 2.4ghz
Ekran kartı en az 500mb
Ram en az 2gb
Bunları al, 3 yıl boyunca sabah akşam kullan, sonra gel duruma göre yeni reçete verelim.

:ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan'ın da söyledıgı gıbı aşırı ağır programramlar kullanan biri değilsen ve ekran kalıtesın çok ıyı olmasını gerektiren oyunlar oynmayacaksan hıc farketmez. Benım pc leptop (randuman vermez oyun konusunda) dual core ıslemcı 512 mgb paylasımlı ekran kartı var ve fıfa 2011, Pes 2011 oynuyorum. Bıraz kasma oluyor;ama cok degıl

Şu an o oyunları çalıştırabilir , zaten şu anda ekran ile beraber 750tl lik bilgisayar onları acar, ama ileride bu oyunlar daha iyi olacak onu düşünüyorum. Ileri dönük yani ;)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O halde paraya kıyacan kardeş:) Bir alcan tam alcan

minoo

minoo

Üye
Dalga geçmeyin yaa :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Recep'im şu konuları forumdaki ilgili alana açıp da bize link göndesen daha iyi olmaz mı? :hmmm
"Yönetim"le pek ilgisi yok da o bakımdan :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:op:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Burada açılan konular yalnızca yönetimle ilgili olmalıdır diye bir kaide olmamalı. Zira bu hergün tekrar eden ve alışılagelmiş bir şey olunca sıkıntı yaşanır.Burada hemen hemen bütün admin ve moderatörlerin yorumu bulunmakta. İlla ki uyaracaksan tatlı dille Atacığım,özelden uyarman daha iyi olurdu.:perde:

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Burada açılan konular yalnızca yönetimle ilgili olmalıdır diye bir kaide olmamalı. Zira bu hergün tekrar eden ve alışılagelmiş bir şey olunca sıkıntı yaşanır. Burada hemen hemen bütün admin ve moderatörlerin yorumu bulunmakta.
Yönetim odasının tüm yönetimi ilgilendiren konuların konuşulması için varolduğu kuşkusuz olup bu yönüyle kullanılması geçmişimizde herhangi bir sıkıntı yaratmamış, geleceğimizde de yaratmayacaktır. Bu durum kendini tekrar etmekte ancak konular sürekli değiştiği için "sıkıntı"nın ötesinde "sıkıcı"lık da yaratmamaktadır.

"CİDDİYETİN BOZULMAMASI" konulu bir uyarı yapsaydım haklı sayılabilirdin fakat ciddi konularda dahi makara yapabildiğimiz bir ortama sahibiz. Üstüne bir de odamızı amacının dışına taşıracak şekilde kullanmamız uygun olmayacaktır.
İlla ki uyaracaksan tatlı dille Atacığım,özelden uyarman daha iyi olurdu.:perde:
Sadece Recep'i uyarmak istesem zaten özelden uyarırdım; hangi uyarıları gizli hangilerini aleni yapacağımı biliyorum İsacığım.
Tatlı olmayan bir dil kullanmak istesem bunu da yapardım ancak kullandığım dilde rahatsız edici bir yan olmadığı kanaatindeyim. Tatlılığın derecesi de bana kalsın istersen; nihayetinde aşağılayıcı - onur kırıcı sözler sarfetmedim ki Recep'le biz anlaşmış, konuyu da kapatmış idik.

Bu arada benim uyarımın genelden yapılmasının bir nedeni var -Recep ve tüm moderatörlere seslenmek- ancak bunu yanlış bulan sen neden bana uyarını özelden yapmıyorsun onu da anlayabilmiş değilim. Yoksa sen de adminlere mi seslenmek istedin :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu uyarıyı tüm moderatörlere genel olarak değil de özelden yapmış olsaydın Atacığım ben de sana özelden karşılık verirdim. Dikkat edersen tatlı dille uyardın diyorum bir kinaye yok yani orada . Aşalıyıcı bir dil kullandığını kastedici söz söylemedim. Yalnızca söylediğim şey buraya Ozan dahil birçok arkadaş yorum yaptı ve Recep'e yardımcı olmaya çalıştı. eğer ki Recep '' Bugün öğle yemeğinde ne yesem soğan mı sarımsak mı :hmmm? '' diye bir konu açmış olsaydı buraya,senden önce ben bir noluyoruz derdim.:)
Haklısın burası yönetim odası ama bırakalım yöneticiler,birbirlerine yardımcı olabilmeleri açısından bu tarz konular açabilsinler. Aşırıya kaçmadıkları sürece bir sıkıntının olacağını sanmıyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu arada ben adminim ulan benden iyi mi bilecen diyorsan bir şey diyemem:D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...