Son 2 seçenek, hatta 1.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu açtığıma pişman olacağım ama.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu uyarıyı tüm moderatörlere genel olarak değil de özelden yapmış olsaydın Atacığım ben de sana özelden karşılık verirdim.
Özelden sana yazılsa ben de biliyorum karşılığını vereceğini :D

Sen bana "hatalı bulduğun şeyi özelden söyle diyorsun.
Ben de sana "o zaman sen neden yapmıyorsun" diyorum.

bir sıkıntının olacağını sanmıyorum.
Fikrine saygı duyuyorum ama çıkışını oldukça gereksiz buluyorum dostum, hele ki konuşulmuş bitirilmiş bir şeyin üstüne...
Yapmak istemediğim şeyi yapmış konumuna getirdi bu muhabbetin uzaması beni:
Konuyu açtığıma pişman olacağım ama.

Pc bölümünde olsa biz de yazardık diğer üyeler de. Ve belki de işi bizlerden daha iyi bilen bir yepyeni üye çıkıverirdi ortaya ve Recep'in aşırı işine yarayacak bir yorum yapardı...
Recep'e çıkıştığım falan yok yahu, adam iyiniyetle bir konu açtı ama kendi işine daha çok yarayacak bir yere açabilirdi. Pişman oldu zaten adam...

Sadece İsa'ya: Forumdaki her konunun açıldığı bölümle ilgisinin olması gerekmekte olup başkaca bir bölümle daha çok ilgisi varsa oraya açılması icap etmektedir.
Bu konuda hala kafanda bir soru varsa İsa lütfen ya yeni konu aç "yönetim odasında yönetimle alakasız konular da açabilir miyiz" diye orada tartışalım ya da bana özelden yazıver iki gözüm... Uzadıkça uzayacak yoksa...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konuya gelince...
Bana ikinci seçenek daha iyi geldi...
Ekran her zaman değişebilir ama işlemcinin daha düşük bir modelde olması sorun olabiliyor. :hmmm

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Bence 2sinden birini seç İ5 te ağır basıyor fakat bende karar veremedim 1dekinin lcdsi iyi nerden baksan 450 tllık bir lcd fakat 2.secenekte i5 turbo modunda 6gb ram ekran kartıda iyi fakat kasası ufak gibi geldi bana
1.cinın kasasının boyutuda büyük hem bilgisayarda iyi hava dolasımı olur dusuncesındeyım kucuk kasalarda ısınma daha cabuk oluyor ve ayrı fan takmak ıcın yer bulunmuyor aslında bulursun ama sonra benim nedemek istediğimi anlarsın:oke:Bence ikinci kasanın içindeki malzemelerı bire taktır ama öyle birşey oluyorsa tabi :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2. elbette..
Dikkat edersen 1.sine göre +2gb Ram,+1gb grafik kart ve +1,5 inç monitör farkı,işlemci farkı var ve -20 Tl fark oluşturuyor :)
Artık 12 ay ödersin abi hayırlı olsun :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
2. elbette..
Dikkat edersen 1.sine göre +2gb Ram,+1gb grafik kart ve +1,5 inç monitör farkı,işlemci farkı var ve -20 Tl fark oluşturuyor :)
Artık 12 ay ödersin abi hayırlı olsun :D

ama birin monitorü çok iyi ikiye göre 100tl fark var:D

Fakat açığı kapatmak için i5 işlemcisi vede 2gbram fazladan koymus tabi ramin markasıda önemli aldatmaca var:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ya ramin markası ne olacak dandik kigston :D
İnceleme fırsatım olmadı gerçekten zamanım kısıtlı,yoksa fikir değiştirtecek bir yorum da yapardım :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Ya ramin markası ne olacak dandik kigston :D
İnceleme fırsatım olmadı gerçekten zamanım kısıtlı,yoksa fikir değiştirtecek bir yorum da yapardım :)

Kingston HI-LEVEL rame göre daha iyi :oke: Ve büyük ihtimal HI-LEVEL marka ram kullanmıslardır...Birde ise Kingston dur

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Ayrıca birdeki monitörün fiyatı

2deki monitör ise taş çatlasın 300 350tl dir.
i5 i atıp üst düzey bir işlemci alıcaksın fakat samsung monitörlerde çok sağlam oluyor dediğim gibi 7 - 8 sene götürür seni ama 3sene sonra zaten işlemci ve ekran kartını bir kenarıya koyup üst modelini alıcaksın ben olsam 2 yi alıp samsung monitörüde alıp ustune farkınıda verirdim nasıl olsa 1.500tl gibi bir bütçe ayırmısın kendine almısken bari sağlam yap herşeyini

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Seçenek 1 i seçtim.
Kasanın siparişini verdim.
6 taksit ile toplam 928tl ye aldım.
Monitör de bimeks internet sitesinde 376tl kargo ile düz hesap 385 tl ye geliyordu ama 15 tl farktan birşey olmaz dedim hafta sonu Trabzon Forum mağazasın dan alacağım 399tl.
6 ay boyunca aylık 200 tl ödeyeceğim. Bana uygun.

Yaptığınız yorumlar önemli ölçü de bana yol gösterdi, belki tavsiyeniz olan 2 yi almadım ama , casper yani 1'ide iyi görmeniz bana yetti.

Yorumlarınızdan sonra pro2000 i alacaktım tekrar ona döndüm ama güvenemedim, risk almaktan korktum, çünkü Trabzon da bile servisi yok, ama Casperin Of da bile servisi var, tabi kazanan o oldu.
Sonuç ta %20 indirimde olduğu için hem işletim sistemine hemde markaya para vermemiş oldum. Sistemde iyi ve yükseltmeye uygun . Bu parçaları aşağı yukarı bu para oluyor. Daha ne isteyeyim ki?

Ozan verdiğin monitör tavsiyesi için teşekkür. Sizlere de tesekkurlerimi sunuyorum.
Sonuç olarak iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum :hmmm . Haftaya tam takır kullanmaya başlarım.
Umarım pişman olmam.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
minoo

minoo

Üye
Haydi hayırlı olsun arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: JaNbErG
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
şimdiden hayırlısı olsun kardeşim:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi günlerde kullan Recep :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler, kasa, fare, klavye geldi ama monitör yok :ehe , belli bir süre ezbere kullanacağım :ehe .
bimexin trabzon mağazasında o monitör kalmadı,
netten alacağım galiba, 2 site var
vatanbilgisayar bimeks :hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
vatanbilgisayar bimeks :hmmm Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...