.Benim pc pes 2010 açmıyor![]()
![]()
. Bende diyorum teknolojiyi geriden takip eden tek benim. Sağol ya içimi rahatlattın
. Hemen değil. Bakınız size reçete yazayım.
Ozan'ın da söyledıgı gıbı aşırı ağır programramlar kullanan biri değilsen ve ekran kalıtesın çok ıyı olmasını gerektiren oyunlar oynmayacaksan hıc farketmez. Benım pc leptop (randuman vermez oyun konusunda) dual core ıslemcı 512 mgb paylasımlı ekran kartı var ve fıfa 2011, Pes 2011 oynuyorum. Bıraz kasma oluyor;ama cok degıl
Yönetim odasının tüm yönetimi ilgilendiren konuların konuşulması için varolduğu kuşkusuz olup bu yönüyle kullanılması geçmişimizde herhangi bir sıkıntı yaratmamış, geleceğimizde de yaratmayacaktır. Bu durum kendini tekrar etmekte ancak konular sürekli değiştiği için "sıkıntı"nın ötesinde "sıkıcı"lık da yaratmamaktadır.Burada açılan konular yalnızca yönetimle ilgili olmalıdır diye bir kaide olmamalı. Zira bu hergün tekrar eden ve alışılagelmiş bir şey olunca sıkıntı yaşanır. Burada hemen hemen bütün admin ve moderatörlerin yorumu bulunmakta.
Sadece Recep'i uyarmak istesem zaten özelden uyarırdım; hangi uyarıları gizli hangilerini aleni yapacağımı biliyorum İsacığım.İlla ki uyaracaksan tatlı dille Atacığım,özelden uyarman daha iyi olurdu.![]()

? '' diye bir konu açmış olsaydı buraya,senden önce ben bir noluyoruz derdim.
