[Somyac] Font Zoomer v3.20(0) S60v3/S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
çok güzel çalışıyor , teşekkürler ancak font kısıtlı .ttf uzantılı bozuk olmayan fontları nereden edinebilirim?

aLp!!

aLp!!

Üye
Benim telefonuma uymuyor ama teşekkürler güzel paylaşım.. s40 adına da türkçe uygulama paylaşsanız çok iyi olur :)

bafrali046

bafrali046

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim böle bi program istiyordum zaten

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Yazı tipini değiştiriyorum onda sorun yok fakat şeffaflık,boyut la oynayınca telefonu açıyorum.Bi 10-20 sn. sonra kapanıyo yanlardan renkli bişeyler çıkıyo kapanıyo tekrar açılıyo yine aynı şey oluyo en sonunda telefon kendi yazı tipine dönüyor ve kapanması duruyor. :off:

nesto3

nesto3

Üye
sağol

FlaxLy

FlaxLy

Üye
c7 belle olumlu. Teşekkürler...

cyber

cyber

Üye
:tşk:

Kdr05

Kdr05

Üye

araass

Üye
arkadaslar bende nokia e 63 kullanıyorum ve seltifika hatası veriyor..

ggokhan08

Üye
çok teşekkürler aradıgım bir uygulamaydı sağlam yerden indirmek gibisi yok :D :D

hicsam

hicsam

Üye
teşekkürler

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye

Metin MF

Metin MF

Üye

koray777

koray777

Üye
bu versiyonun tek sorunu kamera açıkken veya video izlenirken menü yazı renginin siyah olması buda alt yazılı film izlerken soruna nden oluyor ayrıca karanlıkta fotoğraf çekerken menüde li yazılar gözükmüyor bu yüzden hala 2.40 kullanıyorum

ben de sırf altyazılı videolar yüzünden bu programı kullanamıyordum ama bulabilirsem bir de 2.40 versyonunu deniycem, bilgi için teşekkürler.

woltra_16

woltra_16

Üye
:good:

fbliaksu

fbliaksu

Üye
arkadaşlar yeni font atınca program açılmıyor nedeni mi bilen varmı acaba

pro.engineer

pro.engineer

Üye
N79 da demedim sorun yok. Eyvallah.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bi sorum olacak . Acaba bizim telefonda uyguladığımız fontu mesaj olarak kullandığımız da karşı tarafa da aynı şekilde gitme gibi bi şansı var mı ?

akrep_81

Üye
Teşekkürler. :)

Üst Alt