[Somyac] Font Zoomer v3.20(0) S60v3/S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
[Somyac] Font Zoomer v3.20(0) S60v3/S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Font Zoomer telefonunuzun yazı tipini değiştirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Font Zoomer ile yazı tipi boyutu, şeffaflık ve karakterler arasındaki boşluğu ayarlayabilir ve önizleme bölümünde görüp uygulayabilirsiniz.

Not: Yeni yazı tipi eklemek istediğinizde C:/Data/FontZoomer klasörüne .ttf uzantılı dosyayı atın, programın Yazı Tipi Listesi'nde gözükecektir.

[Mutlaka Okuyunuz!] SSS, Telefon Modelleri, Bilmeniz Gerekenler... [Son Güncelleme: 09.10.2011]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: melikhan36, yesilyol22, ccanli ve 12 diğerleri

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yine teşekkürler ediz kardeş yine başarılı bir uygulama ve türkçe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler, eline sağlık

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

spartuas

spartuas

Üye
Peki belledeki saat düzelmişmi ? Ayrıca teşekkürler..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
bu versiyonun tek sorunu kamera açıkken veya video izlenirken menü yazı renginin siyah olması buda alt yazılı film izlerken soruna nden oluyor ayrıca karanlıkta fotoğraf çekerken menüde li yazılar gözükmüyor bu yüzden hala 2.40 kullanıyorum

BrainFree

BrainFree

Üye
:tşk: :oke: Emeğe Saygı..

Andrey.

Andrey.

Üye
Güzel Çalışma Teşekkürler

AlpReis

AlpReis

Üye
eyvallah

ebazer

Üye
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ifade edecek başka yer bulamadım-->"Happywakeup ve messageintime" bu iki programı S^3'e çevirebilirmisiniz. Acil bekliyorum. Bol selam...

lotroses

lotroses

Üye
:tşk:

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
:yuru:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teşekkürler

Andrey.

Andrey.

Üye
Ben bunu kullandım Telefonu Yeniden başlatmanız gerekiyor dedi yeniden başlattım fakat Yazı tipinde hiç bir değişiklik yok bunu bir kaç kere yaptım fakat fayda etmedi .. Telefonum 5800 v60. Anılbaran CFW yüklü . yardımlarınız bekliyorum

efsane717171

Üye
bu programı ne zaman yüklesem telefonuma hare format atmak zorunda kalıyrm. Bikaç gün sorun yok ama sonrasında telefon kapandığı zaman bir daha açılmıyor, açılışta beyaz ekranda takılıp kalıyor. Telefon e50

----------Eklendi @ 21:27:07 ---------- Yazıldı @ 21:26:45 ----------

bu programı ne zaman yüklesem telefonuma hard format atmak zorunda kalıyrm. Bikaç gün sorun yok ama sonrasında telefon kapandığı zaman bir daha açılmıyor, açılışta beyaz ekranda takılıp kalıyor. Telefon e50

lobi55

lobi55

Üye
bendede sorun oldu yukledikten sonra telefon acilmadi KImse Yuklemesin

Febris

Febris

Üye
aynen sen bi formatla

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Teşekkürler :D