anlatım eklenmiştir..müzik uygulamları kulaklıkta calısyo daha cok ekolayzıradan ayarlıyosunteşekkürler öncelikle çok güzel bi paylaşım şu ana kadar yüklediğim en güzel romv12. çalıştıramadıgım bazı özellikler var 1. awesome beats hiçbir şekilde tepki vermiyor 2.dolby mobile de 3. temassız kontrol durduruldu ben calıştıramadım. 4. gaaps durduruldu hatası alıyorum ki sorun değil yinede yükleme yapıyor. gözlemlediğim bu kadar benim için beats özelliği çalışsa süper olur çalıştırabilen varsa yarımcı olabilir mi

nedemek kardeşimanlatım eklenmiştir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimden sonra sırayla yapılanlar..
1)Next
2) terms.check kutucuğunu işaretleyip next
3)s4 revolation v12.1 li yazı cıkacak next diyoruz.
4) backup my efs / partition( önerilir, ancak harici sd kartı gereklidir) 'yi seciçp next diyoruz diyoruz
5) install without wiping.. (Başka bir rom eski tabanından gelenler için)yi seciçp next diyoruz diyoruz
6)nexus kamera gallery ve all share grup playı kaldırıp next diyoruz(ilerde kullanmayacaz)
7)bi sürü uygulama gelecek önemliler seçilidir next demeniz tavsiye edilir yinede hepsinide kurabilirsiniz hafıza alanı azalır
8)Gapps da sadece youtube google mapsı seçiyoruz next diyoruz
9)wigideta next diyoruz
10)mk6 modem seçip next diyoruz
11) stock mk6.. yazanı tıklıyoruz next diyoruz
12)no ya tıklıyıp next diyoruz
13)note3 browser diyip next diyoruz
14)note2 kamera diyoruz next diyoruz
15)5x4 lancher diyoruz next diyoruz
16)yes flash story albüm diyoruz next
17)hiç bi uygulama işaretlemeden direk next diyoruz
18)no flash scirpt diyoruz next diyoruz
19)son defa next diyoruz kurulum başılıyor eklenen
sorunlar ve çözümü :
TouchWiz Launcher hatasına çözüm sırayla yapınız gün boyu denedim hata almadım
RECOVERYde işlemleri sırayla yapıyoruz
1-) install zip tıklıyoruz
2-) choose a zip from external sdcard tıklıyoruz
TouchWiz Launcher 4x5 hata giderici cici60[/U] seciniz
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sms hatası alanlar için go sms pro uygulması taviseyidir türkçe dil desteği +tema + uzun msj gönderme vs..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hiç denememiştim bunu valla hala hata devam etmekte.. bide internet tarayıcısnda menü tusuna basınca hata alıyorum başkada hata almadım net tarayısını dolpin kullanıyorum vede hiç hata almıyorum.. kısaca hata öyle eskisi kadar cıkmıyo karşımıza tabi son ayarları yaptıktan sonra.. bence bu romu s3ün desteklemesine vede kullanmaya fazlasıyla değerTouchWiz hatasını yine alıyorum bunu yaptıktan sonra..Hatayı almak için normal ekrandayken "HOME" tusuna basarsak 'TouchWiz' durduruldu hatası geliyor..Home tuşuna bir kez basmamız yeterli ama home menüsünde olmanız lazım..
eklenen
doğrudurda hala çözüm yolu bulamadım benim gözüme nadir takılıyo sorun bile teşkil etmiyo ama bulursam ekliyecemValla kardeşim tek hatası bu onu nasıl hallederiz bilmiyorum ama halletmek lazımki bende TouchWiz den başka bi hata rastlamadım üstüne Google Play'den indirme yaparken bile kasma sıkıntısı yok tek sorun TouchWiz
![]()
eklendiUsta bu download linki ölü sayılır çok abanmışlar 3kb ile indiriyor alternatif yok mu hiç yada hayrına bir yere atılsa süper olur.
yandex falan güzel olurdu
kardeş en minimum optimize edecek kadar edildi nadir hatalar olabilir sadece ana ekranda menu tusunda ve web sayfada dısında hata nadir veriyoHocam bu anasayfa hatası geçmedi orta tuşa basında hata çakıyor...
Önemli değil okadar oldukça hızlı ve güzel çallışıyor. Şarj da ii giderse tadından yenmezkardeş en minimum optimize edecek kadar edildi nadir hatalar olabilir sadece ana ekranda menu tusunda ve web sayfada dısında hata nadir veriyo

aynen kardeş güle güle kullan ben 5x5 lancher geri döndüm bakalım donmazsa böyle devam etcem tavsiye ettim ayarları yapmayı unutmaÖnemli değil okadar oldukça hızlı ve güzel çallışıyor. Şarj da ii giderse tadından yenmez
Çok Teşekkürler Tekrardan

5x5 mi ?Kardeş kullandıktan sonra yorumlarını yazar mısın zahnet olmazsa
dropbox hata veriyo bende link düzenlenditesekkür ederim daha yeni indiriyorum ancak yandex ve dropbox linkleri ölü mega da 26 saat gösteriyor