ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:

_Red_Eye_

Üye
SonOsmanlı bu rom v12, v13 vs olarak gider yenisi çıkarsa isteğine göre onu yükleyebilirsin.

_Red_Eye_

Üye
çok teşekkürler anlatım çok güzel olmuş klonlu s3 rom kurmak ayrı bir bela yazanları harfiyen uyguladıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor herhangi bir hata vb. karşılaşmadım ben şu an kullanmaktayimyanlız bir sorum var bu rom da güncelleme yapmak için bağış mı yapmak gerekiyor ? veya nasıl yapılıyor güncelleme
SonOsmanlı bu rom v12, v13 vs olarak gider yenisi çıkarsa isteğine göre onu yükleyebilirsin.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler anlatım çok güzel olmuş klonlu s3 rom kurmak ayrı bir bela yazanları harfiyen uyguladıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor herhangi bir hata vb. karşılaşmadım ben şu an kullanmaktayimyanlız bir sorum var bu rom da güncelleme yapmak için bağış mı yapmak gerekiyor ? veya nasıl yapılıyor güncelleme
Yok gerekmiyor her bir kac ayda bir yenisi cıkıyo cıktıkca konuya eklenecektir konuya ekleyip aynı sekilde kurulum yaparak yükleywbilirsiniz güle güle kullanın
kardes bu rom 9305 yani s3 LTE.de calisirmi?bu cevap benim soruma mi?
%90 calısır

elis92

Üye
9305 de calismadi.hatta imei gitti.rom kurulmadi bile.telefon artik recovery moda bile girmiyor.telefon adeta coktu!!!

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
9305 de calismadi.hatta imei gitti.rom kurulmadi bile.telefon artik recovery moda bile girmiyor.telefon adeta coktu!!!
sakin ol kardeş telefonu download moda al orjinal romu kur odinleeklenen

Ekran yakalama sorunu çözümü:

ayarlar>ekran>ekranı yakaladıktan sonra düzenle tıklayınız

Gereksiz uygulamları kaldırdıktan sonra kendi kullanım şeklindeki ve en son ayarlardan sonra telefonumdan en son bir kare..

yelerkan

yelerkan

Üye
harika bir paylaşım olmuş.. çokkk teşekkürler...

SonOsmanL1

SonOsmanL1

Üye
s3 için denenmiş olan en iyi romdur:)

aynen öyle telefoncuya götürüp yaptıracaktım ben 50 tl para ile cünki en az 10 imail attırmam oldu ilk defa imeil gitmeden bir rom kurdum ve şu an %0 hata kasma oranı ile çalışıyor şharj konusu normal kullanımda 1.5 gün çokkkk rahat götürüyor wifide herhangi bir kopma sorunu yaşamadım hata bug vb. gibi sorun karşılaşmadım kuracak olanlar düşünmesinler derim.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle telefoncuya götürüp yaptıracaktım ben 50 tl para ile cünki en az 10 imail attırmam oldu ilk defa imeil gitmeden bir rom kurdum ve şu an %0 hata kasma oranı ile çalışıyor şharj konusu normal kullanımda 1.5 gün çokkkk rahat götürüyor wifide herhangi bir kopma sorunu yaşamadım hata bug vb. gibi sorun karşılaşmadım kuracak olanlar düşünmesinler derim.
Güle güle kullan kardeşim tavsiye veya sorun la karşılaşırsan bildirmen yeterli:)

• Beğen
Tepkiler: SonOsmanL1
jasper1

jasper1

Üye
sakin ol kardeş telefonu download moda al orjinal romu kur odinleeklenen

Ekran yakalama sorunu çözümü:

ayarlar>ekran>ekranı yakaladıktan sonra düzenle tıklayınız

Gereksiz uygulamları kaldırdıktan sonra kendi kullanım şeklindeki ve en son ayarlardan sonra telefonumdan en son bir kare..

O çözüm sayılmaz kardeş ya ekran yakalama için :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
[quote: 6792325, member: 2246085"]O çözüm sayılmaz kardeş ya ekran yakalama için :)[/quote]
Neden gayet basaralı bence diğer sekildede yakalıyo ama hata vermis oluyo bu sekilde vermeden kayıt yapıyo:)

uqurykn

uqurykn

Üye
Romun boyutu 1.1gb mi :eek: samsug a ait sacmasapan programlarda icinde gozukuyor resimlerde dogrumudur

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Romun boyutu 1.1gb mi :eek: samsug a ait sacmasapan programlarda icinde gozukuyor resimlerde dogrumudur
kurulumda samsunga ait programaları seçmedende kurabilirsin resimler kendi telefonuma aitdir sonn paylaştığım resimde gereksiz uygulmaların birkaçını kaldırdım.

vega1977

vega1977

Üye
farklı bir kernel ve modem secersek bi zararı olur mu mesela siyah kernel ve mgv4 modem

vega1977

vega1977

Üye
bide seçeneklerden bunları isaretleyince kendisi yüklüyor mu yoksa benim önceden yüklemiş olmam mı lazım

vega1977

vega1977

Üye
şebeke sorunu olursa senin diğer konuda verdigin patch li modem işe yarar mı

vega1977

vega1977

Üye
4.3 sürümünde dns değiştirme sesli msj okuma klavyedeki emoji daha birçok fonksiyon çalışmıyor bu stock ve diğer romlarin hepsinde aynı bu yüzden telefon ile konuşurken net e girebilmek için siyah kernel i dns değiştirme ve diğer fonksiyonlar içinde mgv4 dü herhalde 4 1 2 deki modemi kulllanayim diye düşünüyorum. olabilirligi var mı sizce

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt