SonOsmanlı bu rom v12, v13 vs olarak gider yenisi çıkarsa isteğine göre onu yükleyebilirsin.çok teşekkürler anlatım çok güzel olmuş klonlu s3 rom kurmak ayrı bir bela yazanları harfiyen uyguladıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor herhangi bir hata vb. karşılaşmadım ben şu an kullanmaktayimyanlız bir sorum var bu rom da güncelleme yapmak için bağış mı yapmak gerekiyor ? veya nasıl yapılıyor güncelleme
Yok gerekmiyor her bir kac ayda bir yenisi cıkıyo cıktıkca konuya eklenecektir konuya ekleyip aynı sekilde kurulum yaparak yükleywbilirsiniz güle güle kullanınçok teşekkürler anlatım çok güzel olmuş klonlu s3 rom kurmak ayrı bir bela yazanları harfiyen uyguladıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor herhangi bir hata vb. karşılaşmadım ben şu an kullanmaktayimyanlız bir sorum var bu rom da güncelleme yapmak için bağış mı yapmak gerekiyor ? veya nasıl yapılıyor güncelleme
%90 calısırkardes bu rom 9305 yani s3 LTE.de calisirmi?bu cevap benim soruma mi?
sakin ol kardeş telefonu download moda al orjinal romu kur odinleeklenen9305 de calismadi.hatta imei gitti.rom kurulmadi bile.telefon artik recovery moda bile girmiyor.telefon adeta coktu!!!
s3 için denenmiş olan en iyi romdurharika bir paylaşım olmuş.. çokkk teşekkürler...

s3 için denenmiş olan en iyi romdur![]()
Güle güle kullan kardeşim tavsiye veya sorun la karşılaşırsan bildirmen yeterliaynen öyle telefoncuya götürüp yaptıracaktım ben 50 tl para ile cünki en az 10 imail attırmam oldu ilk defa imeil gitmeden bir rom kurdum ve şu an %0 hata kasma oranı ile çalışıyor şharj konusu normal kullanımda 1.5 gün çokkkk rahat götürüyor wifide herhangi bir kopma sorunu yaşamadım hata bug vb. gibi sorun karşılaşmadım kuracak olanlar düşünmesinler derim.

sakin ol kardeş telefonu download moda al orjinal romu kur odinleeklenen
Ekran yakalama sorunu çözümü:
ayarlar>ekran>ekranı yakaladıktan sonra düzenle tıklayınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gereksiz uygulamları kaldırdıktan sonra kendi kullanım şeklindeki ve en son ayarlardan sonra telefonumdan en son bir kare..

kurulumda samsunga ait programaları seçmedende kurabilirsin resimler kendi telefonuma aitdir sonn paylaştığım resimde gereksiz uygulmaların birkaçını kaldırdım.Romun boyutu 1.1gb mi :eek: samsug a ait sacmasapan programlarda icinde gozukuyor resimlerde dogrumudur
şebeke çalşmaya bilr otomatik yükler kardeşbide seçeneklerden bunları isaretleyince kendisi yüklüyor mu yoksa benim önceden yüklemiş olmam mı lazım
işe yarar ama işaretli kerneli kur klon imei se kesin şebeke gider korkma modem ve kernel düzeltiyoşebeke sorunu olursa senin diğer konuda verdigin patch li modem işe yarar mı