ŞOK! ŞOK! ŞOK! S60 OS 9.2 Tüm Telefonlara N-Gage 2.0 [Denendi Çalışıyor]

Sponsorlu Bağlantılar

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
Arkadaşım capson capsoff falan uğraşma. Rompatcher yükle. Open4all diye bi yama var onu kur. İşin bayağı kolaylaşır. Ben öyle yaptım E serisine yüklenmez dediler yükledim oynuyorum :)
caps on da restart atıyo dedigini yaptım ama oyunlar yüklenmiyo hata veriyo

--------------- Ekleme ---------------

kern exec 3 hatası veriyo delircem yaaa!!!:@:box

bi tane oyun yüklendi bu arada

xmafiax

Üye
Çok saolasın!!

741bykzl

Üye
hepsinde süresi dolmuş diyo napmam lazım hiçbiri yüklenmiyo..............................................

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hepsinde süresi dolmuş diyo napmam lazım hiçbiri yüklenmiyo..............................................

Yüklemeden önce telin tarihini 2008 e alın, aynı hatayı verirse,tlf tarihini öne alarak tekrar deneyin .

maxuma

maxuma

Üye
dostum sag ol n73 kullanıyorum.
dedıklerını tek tek yaptım bı sorunla karsılasamadam yuklendı.fakat oyunu yuklemek ıcın "caps on" u tıklayınca telfon kapanıp acılıyo bu normalmı,
bırde n-gage klasorune oyunu atıyorum n-gage modulu oyunu gormuyo nasıl yapmam gerekıyor kı oyunların modulde cıkması ıcın/yuklenmesı ıcın (XXXXXX.ngage seklınde dosya ıcıne atıyorum oyunları)
paylaşım anlatım ıcın sag ol...

dostum sag ol n73 kullanıyorum.
dedıklerını tek tek yaptım bı sorunla karsılasamadam yuklendı.fakat oyunu yuklemek ıcın "caps on" u tıklayınca telfon kapanıp acılıyo bu normalmı,
bırde n-gage klasorune oyunu atıyorum n-gage modulu oyunu gormuyo nasıl yapmam gerekıyor kı oyunların modulde cıkması ıcın/yuklenmesı ıcın (XXXXXX.ngage seklınde dosya ıcıne atıyorum oyunları)
paylaşım anlatım ıcın sag ol...

YUKARDA ARKADASLARIN DEDIGI GIBI:
ROMPatcher ( )
Open4All ( )
ROMPATCHER I KURUN ACMAYIN.
KARTA "Patches" ısımlı dosya acılmamıs ıse bu dosyayı olusturun.içine "open4all" ı atın
sımdı kurulan rompatcher ı acın aplly pactc anble dıye bı secenek olcak onu aktıf edınce sorunum cozuldu
ngage klasorundekı oyunları gordu ve yukledı..
bu sekılde sorunu olan arkadaslara yardımcı olur ısallah...

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler.

liiiz

liiiz

Üye
teşerkür:))

sari yegen

Üye
t$krlr saolasin

nuriselcuk

Üye
hello carbide de menu1 i açıyom sonra yes nolu soru soruyor ordan itibaren bir yere basmayıp x-plore ye geçtim ama o yes no hayla gitmedi yani ondan sonrasını yapamadım telim 5700 xpresmusik

karadavut37

karadavut37

Üye
    Konu Sahibi
hello carbide de menu1 i açıyom sonra yes nolu soru soruyor ordan itibaren bir yere basmayıp x-plore ye geçtim ama o yes no hayla gitmedi yani ondan sonrasını yapamadım telim 5700 xpresmusik

Arkadaşım Düzgün Okumamışsın Bende de 5700 XM Var. Dedim Ki HelloCarbide da Menu1 Deyince Yes Deyip X-Plore a Geçeceksin. Tamam?

darkchillaaa

Üye
hocam dediklerini harfiyen yaptım.üstüne trial de olsa çalışan ngage im bozuldu malesef.her ngage oyunu hata werio malesef :(
:(:agla

EFECEL

EFECEL

Üye
cok cok tessekkurler aylardır arıyodum bunu

erhanhoca

Üye
arkadaşlar n95 8 gb hafıza kartlı telefonu arabistandan aldım menuler bir garip tr ye dönüşmüş ama hiçbirşey türçeye denk karşılık değil uydurukça nasıl türkçe menü yüklerim

arkadaşlar n95 8 gb hafıza kartlı telefonu arabistandan aldım menuler bir garip tr ye dönüşmüş ama hiçbirşey türçeye denk karşılık değil uydurukça nasıl türkçe menü yüklerim

:aglaarkadaşlar n95 8 gb hafıza kartlı telefonu arabistandan aldım menuler bir garip tr ye dönüşmüş ama hiçbirşey türçeye denk karşılık değil uydurukça nasıl türkçe menü yüklerim

:(:(:aglaadım adım anlatacak yok mu?

bana acil cevappppp:agla:(

heavy_man

Üye
dpstum teşekkürde ben bu 6220 classic telefonu yeni aldım eskiden 6630 um vardı her türlü oyunu atatrdım bunu çözemedim daha bana biraz bilgi verirmisin bu konuda

SlashGun

SlashGun

Üye
ya kardeş x plore'de sys klasörü açılmıyo onu nasıl ha
lletcem

kezban yenge

kezban yenge

Üye
fifa 08 i tam ekran oynatmıo n73 te. yardımmm

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Kardeş saol paylaşım için şuan yüklüyorum daha öncede n-gage yüklemiştim ama oyunları açmıyodu tıklıyordum açılır gibi yapıp birden kapanıyordu bide snn yöntemini deniyeceğim olursa süper olur bakalım :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Kardeş bnm tel Samsung i450. N-gage yüklemeye çalışıyorum. Yüklüyorumda ama bir türlü yüklediğim n-gage oyunu açamıyorum. bi kaç tane daha yöntem denemiştim snn kinide en baştan bida denicem olmıyacağa benziyor. Sen belki çözümünü bilirsin bi el atsan ?

_hrc_

Üye
kardeş bende oyun açılıyo....ama görüntü gelmiyo....yani siyah ekran da kalıyo.....ne yapabilirim

Üst Alt