Ya acaba bana n8 diye baska biseymi sattilar :P benim n8 neden yapmiyor.
Ben telefonu ilk almaya karar verdigimde 12 megapixel kamarasi gozumu kamastirdi cep telefonuyla foto cekme aliskanligim ust safada ama telefon elime gectiginde buyuk bi hayal kirikligi yasadim sen yazmisinki hdr gibiydi benim d900 samsung bile bukadarini cekiyordu ( kendi telefonumdan bahsediyorum ) isikli isiksiz her yolu denedim evin icinde foto berbat

( yani 12 mgpixle gore berbat )
peki ya navigasyona ne demeli asla tam yerimi gostermeyi beceremedi bi turlu cevrim ici denedim ciks cevrim disi denedim ciks hep 200 m geri de yada onde kaldim yazdigim adreslerin ev numarasi 54 ben gittim 68 e 6 daire ileri yani. Surekli yanlis konusmalara isin cabasi doner kavsaklarda 3 cu cikistan cikmam soyleniyor seste ama isareti 2 ci cikis yani duz gitmem bakmasam beni amsterdam yerine Stutgarta goturcek

) ve ayni zamanda herzaman uzun yolu seciyor bizzat denedim hem n8 navi hem normal tomtom navi actik sehir icinde n8 beni okadar dolandirdiki oto bana ciktik indik felan toplam sure 13 dk 50sn . tamtom la ayni yerden tekrar basladigimda tam yol takibi 5 dk otobana cikarmadi bostan yere direk en yakin yolu gosterdi ( ayarlari bozuk demeyin tammiyle dogru defalarca kontrol ettik ve hiz sinirlari neyse son haddini kulalndik yani sehir ici surekli 50 autoban 120
peki radyo yayinina ne demeli neredeyse butun frakanslari denedim en iyi cektigi 107.8 ama boguk gelen ses beni araba da deli ediyor ne bi bas zevki ne bi tiz zevki muzik zevkimi 0 a indirdi hemen dondum geri arabanin orginal teybine flas bellege yukleyip araba dinlemeye raziyim bi sarkiyi bulmak 3 saat sursede

) boguk gelen sesten iyidir.
peki ya telofonun ikide bir 10 15 saniye hic bisey yapmamasina ne demeli telefonu duvara vurasim geliyor oanda hele bide bunu is yerinde guya hava atacakken havamin bosalmasina sebeb oldugunda bu istegim 2 kati na cikiyor .
gelelim oyunlara evt goruntu kalitesi ust safada ona laf soylenmez iphone telefonlarinin vazgecilmez oyunu bana gore guitar rock tour bu oyunu cok iyi oynarim iphonede ve hic hatasiz cariyer modunu bitire bilirdim ama n8 de birakin hatasizi cariyer modu bitiremiyorum siniroldum gicik geldi ve anladimki bu dokunmatik ekrani tam not alacak kadar iyi degil
Evt Evt eminim bana baska bisey sattilar n8 degildir bu :S
peki ya evin icinde interneti kapatamam normal paket sebeke internetini kapatip evin icinde wlan a baglanmak istiyorum ama interneti elle kapat otomatik yap ciksin gelsin hangi secenekler varsa denedim sifre koydum sifre sildim onu yaptin bunu yaptim surekli wlan yerine kendi hattimin internetine otomatik donus yapiyor bence cok ama cok sacma her yolu denedim yapa bilen varsa buyursung elsin sinrisiz hatti varken wlan a donmuyor bu sacma alet .
bu arada telefonu alali 2 ci haftam yani 14 gunluk telefon bunlari yaparmi ? peki bu basliktaki arkadas bunlari denedigi aletin n8 olduna eminmi yada ben ben degilmiyim benim kafam karisti iyice benim n8 mi sorunlu sizce ?