ŞOK ŞOK ŞOK..! Nokia N8 Testim ve Test Sonundaki İzlenimlerim.

Sponsorlu Bağlantılar

Sonuçlar Ortada Sizce Nokia N8...?

• Kullanılan toplam oy
    329
5800 cı

5800 cı

Üye
900 lere düşsün bende almaya çalışacam hemen birtane inşallah

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
inş sende alırsın cnım bende alırım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ellerine sağlık güzel söyledin :)

tasarimx

Üye
***veeeeeeee gel gelelim Nokia N8'in eksik yönlerineeeeeeee
birincisi ev ekranının 3 den fazla olmaması yani atıyorum ya istediğiniz kadar yada ne bileyim 3-5 tane daha açabilseydik

***telefonun alt kısmındaki CE sertifika bilgisi ve diğer ıvır zıvır yazılar
bende anlam vermedim neden o yazıları oraya yazmışlar
gerçi çokta önemli bir şey değil ki benim için olsada olur olmasada olur

***HDMI çıkışında kapak var ama micro USB çıkışnda kapak yok
keşke olsaydı ordan toz dolar ne bileyin içine bir şey kaçar
çoluk çocuğun eline geçse içine bir şey sokar

BU yazdıklarına ek olarak eksik yönleri açısından.
1- telefonun alt ve üst kısmındaki plastikler çok kötü , keşke onları da alüminyum yapsalarmış.
2- kapatma düğmesi tasarımı çok kötü bence daha büyük ve sağlam olabilirdi .
3- telefonun önündeki düğme tasarımıda çok kötü daha sağlam ve ışık olayı ayarlanabilirdi ...
kısacası nokia düğme olayını hala yapmayı öğrenemedi :ehe

SPLNTR

SPLNTR

Üye
bence hepsi gayet iyi :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
herşeye rağmen süper

5800 cı

5800 cı

Üye
N8 Forever!!!

karotum

karotum

Üye
Ya acaba bana n8 diye baska biseymi sattilar :P benim n8 neden yapmiyor.

Ben telefonu ilk almaya karar verdigimde 12 megapixel kamarasi gozumu kamastirdi cep telefonuyla foto cekme aliskanligim ust safada ama telefon elime gectiginde buyuk bi hayal kirikligi yasadim sen yazmisinki hdr gibiydi benim d900 samsung bile bukadarini cekiyordu ( kendi telefonumdan bahsediyorum ) isikli isiksiz her yolu denedim evin icinde foto berbat :( ( yani 12 mgpixle gore berbat )

peki ya navigasyona ne demeli asla tam yerimi gostermeyi beceremedi bi turlu cevrim ici denedim ciks cevrim disi denedim ciks hep 200 m geri de yada onde kaldim yazdigim adreslerin ev numarasi 54 ben gittim 68 e 6 daire ileri yani. Surekli yanlis konusmalara isin cabasi doner kavsaklarda 3 cu cikistan cikmam soyleniyor seste ama isareti 2 ci cikis yani duz gitmem bakmasam beni amsterdam yerine Stutgarta goturcek :)) ve ayni zamanda herzaman uzun yolu seciyor bizzat denedim hem n8 navi hem normal tomtom navi actik sehir icinde n8 beni okadar dolandirdiki oto bana ciktik indik felan toplam sure 13 dk 50sn . tamtom la ayni yerden tekrar basladigimda tam yol takibi 5 dk otobana cikarmadi bostan yere direk en yakin yolu gosterdi ( ayarlari bozuk demeyin tammiyle dogru defalarca kontrol ettik ve hiz sinirlari neyse son haddini kulalndik yani sehir ici surekli 50 autoban 120

peki radyo yayinina ne demeli neredeyse butun frakanslari denedim en iyi cektigi 107.8 ama boguk gelen ses beni araba da deli ediyor ne bi bas zevki ne bi tiz zevki muzik zevkimi 0 a indirdi hemen dondum geri arabanin orginal teybine flas bellege yukleyip araba dinlemeye raziyim bi sarkiyi bulmak 3 saat sursede :)) boguk gelen sesten iyidir.

peki ya telofonun ikide bir 10 15 saniye hic bisey yapmamasina ne demeli telefonu duvara vurasim geliyor oanda hele bide bunu is yerinde guya hava atacakken havamin bosalmasina sebeb oldugunda bu istegim 2 kati na cikiyor .

gelelim oyunlara evt goruntu kalitesi ust safada ona laf soylenmez iphone telefonlarinin vazgecilmez oyunu bana gore guitar rock tour bu oyunu cok iyi oynarim iphonede ve hic hatasiz cariyer modunu bitire bilirdim ama n8 de birakin hatasizi cariyer modu bitiremiyorum siniroldum gicik geldi ve anladimki bu dokunmatik ekrani tam not alacak kadar iyi degil

Evt Evt eminim bana baska bisey sattilar n8 degildir bu :S

peki ya evin icinde interneti kapatamam normal paket sebeke internetini kapatip evin icinde wlan a baglanmak istiyorum ama interneti elle kapat otomatik yap ciksin gelsin hangi secenekler varsa denedim sifre koydum sifre sildim onu yaptin bunu yaptim surekli wlan yerine kendi hattimin internetine otomatik donus yapiyor bence cok ama cok sacma her yolu denedim yapa bilen varsa buyursung elsin sinrisiz hatti varken wlan a donmuyor bu sacma alet .

bu arada telefonu alali 2 ci haftam yani 14 gunluk telefon bunlari yaparmi ? peki bu basliktaki arkadas bunlari denedigi aletin n8 olduna eminmi yada ben ben degilmiyim benim kafam karisti iyice benim n8 mi sorunlu sizce ?

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emin eve emin olabilirsinki ben bu testi bizzet ve orjinal n8 de yaptı forumu biraz karıştırırsan benim yorumlarıma benzer ve test edilmiş yaklaşık %80-90 oranında benzer ve hatasız testler görürsün üzülerek söylüyorum ki senin cihazda bir proglem var ve çok geçmeden bu cihazı aldığın gartanti şirketine gönder ve burad ayazdığın şikayetleri bizzat ama bizzat aynen yaz inş yenisini verirler yada inşallah yazılımsal bir durumdur ve yeni yazılım yüklerler de sorunların halledilir
tekrar tekrar söylüyorum kardeş ve tüm konu takipçilerine bu testleri orjinal n8 cihazda yaptım ve arkadaşım hala kullanıyor sıfır hata sıfır problem yoksa az çok forumdan görenler bilir bu zamana kadar uydurma ne bir konu a.tım nede mesaj attım ama genede inanmak gelmiyorsa içinden kardeş saygı duyarım ne diyeyim haklısın bir kere dilin yanmış senin inan başkada diyecek bir şey bulamıyorum ama lütfen o cihazı garantiye gönder hem de geç kalamdan senin adına çok üzüldüm yemin ederim kendi cihazım bozulmuş gibi üzüldüm :ağlarım:

olay_firar

Üye
boş konuşuyorsun samsungcu.....xD

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
olay_firar kardeş yok yok onlar hiç boş konuşurmu :ehe onlar hep doğru söyler ayıp ettin sen şimdi :aha:
kocaman samsung'a laf edilirmi helede wave 2 ye telefonda HDMI var iki tane usb gibirişi var 12 mp hd kamera ve fotograf makinası var şu ana dek test edilen en yüksek ramak olan 1.5 TB lık hard diski okuyabiliyor mause klavye usb bellek takınca çatır çatır okuyor içerisinde turboboost destekli bir işletim sistmine sahip daha aoooooooo bir sürü özellik var bunlara laf edilmez allah çarpar valla
daha adamlarda sözde akıllı işletim sistmi denen olaydan eser yok neye atıyorlar anlamış değilim :bann::bann::bann:

blackbird48

blackbird48

Üye
bence bu tarzda konuların açılmasına izin vermemeli moderatör arkadaşlar çünkü amaç genelde tartışma ortamı yaratmak

5800 cı

5800 cı

Üye
turboboosttamı destekliyo :ohannes::ohannes:

karotum

karotum

Üye
Tskler zafer dedigin gibi telefonu goturdum yenisini aldim. sorunlar kalkti ortadan problemin ne oldugunu onlarda bilmiyor denediler baktilar dediklerim harfiyen oyle cok nadirde olsa bole olasiliklar ola bilir ozur dilerizz dediler yenisini verdiler. hic bi sorunum kalmadi ses boguklugu gitti goruntu guzellesti dehset foto cekmeye basladi icerde disarda fark etmiyor.

Iste buna n8 derim simdi :))

( bu arada amacim ne bi tartisma ortami yaratmak ne bi telefonu karalamak sorunlarimi anlattim bilenlerden yardim almak icin bos konusmadi yani samsungcu )

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
turboboosttamı destekliyo :ohannes::ohannes:

tabiki symbia ^3 akıllı bir işletim sistemi ve donaım kaynaklarını mümkün olan en üst seviyede kullanabilecek şekilde tasarlandı
borumu bu symbian ^3:aha: :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Tskler zafer dedigin gibi telefonu goturdum yenisini aldim. sorunlar kalkti ortadan problemin ne oldugunu onlarda bilmiyor denediler baktilar dediklerim harfiyen oyle cok nadirde olsa bole olasiliklar ola bilir ozur dilerizz dediler yenisini verdiler. hic bi sorunum kalmadi ses boguklugu gitti goruntu guzellesti dehset foto cekmeye basladi icerde disarda fark etmiyor.

Iste buna n8 derim simdi :))

( bu arada amacim ne bi tartisma ortami yaratmak ne bi telefonu karalamak sorunlarimi anlattim bilenlerden yardim almak icin bos konusmadi yani samsungcu )

kardeşim adına çok sevindim tekrar hayırlı olsun n8 in :oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
yok abi bozdum iyice bende alacam birtane n8 fiyatları düşsünde bi hele inşallah artmazda alırım :(

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
merak etme artmaz bir kere mantığa ters diğer yönden ticarete ters :)

5800 cı

5800 cı

Üye
inşallah :D peki güncel gerçek fiyatlara hangi siteden bakabilirim

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
valla ben pek siteden alma taraftarı değilim
bir kaç kişiden duydum evrakları göndermiyorlarmış garanti ve makbuz gibi buda sakıncalı
be 5800 ı te...sa den aldım sıfır hata sıfır sorun muhteşem h,izmet

5800 cı

5800 cı

Üye
yok netten almam zatende gerçek fiyatlarını güncel öğrenebileceğim bir site varmı acaba diye sormuştum

Üst Alt