Şok Şok Programsiz Telefonunuzun Hizini Arttirin

Sponsorlu Bağlantılar

EG1676

Üye
Ben bir türlü yapamadım

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
VaLLa oLdu TeLefon HızLandı Nereden BuLursunuz BöyLe BiLgiLeri AnLamam Ki :D TeşekkürLer..

Bu Arada BiLmeyenLer İçin SöyLüyorum.. Arkadaşımızın İşLem Kaydı Dediği BöLüm Arama KayıtLarı.. Cevapsız Aranmış Menüsü Var Ya İşte O..

narkoz1907

narkoz1907

Üye
biliyordum bunu daha önceden uyguladım fakat değişim olmadı paylaşım için sağol..

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
teşekkürler kardeş süper hızlandı tekrar tekrar saol

YsF_90

YsF_90

Üye
ben denedim ama yani eskisiyle aynı. bi fark yok gibi. yinede sağolasın

Calaissien

Üye
Allah klavyeni bozmasın

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
teşekkürler

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kalvyene sağlık...

C01aY

C01aY

Üye
Telefonda böyle özellik varmıymış?:)

sametugba

sametugba

Üye
Ewet Arkadaşlar Yanliş Duymadiniz Programsiz Olarak Telefonunuzun Hizini Arttirabilirsiniz Ben Denedim Telefonum Menüsü Filan Hizlandı
arkadaşlar önce telefonunuzdan Menü extra yapılacaklar kısmına gelin seçenekler/yeni yapılacak notu deyin ve konu kısmına ''speed'' tarih kısmına da 29 01 2003 yazın önceliğide yüksek deyin ve tamama basın

sonra başka bi yapılacak notu açın onada konu kısmına ''Qoukie'' yazın tarih kısmınada yine 29 01 2003 yazın ve öncelik kısmınada düşük deyin tamam deyin çıkın

sonra işlem kaydına girin seçenekler deyin ve işlem kaydı süresini 1 gün yada daha kısa yapın
sonra yine yapılacaklara gelin o yaptıgımız notların üstüne gelip seçenek ''yapıldı işaretle''diyoruz ikisinede sonrada telefona reset atın farkı göreceksiniz haa unutmadan tema yada artalan görüntüsü kullanmazsanız farkı daha iyi görörsünüz ben telefonumda denedim
hızlandı sizlere kolay gelsin

++:Ajanda da ayarlardan "ay görünümü" yerine "Gün görünümü" yapın + bi vites ekleyin
alıntı olduğunu belirtseydin daha güzel olurdu ama burada bilmiyen arkadaşlara bilgi verdiğin için teşekkürler...

Calaissien

Üye
herşey iyi güzelde formatmı atıcaz telefonu yeniden mibaşlatıcaz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler ama pek bi işe yaradıgını soyleyemeyız

c0b@N

Üye
tşkler

dejavuwas

Üye
telefon yvasladı resmen:D

sametugba

sametugba

Üye
umarım işe yarar merak ettim şimdi de zaten bombaya bomba eklenmez yani :D

jefferson

Üye
29 01 2003 tarihine geçti yazıo

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Şimdi deniyecem bakalım sonuç ne olacak...

djkeles

djkeles

Üye
syımbıyan telefonlarda ıse yarıyor ama java telofonlarda yapılmıyor nokıanın java telefonları ıcın de boyle bır hızlandırma yokmu

zahid12

zahid12

Üye
olmadı boşuna denemeyin

mdx

Üye
tesekkürler kardes helal olsun..

Üst Alt