şok!! real football 2011 TÜRKÇE versiyon her özellik bulunur ayrıntılar içerde mutlaka girin

Sponsorlu Bağlantılar

kuralsız_01

kuralsız_01

Üye
:tşk:

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
o.k saolun..

batista54

Üye
teşekkürler dostum

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
teşekkürleer ...

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar .. diğer oyunlarımada bakın arkadaşlar..

rapangel

Üye
uğraşmısın ama çalısmıo yinede saol:nono:

halil ibrock

Üye
teşekkürler :)

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
elimden geleni yaptım ilginiz için teşekkürler..

fitilzone

fitilzone

Üye
5800 xm de calrmı bu

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik arkadaşım çalışırmı hiç :d:

JohnyBravo

Üye
bende bunun ingilizce olanı var ancak telefonum general mobile dst800 java olmadığından çalıştırmıyor.sınıftaki herkese attım hemen hemen 5800 da da çalıştırıyor.ekrana tuşlar geliyor onlarla oynuyorsun.java destekli önbelleği iyi olan her telefonda çalışır...

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Caps var mı ?

omer583458

omer583458

Üye
inş kasmaz tel 6630
663 da çalışır mı

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
bende bunun ingilizce olanı var ancak telefonum general mobile dst800 java olmadığından çalıştırmıyor.sınıftaki herkese attım hemen hemen 5800 da da çalıştırıyor.ekrana tuşlar geliyor onlarla oynuyorsun.java destekli önbelleği iyi olan her telefonda çalışır...

:hmmm inandırıcı değil:hmmm

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ben çalıştıramadım daha doğrusu çalışmıyo geçersiz dosya diyo çalıştırabilen var mı telefonum 6630 seninle aynı yani

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
tüRkçe versiyon bu gameloft klupten indirdim bunu biraz üst mesajlara bakarsanız defalarca yazdım yine yazıyorum gameloft clupten paralı indirdim telif hakkı vs. çoğaltmak yasak herhalde benim telde orjinal var gayet rahat tr çalışıyor indirir indirmez maXicepte paylaştım çoğu kişiye olmamış .. ne yazık ki! üzgünüM ..

serkan_gs_206@h

Üye
olmüs bu oyunlar

McReiS

McReiS

Üye
saol kardeş

fear_boy_52

Üye
tskr

Üst Alt