şok!! real football 2011 TÜRKÇE versiyon her özellik bulunur ayrıntılar içerde mutlaka girin

Sponsorlu Bağlantılar

fedlkamp

Üye
kardeş kusura bakma ama enayilik yapmışsın,, gameloft club üyesi olsaydın 3 oyunu 2tlye indirirdin:)) kusura bakma:))

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
aga bunu indirdim haklısın enayilik ettim sonra gmlft clup üyesi olup 2 oyunu 2tl ye indirdim sonra üyeliği iptal ettim tekrar üye oldum 2 oyundaha indirdim 2 tl ye iptal ettim sonra aklım başıma geldi :kop::kop::kop:

lion01

Üye
Bu nasıl bi paylaşım yaaa hepsini indirdim geçersiz doya silinsin mi yazıyo bide 6300 da harika çalışır yazıyosunuz ne kadar yalancısınız yaaa adam akıllı bi link koyunda indirelim....lütfen biraz acele edin....

iboisyankar90

Üye
şifre ne

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
her şey açok ve net 5000 tane link koydum yapabildiğim bu rar pas yazıyo orada arkadaşım...

asker_osman

Üye
ben 7610 da çalıştıramadım,yardımcı olunuz?

messi1041

messi1041

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin n73 me var bende real football 2011 2010 kasıyor ama pes2011 fifa 2011 kasmıyor cevaplarsanız çok sevinirim bir çözüm bilen varsa lütfen yazsın hafıza kartım da boş ama anlamadım:hmmm

fedlkamp

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin n73 me var bende real football 2011 2010 kasıyor ama pes2011 fifa 2011 kasmıyor cevaplarsanız çok sevinirim bir çözüm bilen varsa lütfen yazsın hafıza kartım da boş ama anlamadım:hmmm

kardeş n serisi böyledir:D en serisinde tek adam akıllı telefon n86 dır. Bide sen pes 11i nerden buldun söyle bizde indirek

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bu oyun s60 dir

messi1041

messi1041

Üye
pes 2010 yazcaktım 2011 yazdım yanlışlıkla ne zaman çıkcak pes biliyormusun bi de real football sorununu düzeltemezmiyim??????:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

çözüm bulan lütfen yazsın ya da benim tele göre bir link bulabilir mi real football 2011 için please:evet:

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
pm attım.. sana

messi1041

messi1041

Üye
çok teşekkürler herşey i:bigstar:çin

--------------- Ekleme ---------------

arık pesi bekliycem real football beni pes ettirdi artık napalım biz de pes oynarız...:oke:

e1b1

e1b1

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil..

sago_94

Üye
tşk bro

HeLiOn

HeLiOn

Üye
tşk george

bir dost

Üye
abi ben bunu beceremiyom indiriyom rar olarak ama sonra nasil tlfona kurulucak anlamadim laa

McReiS

McReiS

Üye
ya bende bu sitede bişeyler paylaşcam ama nasıl yapcam yardım edin

maniak31

Üye
kardeş boşuna yüklemeyin oyunu N70 te denedim daha yüklerken kayıt edilmemiş versiyon internetten satın alıp kaydolun dedi bilginize

shopen66

Üye
teşekkürler kardeş yeni çalışmalarını bekliyorum

Üst Alt