ŞOK! Phone Guard S60 3rd Sertifikalı!! Yükle Kullan!!

Sponsorlu Bağlantılar

SRCLareon

SRCLareon

Üye
    Konu Sahibi
istememesi lazım. eğer sende ayrıca istiyorsa internette lerini bulabilirsin büyük ihtimal.

atiteo

Üye
bunun telefonun kapatılıp açılması halinde dahi aktif olması mümkün mü ? yada öylesi var mı ?

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
saol paylaşım için :)

SRCLareon

SRCLareon

Üye
    Konu Sahibi
bunun telefonun kapatılıp açılması halinde dahi aktif olması mümkün mü ? yada öylesi var mı ?

zaten bi aktiflik istemiyor arkadaslar

ama illede istiyor diyorsanız

şunları deneyin

4564213453761316532314186156218943213202
4222335327587342658236598342

berglakin

berglakin

Üye
1111 ide kabul etmıyor ve proda sifre gırmeden kaldırılmıyor .nasıl kaldırabılırım yardımcı olursanız sevınırım

SRCLareon

SRCLareon

Üye
    Konu Sahibi
ben hala 1111 kullanıyorum. abime ve 4 arkadaşımada yükledim hepside 1111 ile uygulamayı açtılar. sende bir takılma wardır kardesım. eger hala kaldıramıyorsan F-explorer yada X-Plore programlarından sistem dosyasını silmeyi dene.

kaynakmuhabbet

Üye
ellerine saglık kardeşim saol daha yeniyim n95 telefonum var yardımcı olurmusunuz

civcivim76

civcivim76

Üye
eyvallah arkadaşlar programı yayınlayan arkadaşım evet gerçekten pro şifre istiyor ama şifre arkadaşlar bulmuşlar onlarında eline sağlık şifre 1111 sonra kendiniz değiştirebilirsiniz...emeğinize sağlık inşallah demo yada trial sürüm değildir 3-5 gün sonra kayıt istemez umarım ama yinede teşekkürler..

SRCLareon

SRCLareon

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar programı yayınlayan arkadaşım evet gerçekten pro şifre istiyor ama şifre arkadaşlar bulmuşlar onlarında eline sağlık şifre 1111 sonra kendiniz değiştirebilirsiniz...emeğinize sağlık inşallah demo yada trial sürüm değildir 3-5 gün sonra kayıt istemez umarım ama yinede teşekkürler..

ne acayiptir ki bazı telefonlarda istiyor :( ciddiyim neden böyle birşey anlamıyorum ama genellikle N serisinde bir sorun çıkmıyor. Oraya şifreler yazım kardesim eger sendede sorun cıkarsa bi dene.

##omar##

##omar##

Üye
eywallah :oke:

habbuj

habbuj

Üye
çok çok çok teşekkürler

civcivim76

civcivim76

Üye
hiçkimse heveslenmesin bu falan değil......telefonun ayarlarını bozuyor bu program çünkü sürüm değil

nurullah349

Üye
Allah razı olsun kardeşim güzel paylaşım

karakafa81

karakafa81

Üye
Bunu yükleyince öbür hackli programlar calismamaya basladi drm versiyonu deyismis yine sagol faydasindan cok zarari oldu ama neyse

imp58

Üye
Program Çok Dandik Bi Şey Hiç beğenmedim

rotasizkaptan9

Üye
güzel paylaşım ama kodunuda birinci sayfada verirsen iyi olur.

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
ben n82 ye programı yükledim ve hemen kaldırdım

Cr@zY

Üye
Teşekkürler

facacan

facacan

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

habbuj