Şok Nokia E serisi yanlış duymadınız.

Sponsorlu Bağlantılar

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
e60 guzel gibi gorunuyor ama ozellkleri nasil acaba
 


free

free

Üye
e60 ile e71 e 16 milyon renk var-kamera yok
e70de kamera var 16 milyon renk yok
şimdiden ilk falsoyu yaptı bunlar-geriside gelecektir mutlaka nede olsa nokia
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
Originally posted by free@Oct 14 2005, 12:07 AM
e60 ile e71 e 16 milyon renk var-kamera yok
e70de kamera var 16 milyon renk yok
şimdiden ilk falsoyu yaptı bunlar-geriside gelecektir mutlaka nede olsa nokia
[post=190587]Quoted post[/post]​

walla nokiadan sırf bu mallığından dolayı soğumaya başladım :off:
 
ibonline

ibonline

Üye
Originally posted by karizma@Oct 13 2005, 04:10 PM
palm a benzetmişler ama bence çok gereksiz modeller ;)
[post=190131]Quoted post[/post]​
palmın üzerinden silindirgecmiş modeli bence tasarım :eksi:
özellik bilinmiyor yorumsuz :artı:
 
iceboy

iceboy

Üye
Yok abicim bence E serisi falan diye birsey. Sahsen olsaydi en azindan bir sitede hakkinda yorum falan yapilmis olurdu. Ondan once Nokia kendi sitesinde bahsederdi

Manyakmi bu adamlar ilk defa bir N serisi cikarmislar ve daha 3u piyasaya bile cikmadan E serisi cikarsinlar. Daha neler! Uydurma...!!!
 
ibonline

ibonline

Üye
bu nokia ne yapacagı hiç belli olmaz
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kamera yok mu :o

Yok aga olmasın böyle bu devirde kamerasız telefon. :eksi:

Kamera yok , 16 Milyon renk olsa ne olur :vur:
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
yazık... Nokia 'ya yazık n90 1.500 YTL :D BU telefon 16milyon renk bir kaç milyar vardır herhalde adamlar birini çıkarmadan birini sokuyo zaten Nokia düşüşte gibi gelior palm a benzettikleri doğru bu tel camerasız satmaz.
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Nokia E60, Nokia E61 ve Nokia E70 olmak üzere 3 üyeden oluşan E serisi telefon ailesinde ortak olarak küçük boyutlar, kolay kullanılabilirlik ve fonksiyonellik ön planda tutulmuş.

modele göre Tri-Band veya Quad Band GSM ile 3G (WCDMA) desteki telefonlar, WLAN, Bluetooth, Infrared gibi kablosuz ba lantı teknolojilerine ve bilgisayar ile USB 2.0 üzerinden hızlı veri alış, verişine destek vermekteler. S60 için geliştirilmiş olan en son işletim sistemi Symbian 9.1 içerecek olan telefonlar, popüler e-posta uygulamalarınada destek verecekler. ( BlackBerry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail ve Visto Mobile)

Nokia, yeni telefon serisinde VoIP ve bas konuş gibi özelliklere destek vermekte. E serisi üyeleri ayrıca Avaya veya Cisco IP PBX telefon santral sistemleri kurulu şirketlerde 4 haneli dahili telefon arama, yönlendirme gibi hizmetlerden yararlanabiliyorlar yani WiFi destekli kapalı devre telefon sisteminin bir parçası oluyorlar. Bu oldukça hoş bir özellik, cep telefonunuz yanınızda oldu u sürece şirket içinde bulunamama gibi bir sorun yaşamanız imkansız.

E serisi telefonların ortak özellikleri WLan, Bluetooth, Infrared kablosuz ba lantı deste i, USB 2.0 ile bilgisayara ba lanabilme, 3G a larda çalışabilme, bas konuş ve VoIP deste i olarak sıralanabilir. Telefonlar ayrıca ortak olarak Symbian 9.1 işletim sistemi barındırıyorlar.



Tasarım olarak ilk bakışta Sony Ericsson T630'u andıran Nokia E60, E serisinin üstün özelliklerini klasik bir kasada isteyenler düşünülerek tasarlanmış. 115mm x 49mm x 16.9mm boyutlarındaki telefon GPRS/EDGE/WCDMA a arı üzerinden data alış verişine ve GSM 900/1800/1900Mhz ile 2100Mhz WCDMA/UMTS (3G) a ları üzerinden görüşme yapılabilmesine izin veriyor. E60 352x416 piksel çözünürlükte 16 milyon renk derinli inde LCD ekrana sahip. Telefonun dijital kamerası bulunmamakta.

Bütün E serisi telefonlar gibi VoIP, bas konuş teknolojilerine destek veren E60, Wi-Fi destekli santraller üzerinden şirket hatlarına ba lanıp dahili bir telefonmuşçasına kullanılabilmekte. 30MB'a yakın dahili hafıza ile gelmesi beklenen telefonda hafıza genişleme yuvası olarak düşük voltajlı RS-MMC kullanılmakta. 970mAh gücünde bataryaya sahip olacak E60'da 3-6 saat konuşma süresi ve yaklaşık 1 hafta bekleme süresi olacak.

E61



Oldukça geniş ve 320x240 piksel çözünürlükte, 16 milyon renk derinli inde ekranı bulunan Nokia E61, aynı Motorola Q'ya benzeyen bir tasarım ile gövde üzerinde QWERTY klavye içermekte. Geniş ve kullanışlı klavyesi sayesinde e-posta alıp gönderme, anında mesajlaşma ve Internet sayfalarında gezme işlemlerini oldukça rahat bir şekilde gerçekleştirmek mümkün.

Nokia E61, 75 MB civarı dahili hafızaya ve genişleme yuvası olarakta SD Kart slotuna sahip. Beraberinde 64MB SD kartda verilecek olan telefon hafıza konusunda oldukça bonkör görünüyor. E61, di er E serisi telefonlarda bulunan WiFi, VoIP, bas konuş gibi özellikler yanında Internet üzerinden yerel a lara dahil olmanızı sa layan VPN deste i ve Microsoft ActiveSync programı ile uyumlu çalışarak Outlook ile senkronizasyon kurabilme deste ide içermekte. Telefonun dijital kamerası bulunmamakta.

E61 ayrıca Tri-Band yerine Quad Band deste i içermekte ve bu sayede dünyanın her yerinde görüşme imkanı sunmakta. Beraberinde Yahoo, AIM ve OMA anında mesajlaşma programları ve çeşitli ofis dökümanlarını düzenleyebilmek için programlar gelen E61, MP3 ve AACmüzik formatlarını tanıyıp çalabilmekte. 117mm x 69.7mm x 14mm ölçülerinde ve 144 gram a ırlı ında olacak olan telefon 1500mAh gücündeki pili ile 4-7 saat arası görüşme, 9 ile 11 gün arasıda bekleme süresi sunacak.

Nokia E70



Açılıp kapanabilir QWERTY klavyeye sahip Nokia E70, Nokia 6800'in modernize edilmiş hali olarak düşünülebilir. E70 serinin en üst düzey telefonu olarak di er telefonlarda bulunan bütün özellikleri desteklemekte ve ek olarak 2 mega piksel çözünürlü e sahip dijital kamera içermekte. Nokia'nın serinin di er modellerine neden dijital kamera yerleştirmedi i gerçekten düşündürücü.

Avrupa ve Amerika versiyonları ayrı çıkacak olan E70 Tri-Band GSM a larını desteklemekte. 117mm x 53mm x 22mm ölçülerinde ve 127 gram a ırlı ında olan Nokia N70'in 256K renk derinli ine sahip 352x416 piksel çözünürlükte ekranı bulunmakta. 1500mAh gücünde pil ile gelecek olan telefon 4-7 saat arası konuşma 9 ile 11 gün arası bekleme süresine sahip olacak.

E serisi telefonlar 2006'nın ilk çeyre inde raflardaki yerlerini alacaklar. Firma S60 serisi telefonları E serisi ile oldukça üst seviyelerde özelliklerle donatmış fakat E70 dışında di er telefonlarda dijital kamera olmaması, kullanıcıların ilgisini E70 üzerinde yo unlaştırıp di er telefonları es geçmelerine neden olabilir. Firma nasıl bir fiyat politikası uygular bilinmez fakat yeni telefonlar getirdikleri özellikler ile oldukça fazla konuşulaca a benziyorlar....

Kaynak : Donanimhaber.Com
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
gökhan arkadasim benim açtigim topic daha açiklayici deilmiydi?
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
dimitradonun yazdığı yazıların aynısı olduğu için buraya yönlendirdim.

Ok ?
 
free

free

Üye
e70 dışındakilerin çıkarılması çok anlamsız olmuş :ah:
16milyon renk için kim alacak diğer ikisini ilginç :)
 

the_patriot

Üye
nokia abartmaya devam ediyor :dontknow:
 

metintekin

Üye
bence bunların fiyatları 1600 ylt ciwarı olacak.
 

slayer

Üye
nokia da çalışanların IQ'su kaç acaba...
bu çağda böyle telefon olurmu :eksi:
 
abuvice

abuvice

Üye
paramı veremem şahsen bunlara..
 
karizma

karizma

Üye
Bu modeller bence satmaz fazla :eksi:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Para verilecek bir değerleri yok ki zaten :eksi:
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
E70, 6800'ın aynısı tek fazlası ekran gibi duruyor :ehe:
 

AntiTuk

Üye
Originally posted by free@Oct 13 2005, 01:43 PM
birşey soracağım ;)
bu nokia niye aynı modelden 3 tane çıkarıp 3ü bir telefon edecek model çıkarıyor :wacko:
teknolojisi tüm özellikleri tek telefonda toplamaya yetmiyor mu yoksa :vur:
mesela se p 990 çıkaracak tüm özellikler bir arada
nokiaya ayıp ediyor müşterisine :box:

not............ortadaki t630un kasası piyasada var mı çok hoş ya
[post=190053]Quoted post[/post]​


hepsini bi yerde çıkartırsa nasıl para kazanacaklar ???
doğru sölüosun ama yapmazlar :eksi:
 

Benzer Konular



Üst Alt