Sensation Emekli Yönetici cgrylmz7' Alıntı: arkadaşlar bende c7 var onun için uygun mudur Genişletmek için tıkla ... Evet
erndrdyk Üye ya arkadaşlar ben social uygulamasını kaldırdım fakat sanırım tam kalkmamış ve yenisini yükleyemiyorum. oviden yüklediğimde hata uyarısı veriyor ve normal yüklediğimde de uygulama silinemiyor diyor yardım edermisiniz??
ya arkadaşlar ben social uygulamasını kaldırdım fakat sanırım tam kalkmamış ve yenisini yükleyemiyorum. oviden yüklediğimde hata uyarısı veriyor ve normal yüklediğimde de uygulama silinemiyor diyor yardım edermisiniz??
tolgagercek55 Üye ben sosyal aglara grdigimde tel kndilignden kapatio programi.sizin dedignz sociali indirdim yuklenmio guncelleme hatasi dio.ne yapam gerekio?
ben sosyal aglara grdigimde tel kndilignden kapatio programi.sizin dedignz sociali indirdim yuklenmio guncelleme hatasi dio.ne yapam gerekio?
enezeguet Üye tolgagercek55' Alıntı: ben sosyal aglara grdigimde tel kndilignden kapatio programi.sizin dedignz sociali indirdim yuklenmio guncelleme hatasi dio.ne yapam gerekio? Genişletmek için tıkla ... evet aynı sorun bendede var
tolgagercek55' Alıntı: ben sosyal aglara grdigimde tel kndilignden kapatio programi.sizin dedignz sociali indirdim yuklenmio guncelleme hatasi dio.ne yapam gerekio? Genişletmek için tıkla ... evet aynı sorun bendede var