Öneri Snapchat İstemcisi Kullanan Arkadaşların Dikkatine!

Sponsorlu Bağlantılar

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
Snapchat İstemcisi Kullanan Arkadaşların Dikkatine!
İyi akşamlar arkadaşlar. Snapchat severek kullandığım ama WP'de olmayan bir uygulama. Bu sebeple 6snap adlı istemciyi kullanıyorum.

Geçenlerde snapchat'ten bir uyarı mail'i aldım. İçeriği 3.parti uygulama kullandığımın tespit edildiği ve kullanmamam gerektiği idi. Bugün gelen başka bir mailde yazan ise 3.parti uygulama kullanmaya devam ettiğim için hesabımın kilitlendi hakkındaydı. Gerçekten de hiçbir snap alamıyorum ve gönderemiyorum. Mail'de hesabımı geri açabilmem için şifremi değiştirmem gerektiği ve 3.parti uygulama kullanmya devam edersem hesabımın silineceği yazıyordu. Malesef verdileri linki çalışmıyor.

Sanırım 3.parti uygulamaları kilitlemelerinin sebebi yeni gelen snapcash yani snapchatten para gönderme özelliği. Düşündüm ki gerçekten de para aktarma olayı "kaçak" olarak kullandığımız 3.parti uygulamalarda sıkıntı yaratabilir. Fakat bu uygulama da ısrarla wp platformuna gelmiyor. Bu konuda fikir yürütüp çözüm bulabilecek arkadaşlarımız olabilir diyerek sizlerle paylaşmak istedim. Mail'i ekran görüntüsü alamıyorum çünkü ses açma tüşüm bozuk :) Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Ve öncelikle de şifremi nasıl sıfırlayabilirim tabi esas mesele bu. Herkse iyi akşamlar.
 


narnia16

narnia16

Üye
Adamların yaptığı resmen terbiyesizlik. Sen hem resmi uygulamanı çıkarma bu platforma hem de 3. parti uygulama kullandığı için insanların hesaplarını engelle :duvar2:
 
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Rudy bu konuda ne diyor acaba? Bak ben şimdi onu merak ettim.
 
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu olay para göndermeden ziyade geçen haftalarda yaşanan Hack olayıyla ilgili. Androidde hacklenen 3.parti uygulamalardan sızan binlerce fotoğraftan dolayı Snapchat güvenlik politikasını değiştirdi ve 3.parti uygulamaları yasakladı. İlginç biçimde Snapchatin sitesi Türkiyeden ulaşılabilir değil, VPN kullanarak siteye girebilirsin.

Bu konu hakkında Rudy Huyn ise twitter üzerinden snapchate tepkisini gösterdi fakat sonuç alabildi mi bilmiyorum. Rudy 6Snap'i snapchatle dalga geçmek için çıkartmıştı. Snapchat Windows Phone sistemi üzerine çalışacaklarını duyurunca Rudy de siz diyene kadar ben yaparım demişti ve yapmıştı :)
 
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
VPN değiştirince o bağlantı çalışıyor. Türkiye'den açılmıyor ;)
 
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sırf bu yüzden androide geri döndüm tavsiye ederim :)
 
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelen snaplari neden indiremediğim belli oldu
 
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Helal olsun Rudy'e. Anladığım kadarıyla onlara "milyonlarca wp kullanıcısını engellediğinizin farkında mısınız olum" demiş. "Yiyorsa gelin WP da konuşalım teke tek" demiş, Birde "biz size bişe mi dedik olum saygıda kusur mu ettik" demiş. :zong::kop2:

Tam çeviriyi İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yapsın. Benim ingilicce bu kadar. :sirit:
O değil de, acaba cevap olarak ne dediler şimdi de onu merak ettim?
 
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic

rewzsa

Üye
Benim de hesabım kilitlendi ardından şifre değiştirdim ve şuan yine 6snap kullanıyorum(zorundayım) umarım hesabımı komple silmezler :(
 
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sanırım 6Snap'in son güncellemesi bu yasağı delmek için yayınlanmış bir güncellemeymiş fakat bu mail işleri falan nasıl çözülür bilemeyeceğim. Rudy snapchatle görüşüp uygulamayı official hale getirmeli.
 
fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
ben de dediğiniz gibi şifremi değiştirip bağlandım şu anda. ama bu işe bir çözüm bulunmazsa snap'siz kalacağız gibi gözüküyor :D ve ayrıca şunu da söylemeliyim ki snapchat'ten soğudum zaten. hem yasaklıyorlar hem de wp ye uygulama geliştirmiyorlar. çok can sıkıcı bir durum
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Açık konuşmak gerekirse böyle bir uygulamaya hangi firma giderse gitsin kendime saygısızlık addederim. Snapchat kullanmıyorum ama böyle bir muameleye maruz kalsam kesinlikle bir daha kullanmazdım. Bizler tüketici olarak kendimize yapılan saygısızlığa gerekli tepkiyi göstermezsek o hareketi meşrulaştırmış oluruz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, suyunsesi, ogzhnoTr ve 1 kişi daha

smltrl

Üye
Bugün google dan aratarak şifremi sıfırladım sorun yaşamadım. Bu konuyu ben de açmayı düşünüyordum gönderdikleri mailde third party uygulamaları kullanmaya devam edersek hesabımızın kalıcı olarak kilitleneceği yazıyordu. O zaman resmi uygulama çıkarın diyerek cevap verdim. Gerçekten böyle saçmalık olmaz snapchat kullanmayacağım artık
 
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Nymiş buya insta gibi bişiymi promu nedir .d herkesde kulllanıhor
 
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
1 defa hesabım kilitlendi, vpn ile siteye girip şifre değiştirdim. 10 gün sonra tekrar kilitlendi, bu sefer şifre değiştirmeyle de açılmıyor. çok kötü bir durum. madem 3rd party kullanmamızı istemiyorlar, orjinal uygulamasını yapıversinler Windows Phone'a. Mail organizasyonu yapılmalı:kotu::kotu:
 
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tüm 3. parti snapchat uygulamaları mağazadan kaldırıldı.
 

Emre

Üye
Tamam, bir kez daha,Snapchat #dontSnapWPUsersHeadOff #windowsphone kullanıcıların kafasını oturtunuz :kop:
 
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rudy Huyn da twit attı:

 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Sensation

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
1K
westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H


Üst Alt