Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sms geldi 20.000 tl kazandın diyor
Sponsorlu Bağlantılar
myparadisem
Üye
Konu Sahibi
sms geldi 20.000 tl kazandın diyor
aradım bir sürü küfür ettim
içimi rahat ettim
osnakli
Üye
şu numarayı bana da verin bende bi içimi rahatlatayım
Mehmet
Emekli Yönetici
Numarayı verde hep rahatlayalım
paradox1026
Üye
banada verin noyu her yöne çok dakkam var yha harcıyamm
MusiqStyle
Üye
banada werde ..........
paradox1026
Üye
yha harbiden verin şu noyuu
kacaksevgilim
Üye
nerde numara
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Aradığınız numaraya ulaşılamıyor. Vay o numaranın haline yandı valla. Bu şiddet
darkman81
Üye
Millet Patlamaya hazır bomba gibi Biri Ortaya no koysa vay haline
paradox1026
Üye
konuyu açan arkadaştan rica ediyorum versin numarayı bir sürü bedava dakkam var yanacak bari hayır işleyelim
bu arada turkcelle numarayı bildiriseniz numara hakkında işlem yapılıyor
osnakli
Üye
ve beklenen numarayı ben açıklıyorum.lütfen bi teşekkürü çok görmeyindün arakadaşıma mesaj atmışlar pepsi yaşatır seni jkampayasından ödül kazandınız diye işde numara:05314933429
paradox1026
Üye
numaranızı açıp arayın kapalıyken işlem yapamıyoruz dedi bi daha aradım grupça süper çalışıyorlar insanları kandırmak için
Burakistan
Üye
hahahahhahaha
<~STaT!c-X~>
Üye
Banada ver şu numarayıda gösterem onlara 20.000 tlyi.
yunus.28.1907
Üye
peki ne şekilde dolandırıyorlar yani ne işlerine yarıyor size 20.000tl kazandınız demeyle
morykante212
Üye
ahanda numara size 05358898319 kolay gelsin arkadaşlar
serbest888
Üye
Sayın adminler bende zamanında böyle bir konu açmıştım. Numarayı da vermiştim. Bana paylaşmamam gerektiği söylenmiş ve numara silinmişti . Şimdi ne oldu da herkes numarayı çatır çatır paylaşıyor anlamadım . Bi izah edebilirmisiniz.
rodeomusty
Üye
aynı mesaj bana da geldi bense 30 000 TL kazanmışım. arayıp küfretmek isteyen arkadaşlar varsa :
0531 248 97 63 kolay gelsin
ercan0058
Üye
millet bu verilen numaralar nedir sizce arkadaşlar kızgın oldukları yada uyuz oldukları kişileri yazıyolar sizde arıyorsunuz komik yememek lazım bunları
Mustafa Dümen
Üye
Saf ayağına yatmayın gelen mesajları silerseniz rahatlarsiniz