SmartMovie Takılma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9600xt

9600xt

Üye
    Konu Sahibi
SmartMovie Takılma Sorunu
Arkadaşlar SmartMovie Converter ile .avi dosyasına çevirdiğim videoları Nokia X6'da (Symbian 5th Edition) izlediğim zaman takılmalar oluyor. 6120c (Symbian 3rd Edition) ile izlediğim zaman herhangi bi takılma ve sorunla karşılaşmadım. Her iki telefonda da SmartMovie 4.15 kuruluydu.

Sanırım DivX Player'ın şimdilik Symbian 5th Edition işletim sistemi için oynatıcısı yok. Diğer oynatıcıları denedim fakat sonuç aynı. Aynı sorunu yaşayanlar sorunu çözebildi mi. Bilgilendirebilir misiniz.. Teşekkürler

cabbar100

cabbar100

Üye
Kardeş en iyisi format factory ile mp4'e çevirerek izlemek. Zahmetli oluyor ama takılmadan ancak bu şekilde izleyebiliyorum ben.

9600xt

9600xt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş en iyisi format factory ile mp4'e çevirerek izlemek. Zahmetli oluyor ama takılmadan ancak bu şekilde izleyebiliyorum ben.

peki format factory'de birsürü mp4 çeşidi war. mobil aygıt uyumlu dönüştürmede 360x640 boyutu yok

cabbar100

cabbar100

Üye
Tümünü mobil aygıta gir. Listeden nokiayı bul ordan 58xxxm'i seç (640*340 bu) taam de ve sonra filmini çevir.

ungood20

ungood20

Üye
bende yükleikten sonra acılmıyor pro

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi indirip deniyom inş. olur

9600xt

9600xt

Üye
    Konu Sahibi
Tümünü mobil aygıta gir. Listeden nokiayı bul ordan 58xxxm'i seç (640*340 bu) taam de ve sonra filmini çevir.

çok tşk kardeş söylediğin gibi yaptım takılma sorunu yok şu an program çok iyiymiş fps ayarlarını ses kalitesini düzenleyebiliyosun çok kullanışlı. teşekkürler cabbar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt