Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart Movie 4.15 sorunsuz,signed
Sponsorlu Bağlantılar
myleom
Üye
bunun çeviri programı hangisi onun linki varmı, yani conventeri
osedos
Üye
flv lere codec istiyor nasıl aşacaz bunu
karantina666
Üye
kardeş ben yükleyemedim açarmısın biraz yeni aldım daha 2 tane dosya çıkıyo rardan naapalım ?
spider124
Üye
Teşekkürler kardeş 5800'da sorunsuz çalışıyo. İyi çalışmalar...
Indiana Jones
Üye
sağol
e90
Üye
tşk nokia e90 geniş ekran cok güzel video segretmek
solokalp
Üye
6630 için bu probram var mı
helmeter
Üye
thankssss
DaGuA
Üye
bende denedim.fakat belli bir süre çalıştıktan sonra program kendi kendine hata veriyor.Yani mesela film izlerken direkt atiyor ve attıktna sonra bir daha çalışmıyor.Belli bir süreden kastım bazen 8-10 saat calısınca bazende 20 saat suren kullanımdan sonra hata veriyor.bunuda belirteyim yüklersiniz oynatırsınız calısıyor dersiniz ama elbet hata verecek.en az 5 kez denedim 4.15 in sorunsuz signed'ini bulamadım sitede.hepsini denedim hepsi belli sure sonra calismaz hale geliyor.o yuden 4.0 kullanıyorum loader'lı olanı 100 saati askın sure kullandım problem cıkarmadı
badb0y06
Üye
ben deniyorum ilk sayfadakini deilde ilerleyen sayfalarda vardı o çalışıyor
ilk sayfadaki düzelmediği için format attım sonuç nafile gene aynısı oldu, format attığım için bi daha hacklicem =)
sorun olmazsa sölerim
myleom
Üye
N 79 Kullanıcısıyım, bir tane sorunsuz smart movie yükleymeedim. Bunu yükledim belli süre4 çalıştı sonra licence istemeye başladı, acaba bu sorunu nasıl giderebilirim, bir yardımcı olabilecek arkadaş varmı, şimdiden teşekkürler..
levennt
Üye
teşekkürler smart movie sayesinde 5800 da izleyemediğim bir çok videoyu izleyebiliyorum ama nadiren bazı videolarda ses olmuyor..
emre-4444
Üye
eline sağlık...
aramis32
Üye
tşkler.saygılar
exper33
Üye
eski sürümü kaldırın diyorsunda eski sürümü olmayanlar neyapcak ?????????????????????????????????????????
celalatgin
Üye
teşekkür ederim.program kusursuz çalışıyor.
majestic123
Üye
Teşekkürler
BASKANCIHAN
Üye
eline emeğine sağlık
brayn09
Üye
saol dostum allah razı olsun telim n95 8 GB ikinci dosyayı yüklerken sertifika hatası verdi ama bianda onuda yükledi.şimdi sayende sorunsuzca film izliyorum sağolasın