Smart Movie 4.15 sorunsuz,signed

Sponsorlu Bağlantılar

myleom

Üye
bunun çeviri programı hangisi onun linki varmı, yani conventeri

osedos

Üye
flv lere codec istiyor nasıl aşacaz bunu

karantina666

Üye
kardeş ben yükleyemedim açarmısın biraz yeni aldım daha 2 tane dosya çıkıyo rardan naapalım ?

spider124

Üye
Teşekkürler kardeş 5800'da sorunsuz çalışıyo. İyi çalışmalar...

Indiana Jones

Üye
sağol

e90

Üye
tşk nokia e90 geniş ekran cok güzel video segretmek:)

solokalp

Üye
6630 için bu probram var mı

helmeter

Üye
thankssss

DaGuA

DaGuA

Üye
bende denedim.fakat belli bir süre çalıştıktan sonra program kendi kendine hata veriyor.Yani mesela film izlerken direkt atiyor ve attıktna sonra bir daha çalışmıyor.Belli bir süreden kastım bazen 8-10 saat calısınca bazende 20 saat suren kullanımdan sonra hata veriyor.bunuda belirteyim yüklersiniz oynatırsınız calısıyor dersiniz ama elbet hata verecek.en az 5 kez denedim :) 4.15 in sorunsuz signed'ini bulamadım sitede.hepsini denedim hepsi belli sure sonra calismaz hale geliyor.o yuden 4.0 kullanıyorum loader'lı olanı 100 saati askın sure kullandım problem cıkarmadı:)

badb0y06

Üye
ben deniyorum ilk sayfadakini deilde ilerleyen sayfalarda vardı o çalışıyor

ilk sayfadaki düzelmediği için format attım sonuç nafile gene aynısı oldu, format attığım için bi daha hacklicem =)

sorun olmazsa sölerim

myleom

Üye
N 79 Kullanıcısıyım, bir tane sorunsuz smart movie yükleymeedim. Bunu yükledim belli süre4 çalıştı sonra licence istemeye başladı, acaba bu sorunu nasıl giderebilirim, bir yardımcı olabilecek arkadaş varmı, şimdiden teşekkürler..

levennt

Üye
teşekkürler smart movie sayesinde 5800 da izleyemediğim bir çok videoyu izleyebiliyorum ama nadiren bazı videolarda ses olmuyor..

emre-4444

emre-4444

Üye
eline sağlık...

aramis32

Üye
tşkler.saygılar

exper33

Üye
eski sürümü kaldırın diyorsunda eski sürümü olmayanlar neyapcak ?????????????????????????????????????????

celalatgin

Üye
teşekkür ederim.program kusursuz çalışıyor.

majestic123

majestic123

Üye
Teşekkürler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

brayn09

brayn09

Üye
saol dostum allah razı olsun telim n95 8 GB ikinci dosyayı yüklerken sertifika hatası verdi ama bianda onuda yükledi.şimdi sayende sorunsuzca film izliyorum sağolasın :)

sagokey1234

Üye
Allah razı olsun yaa:))

Üst Alt