Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umraım uygulamadan atmaz belli bir kullanımdan sonra teşekkürler
aalhan
Üye
kardeş payaşımın için çok teşekkürler mp4 filmler hatta altyazılılar bile çok net ve akıcı....
mavibager
Üye
eski sürümden hiç bir farkı yok zaten eski sürümü kaldırmadan yüklerseniz güncelleme hatası diyor yani daha eski bir sürüm gibi görünüyor yinede sagol paylaşımın için
rmzn027
Üye
Yükledim ama çalışmıyo 5800 da açılıyo donup kalıyo bi çözüm bulursanzz plss
--------------- Ekleme ---------------
Sonunda Oldu Kardeş Ya Çoook Çoook Sagol Çok Teşekkür Ederim bunu Aruyodum Heryerde.
frestasta
Üye
yükledim kulandım 1ay kadar ama geçen film izlerken birden kapandı o kapandığından beri video açılacağı zaman kapnıyor hiç açılmamış gibi. kaldırıp yeniden yükledim yine sonuç yok
aryscat
Üye
N95 8gb yükledim. Mükemmel.
fbtore
Üye
türkçemi acaba bana türkçesi lazımda
savage811
Üye
çok saol dostum yaa bir sürü program yükledim hiçbiri açılmadı çalışmadı bu bi seferde tamamdır ilerletme çubuğu olmayanlarda izlemekten acaip bunaldm bu harika oldu ))) emeğine sağlık
blnty
Üye
teşekkürler
fidell33
Üye
6630 için de kullanabilirmiyim peki
sena03
Üye
hacom bune çalışmıyooooooooo
mak1905
Üye
Çok Teşekkür Ederim... Allah Razı Olsun
kral7
Üye
sagol kardeşim
ekko
Üye
flv videoları açtığı yazıyor başlıkda ama video açmıyor no codec diyor, bilgisi olan var mı?
maho17
Üye
Ya Arkadaşlar Ben Kurdum Hepsi Tamam Ama Programı Açip Dedim Güvenlik Nedeniyle Açılamıyor(-46) Cep Telefonum Nokia N73 Normal Yardım Edermsiniz.