Smart Movie 4.15 sorunsuz,signed

Sponsorlu Bağlantılar

erkan_34

erkan_34

Üye
paylasım icin sağol

ayasercan

ayasercan

Üye
Ellerine sağlık kardeşim :)

garagozlu

Üye
eyvallah tşk.

156asd156

Üye
saol dostum N79 yükledim çalıştı ben bu pro yu daha öncede yuklemistim ama hata verip kapanıyodu

volkano12

Üye
tesekkurler

x0607x

Üye
beni atiyor bu program hemen.. neden acaba..ilk defa yükledim..

ozgurguzelsu

Üye
dostum eline sağlık, hafif kasıyor ama başarılı çalışma

acati

acati

Üye
bende anlayamadım...eski sürümü kaldırdım...SmartMovie_s60_3rd yazan dosyayı kurdum fakat diğer dosyayı açınca sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün hatası veriyo....tel n95

N95 S603rd olsa bile symbian 9.5 bildiğim kadarıyla. Bende N73 var symbian 9.1 ve sorunsuz smartmovie...

red_evil2006

Üye
emeğine sağlık kardeş

uyusssss

Üye
n73 de kurdum olmuyo ne yapmak lazım:( acil cevap bekliyom ardaşlar

kral2009

Üye
sagol kardeş n79 sper oldu elıne saglık

nfa54

Üye
bişe dicem bu program bazı videolarn ses kalitesini desteklemio sanırsam kaliteli sesli film atınca ses gelmio

acati

acati

Üye
bişe dicem bu program bazı videolarn ses kalitesini desteklemio sanırsam kaliteli sesli film atınca ses gelmio

kerdeş 320x240 olan ekranda 1280x720px ve 5.1 ac3 ses açmanın bir anlamı yok zaten.
filmi herhangi bir converter ile filmi 320x240 boyut ve 22,1Khz mp3 e cevir yeter
Zaten 5.1 ses çalan telefon var mı ki? Veya ne gereği var??

mukoline

mukoline

Üye
Sağol kanka:)

antifb001

antifb001

Üye
sertifika hatası verdi buda

ya herseyde sertifika hatası alıyorum ne yapmam gerekli kafayı yiyeceğim....
sertifika ile ilgili kısmı okudum ama onuda yapamadım yardım edecek varsa ne olur bana pm atsın saygılarımla

samsungsa

Üye
teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İlk sayfadan beri okudum Sanırım daha uzun süre bu sürüm tam manası ile ilaçlanamayacak.İçine gömülen antibiyotik iyi ama belli bir süre sonrasında etkisini kaybediyor. Birde Zaten s60 v2 OS 8.1 den itibaren Video kayıt programı yok neden VİDEO KAYIT/VİDEO OYNATICI Başlığı atılmış anlamsız.Arkadaşlar 4.01 Sürümünü kullanın loader gömülü olan bunda hayır

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İlk sayfadan beri okudum Sanırım daha uzun süre bu sürüm tam manası ile lanamayacak.İçine gömülen antibiyotik iyi ama belli bir süre sonrasında etkisini kaybediyor. Birde Zaten s60 v2 OS 8.1 den itibaren Video kayıt programı yok neden VİDEO KAYIT/VİDEO OYNATICI Başlığı atılmış anlamsız.Arkadaşlar 4.01 Sürümünü kullanın loader gömülü olan bunda hayır

Bu Sorunlu evet , fakat 4.15 in fu-ll olanı var..

4 aydır bir kez bile kapanmadan kullanıyorum ..

http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide.../smart-movie-4-15-en-son-versiyon-235368.html

turgut basar

turgut basar

Üye
şimdiden sağol

masal_prensi

masal_prensi

Üye
güzel paylaşım için teşekkürler dostum

Üst Alt