Smart Movie 4.15 sorunsuz,signed

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smart Movie 4.15 sorunsuz,signed
Smart Movie 4.15

Program 3rd s60 telefonlar için video oynatıcıdır. Avi, mp4 ve flv uzantılarını destekler.

Signed edilmiştir. Loader programsız çalışır. :)

Kurulum: Öncelikle eski sürümü kaldırın. orjinal dosyayı kurun. ardından ikinci dosyayı kurun.
güle güle kullanın. Programı ayrıca kendi telefonunuz için signed yapmanıza gerek yoktur.:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: taran ebabil, selami5151, mad_max21 ve 166 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler kullanan çok yorum yapan yok ellerin dert görmesin :oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

o-lan

o-lan

Üye
hocam 2.dosyayı yükleyemedim sertifika hatası verdi...flv leri açmadı

antifb06

antifb06

Üye
kardeşim n95 de video izlerken donuyor nedeni nedir çok yavaş ilerliyor videolar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam 2.dosyayı yükleyemedim sertifika hatası verdi...flv leri açmadı

Sertifika hatası kesinlikle vermemesi lazım.. sertifika edilmiş çünki.. :hmmm eski sürümü kaldırarak kurulması gerekir..

o-lan

o-lan

Üye
bende anlayamadım...eski sürümü kaldırdım...SmartMovie_s60_3rd yazan dosyayı kurdum fakat diğer dosyayı açınca sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün hatası veriyo....tel n95

fener42

Üye
sagol kardeşim insallah calısır

xpeople

xpeople

Üye
eyvallah,şimdi artık belirli süreden sonra bizi programdan fırlatmayacakmı yani!:)o zaman allah senden razı olsun
demiştim programı yükledim yine aynı sorun ne yapacaz şimdi..!

'Davut

'Davut

Üye
teşekkürler

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar programı yabancı bir forumdan aldım. yüzlerce teşekkür var hiç birinde şikayet olmadığı için alıp paylaştım.. bende 4.10 versiyon yüklü idi. üstelik sertifika edilmesi gerekiyordu.. ve path dosyası falan kuruluyordu.. yukarıdaki sürümü yükledim.. kurdum.. harika çalışıyor.. Telefonum N73.. ve hackli değil..:hmmm

sami_558

sami_558

Üye
kardeş iyi de bunun dönüştürücüsü nerde?

iLTERiS_KaaN

iLTERiS_KaaN

Üye
kardeşim n95 de video izlerken donuyor nedeni nedir çok yavaş ilerliyor videolar?

ekko

Üye
flv videolar için No codec for video format:"avc1" hatası veriyor

bulentba

bulentba

Üye
o hatayı bende de veriyor avc videoları açmıyor

ridata

Üye
n73 de programı kurdum menü çıkıyor filmi seçip çal deyince açılacak gibi yapıp kapanıyo yardım

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor arkadaşlar kuruyorum film aç deyince programdan çıkıyor kaç tane indirdim denedim hep aynı biçaresi yokmu

xpeople

xpeople

Üye
fakat ben smart movie artık yükleyemiyorum,acaba bir çözüm yolu varmı hangi sürümü yüklesem videoyu izletmeden programdan atıyor.ne yapmak lzım eskisini kaldırmama rağmen olmuyor,lütfen yardım edin.

adil3232

Üye
program sertifika yüklü olmayan e63 ümde sorunsuz çalıştı. daha önce bütün playerları denedim sertifika hatası vermişti. Bunda da ilk önce hata verdi aradan bi 20 dk geçti bidaha yüklemeye bastım yükledi. sorunsuz çalışıyor şimdi.

avi videoları görüntü ve ses kaybı olmadan izleyebilirsiniz.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürler emeğe saygı dostum

edeathless

Üye
eline sağlık sonunda buldum ama birşey danışacam arkadaşlar n79 telefonun tv out kablosu ile tv aktarmak istiyorum bunun için ayrı pro lazım mı yoksa smart movie yeterli olurmu

Üst Alt