SlovoEd Sözlük ( Her dilde, dev sözlük !! ) Profesyonel Çözüm

emokan

Üye
güzel olmus

--------------- Ekleme ---------------

sagol emegine saglık

linke tıkladığımda satın alma ekranı geliyor.
ücretsiz hali yokmu bunun

reapeer

Üye
arkadaşlar n73 de bu program sorunsuz çalısıyor... ayrıca paylaşım için de teşekkürler... çünkü ******ını bulmak oldukça zor...

saolasın arkadaşım keyi lazımdı banada

Paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ederiz. Fakat benim gibi acemi bilgisayar kullanıcıları da düşünseniz de anlayabileceğimiz şekilde bilgiler verseniz daha iyi olur. Çok fazla teknik terimleri anlayamıyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ederiz. Fakat benim gibi bilgisayarda acemi olanların da anlayacağı bir dil kullansanız da daha iyi anlayabilsek çok iyi olur. Teknik terimleri çok fazla anlayamıyorum.

ss84

Üye
Bu siteden daha önce de aynı pogramı indirdim fakat demo versiyonu olduğu için artık kullanamıyorum. Nasıl halledebiliriz?

kardeş programı yükledim sorunsuz.ama uygulamalarda programı bulamuyorum.nereye yükledi,nasıl çalıştırıcam,bilgi verirsen çok sevinizem dostum..

sağol kardeş eline sağlık güzel bir sözlük

cok güzel bir konu fakat sitede baktim Türkce-Almanca yoktu kardesim

güzel bir çalışma olmuş fakat ingilizce-türkçe delux versiyonu ve sound modülleri ******leri kabul etmiyor maalesef

çok teşekkürler.
sen yazdığına göre kesin çalışıyordur

ngur

Üye
Ellerine sağlık. Yalnız ingilizce türkçe sözlüğün sesli olanının ***** ı yok nerden bulabiliriz ???

hocam tesekkurler ama bı konuda yardımını ısteyecegımtele yukledım,baslangıcta superdı fakat sonradan :'thıs ıs patched versıon of slovoed by7 100565 nag and regıstratıon screen patch'??????
ne yapmam gerek acıklarsan sevınırımacayıp ıhtıyacım var cunku