indirmeye gerek yok bunu ya N95 8GB kullanıorum telefonumu guncelledim kendiliinden geldi üstelik telefonun ekranını cevirdiimizde ekranda otomatik olarak dönüo o özellikte geldi
Bilen yazmış bilmeyen atmıs.N95 te arama sonlanmıyor.Ben bir kere kurban gittim bu eksikliğe. Sabit hattı aradığımda 52 dk. telf açık kalmış. Faturam geldiğinde fırlamış gözlerimi görmeliydiler. N95i olanlar prg. çalışıyorsa yüklesin.Olmayanlar tantana etmesin! Lütfen.
biz insanlar nekadar tembel bir toplum olduk ya, eskiden insanlar dumanla guvercinle haberlesirken, bizler simdi elimize aldigimiz bir cihazla dunyanin öbur ucunu isik hizinda ariyoruz, ama bu cihazi kapatacak tek bir tusa basmaya useniyoruz. bilmem sonumuz nasil olur
Malum isveç soğuk ülke. Dışardasın kar yağıyor kız arkadaşınla tel ile görüştün eldiveni çıkarmadan şöööle çenenle ittiriyorsun & click N95 kapandı, good job. tuşla uğraşmayada gerek yok.
Olur mu yaaa gereksiz mereksiz diyonuz. Güzel bir pro . Ben eskisi gibi zennediyorum sürgüyü kapatıyorum . karşıdaki dinliyor ne güzel...... Bu güzel oldu. N95 te bu özelliği ne yazık ki koymayı unutmuşlar. Selammmmlar
bence cok saçma bi program telefonu sadece konusak ıcın kullanan için iyi ama kurcalamayı seven için pek rahat olucaını dusunmuyorum nette gezınıyosun kapağı kapat herşey gitsin ama yinede saol