Skyfire v1.5 | 01.01.2011 | xCHIVALR0US

Sponsorlu Bağlantılar

levasinay

levasinay

Üye
bunu mu yazdın bende bi b.. vargibi sevindim.
arkadaşlar aylardır çalışmayan bir program hakkında yorum yazıp duruyorsunuz.bırakın bu knuları güncel tutmayı:bilmm

Konunun tarihin iyi bak

KELGER

KELGER

Üye
yani sadece bu sayfada değil diğer sayfalara bak en az 5 tane bu konudan ve yüzlerce yorum var

CNR0185

Üye
çözüm çıkmayınca üyeler de gerildiii tabii doğal olarak :)

lampart28

Üye
bende denedim 10 kere ama bağlanmıyor prefs de değiştirdim yok prefs i sildim yok teli kapatıp açtım nafile acaba camdan aşağı atsam çalışırmı :)

Terzi38

Terzi38

Üye
Boş verin denemeyi artık eskiden arasıra çalışıyordu şimdi hiç çalışmıyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Birde o kadar yazılım firması var bir taneside çıkıp adam gibi tarayıcı yapamıyorlar

hasaan38

Üye
mıleetle kafa yapmayın çalışmıyor

bysessizkral

bysessizkral

Üye
Denedim tutmuyor. bi çok yurt dışı ip adresi ile denedim yanlız program öyle kurulmuş ki. Türkiyede çalışmıyor.

KELGER

KELGER

Üye
hala mı yorum yazıyosunuz.ben okumaktan bıktım siz yazmaktan bıkmadınız

rapboi

Üye
bununla ugrasmak tamamen havanda su dovmek.sonuc olarak Skyfire programı direkt olarak servis saglayıcınız uzerınden degıl de o baglantıyı kopruleyip Skyfire serverleri üzerinden gezinmenizi saglıyo.Yoksa nasıl olur da flsh destegi olmayan telde video izleyebiliyosunuz.hatta abartıyım deneyimlerimi ben bi zamanlar ttnet faturası odenmemıs iken pcde kredi kartı odeme sayfası acılıyoken skyfire ile istedigim gibi geziniyodum nette.istediginiz dosyayla oynayın takla atın olmaz adamlar acmadıkca.bununla ilgili bizim sadece kullanıcılar olrak yapabilecegimiz tek sey.Nokia yı mail yagmuruna tutmak.

dogan42550

Üye
arkadaşlar skayfire türkiyede çalışmıyor boşa zamanınızı harcamayın hiç.

--------------- Ekleme ---------------

mileti boşa zaman harcatmayın skayfire çalışmıyor

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
hala deneyen var mı ki skyfire ı....

KELGER

KELGER

Üye
krdes sen hala burdamisin bu program artik calismiyor

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmıyor diyorsunuz ama video'ya bile çektim. Çalışıyor.

mole70

Üye
dostum teşekkürler paylaşımın için.ben denedim yükledim fakat bağlanamadım,bunun da cfw ile ilgili olduğunu düşünüyorum.çünkü aynı uygulama bi cfw de hiç yüklenmiyo kimisinde yükleniyo hiç çalışmıyor vs..rica rtsem sen kendi kullandığın cfw yi söylesen veya paylaşşsan bide öle denesem teşekkür ederim

king_childdd

Üye
kardeş bunu jar olarak paylasır mısın rar olarak değil telefondan direk indircemde

hasman

Üye
E71,bütün olasılıklar denendi,çalışmıyor.skyfire bugün benim için bitmiştir,operaya devam...

dursun77

Üye
14.02.2010 evet çözüm burda .....bolt browser versiyon 2.50 indirip kurun! artık facedesiniz bolt üzerinde media ayarlarını yapmayı unutmayın.

ramazan3362

Üye
dursun77 ne dediğini anlamadım.

KELGER

KELGER

Üye
evet denedim bolt 2,50 ye sadece artı olarak facebook video desteği eklemişler.açlışıyor.
ama izlesenede yine açmıyor

Üst Alt