Skyfire v1.5 | 01.01.2011 | xCHIVALR0US

Sponsorlu Bağlantılar

mpler

Üye
ya kardeş dns ayarlarını nasıl değiştirecez bilgi lütfen :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah kardeş skyfire paylaşım için dns ayarlarını değiştirdim gelişmiş ayarlardanmış gerek kalmadı :bye2:

recask

recask

Üye
Bende yükledim try again 2 veya 3 kerediyor sonra atıyor birde dns ayarlarını değiştirince hiç girmiyor kitleniyor 3 gündür deniyorum bir yerde hata yapıyorum ama nerde yardımcı olursan sevinirim

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
çok saol kardeş verdiğin programı ve prefsi uyguladım ve vodafone internetten bağlandı. çok saol :) şimdi sıra wlandan bağlanmak :D

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
Bağlanmasına bağlanıyorda rahat rahat video izleyemedim.

derviss54

Üye
ya arkadaşlar programı yukledim aynen dns de değiştirdim sonra o prefs dosyasınıda değiştirdim sonra en az 10 defa denedim ama tık yok açmıyorda açmıyor bazı arkadaşlar demişler yok ip adresinide kendi adresinizi gireceksiniz die yahu ip adresi her girişte değişiyo yanı ip tutturmak imkansız kim salladıysa iyi sallamış
telefonum hacksız 5800 v52 yüklü
yapabilen varsa tüm detaylarını duzgünce anlatsın lütfen birde video diyolar video felan yok

tugay42

Üye
kardesm dediklerinin hepsinş yaptım olmadı be.s (n95)

pumburi1953

Üye
hattım vodafone telefon n97 söylediklerinizin aynısını yaptım ama çok zor bağlanıyor bazen on defa try again diyo bazen ikinci üçüncü seferde bağlanıyo bazende hiç bunu nasıl çözeriz acaba?

ramazan18

Üye
5800 bendede olmadı wirilles den denedim ama

Twilight06

Üye
Olmadı 5800 wirelessdan denedim
hackli değil...

Jupiter97

Üye
arkadaşlar bende denedim olmadı sonra teli kaptıp açtım öle denedim oldu sanra programı kapattım açtım olmadı :bilmm bir gün sonra denedim oldu :ehe yani kısacası birkaçkere denemek lazım ama bazen hiç olmuyor ama hiç yoktan iyidir sagol kardeş

vivaldi123

Üye
bu programı yükledim.telefonu açıp kapattıktan sonra ne kadar uygulama varsa gitti :( ( n97 )

tayfa66

Üye
arkadaşlar ben yükleyemiyorum desteklemiyor falan diyor tel e63 yükleniyor mu veya skyfirenin hangi versi yonu yükleniyor

azarax

azarax

Üye
arkadaslar wifi ile kesin olarak çalışmıyor mu ?

kanuni262

Üye
s60 v 5 telefonum var bir cok siteden video izleyemiyorum ne yapayik

kleriktime

Üye
Prefs dosyasını açın. Oradaki ip adresine kendi ip adresinizi yazın bi de. Böyle yapınca 1 kerede bağlandı.

ben ip değiştirmeyi denedim fakat telefondan değiştiremiyorum nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim

mutluadam

Üye
bunu kurdum tel reset atmaya başladı. zaten doğru dürüst bağlanmıyordu. kaldırdım düzeldi.

^^_YaKuP_^^

^^_YaKuP_^^

Üye
video demiş ama video nerde yaa..resmimi kastedmiş acaba :hmmm helpp!!!! helpp!!!!

CNR0185

Üye
wifi ile çalışmadıktan sonra neye yarar kiii...

KELGER

KELGER

Üye
wifi ile çalışmadıktan sonra neye yarar kiii...

bunu mu yazdın bende bi b.. vargibi sevindim.
arkadaşlar aylardır çalışmayan bir program hakkında yorum yazıp duruyorsunuz.bırakın bu knuları güncel tutmayı:bilmm

Üst Alt