Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 Unsigned

evet arada gidip geliyor v5 çıkana kadar bu şekilde idare ediyoruz ama gerçekten çok başarılı bir program.. hayırlı olsun

saolun valla bayağı iş görecek yalnız sekmeli dolaşım yok yada bulamadım. operada 10 da yüklü kalacak sanırım

benm de eksikliğini hissettiğim bi konu opera adam akıllı flash desteğini verse kesinlikle rakipsiz olacak ama malesef yapmıyorlar nedense...

kumuks

Üye

madem bağlanabiliyorsunuz,ozaman biz de bu programları tek tek yüklemeye uğraşmayalım.cok kafa yordum bunun üzerinde..skayfire giren arkadaşlar...şimdi dediğim yolu izleyerek hedef göstereceğim dosyayı,buraya eklerseler bizimde sorunumuz bitecek..
""" DOSYA YÖNETİCİSİ-C.TELEFON HAFIZASI-SKAYFİRE-prefs """ dosyasını buraya eklermisiniz...programa ilk girdiğimizde ıp adresi ve buna benze bir edresi daha ,bağlanıp alamadığı için biz bağlanamıyoruz..bağlanamayanlar dediğim dosyayı acıp bakarsalar dosyanın içi boş..program bir defa bağlandığında birdaha sürekli o dosya içindeki ayarlarla bağlanıyor..acilen bağlanan arkadaşlarımızdan bu dosyayı buraya eklemenizi bekliyorum..

DİKKAT
:
N97 ve 5800 ile bağlanan arkadaşlar eklesinler bu dediğim dosyayı..

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım kimse bağlanamıyor yine bu yeni yöntemle...

program her bağlantı için yani her kullanıcı için ayrı bir user ID oluşturuyor ben yine de kendi prefs dosyamı veriyorum umarım işine yarar.

bende dediklerinizi yapacaktim giremiyordum ama sanirim sorunu duzeltmisler hicbirsey yapmadan girmeyi denedim ilk once hata verdiysede try dedim baglandi

hayırlı olsun kardeşim.. takip ediyorum V5 çıktığında sizlerle paylaşacağım..

qoqsalus

Üye
ellerine saglık...ancak bu kadar sade anlatılabilinir...

amon35

Üye

denediniz mi acaba arkadaş upload etmiş

ibokara

Üye
teşekkürler dostum eline sağlık

adems78

Üye
bende yaptım 5800 çalışıyor

morruck

Üye
e90 iç ekranıyla çalışmıyorsa yüklemem ben kardeşim

e90 olmadığı için deneme şansım yok. zahmet olmazsa deneyip paylaşırsan başka arkadaşlar da yararlanabilir.

Cs***MaN

Üye
bune ya adam akıllı prog. çıkartmıyolar kim uğraşcak bunla

kumuks

Üye
bence hiç bakmamıştır bile.. neyse istedi paylaştık.. sende çalışıyor mu?
arkadaşım , baktım tabikide..sonuç olıp öyle yazamk istedim.üzerinde oynamalar yapıp deneme aşamasındayım.ben bunu cözene kadar v5 cıkar heralde.sizin dediğiniz gibi yaprım,versiyonları tek tek yükledim ama olmadı..paylaşımın için teşekkürle..