Skyfire v0.9.0.9156/server sorunu çözümü.....

Sponsorlu Bağlantılar

efevefe

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire v0.9.0.9156/server sorunu çözümü.....
merhaba maxicep ailesi üyeleri bildiğiniz üzere skyfire 'skyfire cannot connect to the server at this time'
diye bi hata mesajı veriyor ve bağlanamıyoruz ben bunun çözümünü çok aradım yabancı siteler dahil birçok siteyi dolaştım ama bir sonuca varamadım bazı yabancı sitelerde tele format at tekrar yükle düzelir diyolar ve işe yarıyo ben denedim ama neden tele format atmamız gerekiyo bunu kendi telefonum da araştırdım (tel nokia e51) cihazı formatlıyorum skyfire yi yüklüorum çalışıyor diğer kullanmak istediğim programları yükledikten sonra çalışmıyor acaba diğer prolar skyfire ile çakışıyormu diye kafamda soru işareti yarattı tekrar tele format attım skyfire yi yükledim sorunsuz bi şekilde çalışıyor ve sorunu buldum sorun diğer proları yüklemek için sildiğim sertifikalarda.....

şimdi size yaptığım işlemleri açıklıyorum

öncelikle tele format atıyoruz ve işlem bittikten sonra skyfire yi yüklüyoruz....
diğer kullanmak istediğimiz proları yüklemek için sildiğimiz sertifikalar vardı bilirsiniz
bilmeyenler için menü/araçlar/ayarlar/genel/güvenlik/sertifika yönetimi/yetki sertifikaları
burada 33 tane sertifika bulunuyor bunlardan 6 tanesi silinmiyor biz bazı proları yüklemek için veya teli h.a.c.k lemek için 27 tanesini siliyoruz ''buraya dikkat edin''silmiş olduğumuz 27 tane sertifika skyfire ile bi bağlantısı var bunları sildiğimiz de 'skyfire cannot connect to the server at this time' bu hata meydana geliyor yani anlicanız üzere bunları silmememiz gerekiyor... bu 27 tane sertifika arasında skyfire yi ilgilendiren sertifika hangisi bunu da üstadlar bulur çün ki tek tek denicek vaktim yok....

Diğer yüklemek istediğiniz proları öncelikle uygulama yöneticisini açıyoruz seçenekler/ayarlar/yazılım yükleme/ tümünü seçiyoruz ve opda dan veya diğer bi siteden almış olduğunuz sertifika ile sertifikalandırıp yüklüyoruz biraz uğraştırıyo ama bence değer çünki skyfire çok güzel bi pro

bu yönteni uygulamadan önce şunu belirtim benim telefonum e51 ben bu şekilde bu sorunu ortadan kaldırdım tesadüfmü dersiniz bana göre tesadüf değil çünki 4-5 kez denedim denemek isteyen denesin sorumluluk deneyen kişiye aittir ???? ben sorunsuz bi şekilde kullanıyorum iyi akşamlar...

• Beğen
Tepkiler: mehmet3437, Ozan ve münir amca

dostteam

Üye
Sertifikayla ilgili olduğunu düşünmüyorum..

Elimde 2 tane 5800 var 1 tanesi giriyor diğeri serwer hatası veriyor..

İkisindeki sertifika sayısı ve sertifikalar aynı :S

Bi çözümü yok mudur bunun...

batin

Üye
lg gm735 kullanıyorum skyfire yi daha önce yüklediğimde hiçbir sorun yoktu ama şimdi ( cannot connect to the server at this time ) sorunu veriyor bi çözüm bulan varsa söylesin teşekkürler

figo_

figo_

Üye
bende de n73 var bir türlü olmuyor cevap verseniz sevinirim

dpat

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum arkdaşlar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bu dediğini ben yaptım yani sertifika ile imzaladım ama yine olmuyor yine acmıyor :hmmm

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
merhaba maxicep ailesi üyeleri bildiğiniz üzere skyfire 'skyfire cannot connect to the server at this time'
diye bi hata mesajı veriyor ve bağlanamıyoruz ben bunun çözümünü çok aradım yabancı siteler dahil birçok siteyi dolaştım ama bir sonuca varamadım bazı yabancı sitelerde tele format at tekrar yükle düzelir diyolar ve işe yarıyo ben denedim ama neden tele format atmamız gerekiyo bunu kendi telefonum da araştırdım (tel nokia e51) cihazı formatlıyorum skyfire yi yüklüorum çalışıyor diğer kullanmak istediğim programları yükledikten sonra çalışmıyor acaba diğer prolar skyfire ile çakışıyormu diye kafamda soru işareti yarattı tekrar tele format attım skyfire yi yükledim sorunsuz bi şekilde çalışıyor ve sorunu buldum sorun diğer proları yüklemek için sildiğim sertifikalarda.....

şimdi size yaptığım işlemleri açıklıyorum

öncelikle tele format atıyoruz ve işlem bittikten sonra skyfire yi yüklüyoruz....
diğer kullanmak istediğimiz proları yüklemek için sildiğimiz sertifikalar vardı bilirsiniz
bilmeyenler için menü/araçlar/ayarlar/genel/güvenlik/sertifika yönetimi/yetki sertifikaları
burada 33 tane sertifika bulunuyor bunlardan 6 tanesi silinmiyor biz bazı proları yüklemek için veya teli h.a.c.k lemek için 27 tanesini siliyoruz ''buraya dikkat edin''silmiş olduğumuz 27 tane sertifika skyfire ile bi bağlantısı var bunları sildiğimiz de 'skyfire cannot connect to the server at this time' bu hata meydana geliyor yani anlicanız üzere bunları silmememiz gerekiyor... bu 27 tane sertifika arasında skyfire yi ilgilendiren sertifika hangisi bunu da üstadlar bulur çün ki tek tek denicek vaktim yok....

Diğer yüklemek istediğiniz proları öncelikle uygulama yöneticisini açıyoruz seçenekler/ayarlar/yazılım yükleme/ tümünü seçiyoruz ve opda dan veya diğer bi siteden almış olduğunuz sertifika ile sertifikalandırıp yüklüyoruz biraz uğraştırıyo ama bence değer çünki skyfire çok güzel bi pro

bu yönteni uygulamadan önce şunu belirtim benim telefonum e51 ben bu şekilde bu sorunu ortadan kaldırdım tesadüfmü dersiniz bana göre tesadüf değil çünki 4-5 kez denedim denemek isteyen denesin sorumluluk deneyen kişiye aittir ???? ben sorunsuz bi şekilde kullanıyorum iyi akşamlar...
öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için sağol.
ama anlattıkların sonucu skyfire sende çalıştıysa bile bu tamamen şans eseri olmuş.tesadüfen kısacası.yani formatla sertifikayla ilgisi yok bu sorunun.skyfire uygulaması server üzerinden çalışır.bu server şuan türkiyede yok diye bir hata alıyoruz.bunun çözümü bu olamaz.

karasi49

Üye
bir kaç gün öncesine kadar çalışan pro. aynı hatayı bende de verdi umarım en kısa zamanda bir çözüme kavuşur bende araştırıyorum bulduğum gibi sizinle paylaşırım...

tozmetal_34

Üye
bence kablosuz bağlatıdan girince oluyor normal gsm operatöründen denemedim ama deneyen olursa sevinirim

daksy

Üye
vala arkadaslar bendede aynı sorun zuhur ettı yalnız (tel e63) bende bu sorun tele yenı firmware guncelledikten sonra meyadana geldi tesaduf veya deil bende butun yabancı siteler ve turk siteleri arastırma yaptım ama nafile tel en az 10 defa format attım product code rı değiştirtim yapmaya calıstım farklı sürümleri denedim olmadı bencede arkadaşların dediği gibi turkiye erişiminde bi problem var...

jejOe

jejOe

Üye
Benim dikkat ettiğim olay ben ing versiyonunu kullanırken sorun yokken tr olanını yukledin sorun ondan sonra başladı ve giremedim birdaha.

rawnes

Üye
bende n 82 war..aynı telden arkadaşda war..ondan aldım skyfire'ı aynısı..onda çalışıyo ama bende çalışmıyo.. :(aynı sorun bende de var..Türkiyede sorun varsa da arkadaş da Türkiyede yani.onda niye çalışıyo bende çalışmıyo..

alyansoglu

Üye
:megafon:
Sertifikayla ilgili olduğunu düşünmüyorum..

Elimde 2 tane 5800 var 1 tanesi giriyor diğeri serwer hatası veriyor..

İkisindeki sertifika sayısı ve sertifikalar aynı :S

Bi çözümü yok mudur bunun...
arkadaş ben sky firede ki sorunu cözdüm n97 var bende sky fireyi yükledim normal g ye yükle dosya icine degil ana sayfaya sonra prefs diye programı icine kopyala yapıştır yap program direk acacak hayırlısı olsun

alyansoglu

Üye
arkadaşlar n97 cözümü sky fire yi telden siliniz daha sonra yeniden g hafızaya dosya icine degil yükleyin sonra kurun calıştırmadan prefs dosyasını indirin icine kopyala yapıştır yapın degiştirilsinmi diyecek evet diyin sonra sky fireyi acın hayırlısı olsun [email protected]

YALANSIN

Üye
bende e71 kullaniyorum ayni sorun bende veriyo.. Bir cozum bulan olursa cvp yazsin

tusubasa

Üye
problem sky fire txt dosya değiştirme o dosya sizeler vercem

ucankartal

Üye
arkadaşlar şu pref dosyası nerde :bilmm

cuneyt_FB

cuneyt_FB

Üye
hiç boşa format la felan uğraşmayın eğer olduysada hakikatten şans işidir :) skyfire ın sitesinden indirmeye çalıştığınızda zaten skyfire ülkenizde kullanılabilir değil diyor . sitede kullanılabildiği ülkeleri vermiş format la olacak iş değil yani :D sertifika ile olsaydı birde kurulum la ilgili sertifika ne alakası var server a bağlanmamasıyla onuda anlamış değilim zaten :)

onderhakki

Üye
arkadaslar e51 için skyfire sorununu cözen varmı

Üst Alt