SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
polat kardeş emeğin için tşk. deneyip sonucu göreceğiz.olsun olmasın,sonuçta ortada bir emek ve zaman ayırma var zaten forumun amaçlarından biri bu değilmi?bilgi paylaştıkça çoğalır,zenginleşir,doğru yol bulunur;)

KELGER

KELGER

Üye
polat kardeş s60v5 bendede var ama onu kurup senin prefsi içine atınca çalışmıyor.
ama senin skyfire ve pref s çalışıyor.
ondan senden s60v5 i istiyorum.çünkü ben s60v5 e prefsi atınca senin yaptığın gibi olmuyor.

turkay81

Üye
bende n97 var kurdum ama açılmadı.. pref dosyasını nasıl salt okunur yapıyoruz... bi onu denemedim.. yardımcı olursanız sevinirim... ben türkcelle bağlanıyorum sorun olmaz inşlh

edjust

Üye
bende n97 var kurdum ama açılmadı.. pref dosyasını nasıl salt okunur yapıyoruz... bi onu denemedim.. yardımcı olursanız sevinirim... ben türkcelle bağlanıyorum sorun olmaz inşlh

X-plore adlı symbian programı indir.işine yarar.:oke:

hellowen334

Üye
hala çalışan varmı bende çalışmadı

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Çalıştıran arkadaşlar kullandığınız dnsleri yazar mısınız?

ofulanof

ofulanof

Üye
_uan skyfire'den yaziyorum dns ayarlari formda yazili olanlar. Benim yöntemim skyfire connettig derken c/data/prefs dosyas1n1 silip yine formdaki prefs dosysini ekliyorum server hatasinda tri agene diyorum oluyor...

savaronajointed

savaronajointed

Üye
bu konuyu S60V5 ten kaldırıp V3 koymak lazım yinede bilginize bildiğiniz skyfire ların hepsi çalışıyor ... Bugün üç arkaşıma kurdum bütün kurduklarım try again bile demedn bağlandı

darkwings35

Üye
arkadaşlar benim 5800 da olmuyor bir türlü... buradan verilen skyfire kurdum 12-12-2010 DA ÇALIŞAN PREFS DOSYALARInı da attım (C:\data\skyfire\prefs olarak) , dns lerde 208.27.222.222 olan .. ama bir türlü bağlanmıyor. nerede hata yapıyorum?

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
bu konuyu S60V5 ten kaldırıp V3 koymak lazım yinede bilginize bildiğiniz skyfire ların hepsi çalışıyor ... Bugün üç arkaşıma kurdum bütün kurduklarım try again bile demedn bağlandı

Gardaş ne kadar net konuştun yaf :) peki kurdugun telefonlar v3 mü?

versak

Üye
prefs dosyalarının linkleri kaldırılmış rica etsem tekrar upload edermisiniz?

editem

Üye
...

edjust

Üye
prefs dosyalarının linkleri kaldırılmış rica etsem tekrar upload edermisiniz?

[/URL] sondakıler benım kullandıgm surumun resimlerı.s60v5 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]:

KELGER

KELGER

Üye
[/URL] sondakıler benım kullandıgm surumun resimlerı.s60v5 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]:

kardeş bende n97 kullanıyorum bu küçük olan skyfire den bıktım büyük ekranlı olanı nasıl çalıştırıyorsun.hattım da vodafone

edjust

Üye
kardeşim bu sitedeki prefs dosyalarının dan birini bu programı bu sürümü kurduktan dosyanın içine at hemen olmayabilir ama 3.5 defadan sonra açılıyor inanmayacaksın ama ben bazen kendi prefis dosyası ile çalıştırıyorum.

adembababa2

Üye
habire try again yazısı çıkıyor ne yapmalıyım tel n79

versak

Üye
teşekür ederim

mardok

mardok

Üye
çalışıyormu

edjust

Üye
arkadaşlar sitedeki prefs dosyalarını tek tek deneyin elbet birı uyar.7 den sonra sürekli deneyin bilmiyorum neden ama 7 den sonra girmek daha kolay oluyor.ve şu var v3 teki girme şansınız ne ise v5 te de odur.ayrıca kesin çözüm 31 aralık ta site yöneticileri tarafından açıklanacaktır. Ben pek güvenmiyorum ya:) evet arkadaşlar şu an için çözüm budur.