SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922

kitikk

Üye
n95 için bir türlü yükleyemedm süresi geçmis diyo hala yükleyen varmi

KELGER

KELGER

Üye
n95 hacklemek n97 den daha kolay hala ne bekliyorsun.neden sertifika hatası ve süresi geçmişlerle uğraşıyosun.
çin sitesinden sertifika al helloox u o sertifika ile imzala ve kur bukadar.ne bekliyorsun

haloo789

Üye
sertifikalayıp kurdum 5 tane prefs dosyası var onları others klasörüne attım ama rakamları değiştirmeden 1 2 3 4 5 diye wifi ye bağlanmaya çalışıyo ama try again diyo acaba hata mı yaptım 5 tane prefs dosyası nolcak açıklarsanız

--------------- Ekleme ---------------

dns ayarını da yaptım peki others daki prefs ler ne işe yarıyo onları açıklasanız

kitikk

Üye

KELGER

KELGER

Üye

n95 hacklemek n97 den daha kolay hala ne bekliyorsun.neden sertifika hatası ve süresi geçmişlerle uğraşıyosun.
çin sitesinden sertifika al helloox u o sertifika ile imzala ve kur bukadar.ne bekliyorsun

edjust

Üye

Aynen arkadaşıma katılıyorum hatta dipnot düşeyim siseditör adlı symbian program ile serfitikasız programları imzalayabilirsiniz.:yuru

sertifikalayıp kurdum 5 tane prefs dosyası var onları others klasörüne attım ama rakamları değiştirmeden 1 2 3 4 5 diye wifi ye bağlanmaya çalışıyo ama try again diyo acaba hata mı yaptım 5 tane prefs dosyası nolcak açıklarsanız

dns ayarını da yaptım peki others daki prefs ler ne işe yarıyo onları açıklasanız
Arkadaşım prefs dosyaları programın alt tabanını oluşturuyor ayrıca dosyada proxy adlı bir oluşum var yanı bağlantıyı sağlayan bir tür ip daha detaylı bir bilgi için internetten araştırma yapabilirsin.ve şöyle bir dipnot skyfire wifi bağlantısı için henüz bir çözüm bulunamadı bu çözümlerin hepsi operatörler içindir.operatörle denemeni öneririm.ama şu var 31 aralıktaki açıklamadan sonra olursa tabi umarım bütün bu sorunlar çözülecektir.:oke:

ofulanof

ofulanof

Üye
Teli hacklemek güvenli mi ?bi sorun olur mu arkadşlr.

edjust

Üye
Teli hacklemek güvenli mi ?bi sorun olur mu arkadşlr.

hayır bir sorun olmaz zaten helox la yaptığın zaman programi kaldırabiliyorsun zaten bir arkadaş bu konu için açıklama yapmıştı ilk sayfalarda bir kontrol et istersen.

[/URL][/IMG arkadaşlar bugün bu sürümden emin olmak için yine 1 2 deneme yaptım sonuç görüldüğü gibi arkadaşlar bir yöntem daha demedim bu sürümü kurduktan sonra sitedeki prefis dosyasını kopyalayın ama salt okunur yapmayın 3 4 hata aldıktan sonra programı kapatın sonra prefs dosyasını silin tekrar programı açın 3 4 kere deneyin sonuç olumlu.

haloo789

Üye
Aynen arkadaşıma katılıyorum hatta dipnot düşeyim siseditör adlı symbian program ile serfitikasız programları imzalayabilirsiniz.:yuru

Arkadaşım prefs dosyaları programın alt tabanını oluşturuyor ayrıca dosyada proxy adlı bir oluşum var yanı bağlantıyı sağlayan bir tür ip daha detaylı bir bilgi için internetten araştırma yapabilirsin.ve şöyle bir dipnot skyfire wifi bağlantısı için henüz bir çözüm bulunamadı bu çözümlerin hepsi operatörler içindir.operatörle denemeni öneririm.ama şu var 31 aralıktaki açıklamadan sonra olursa tabi umarım bütün bu sorunlar çözülecektir.:oke:

çok saol kardes aynen bende wifi den uğrasıyom olmuyo inş çözerler bunu

angmar55

angmar55

Üye
Bendede çalışmadı telefonum hacksiz sürekli Try Again hatası alıyorum o anlık bağlanamıyorsunuz demişsiniz ama bende sürekli bu hatayı alıyorum çözümü yok galiba türkiye için resmileşene kadar telden video izleyemicez gibi gözüküyo :/

SHaDoWHeRo55

SHaDoWHeRo55

Üye
kardesim 31 aralikta sorun cozulcek falan demissinz.Nerden cikardiniz bunu 31 aralikta skyfire symbiana destek vermeyi birakiyor.Yani yeni surum falan cikmayacak.sorun falan cozulmeyecek.

edjust

Üye
kardesim 31 aralikta sorun cozulcek falan demissinz.Nerden cikardiniz bunu 31 aralikta skyfire symbiana destek vermeyi birakiyor.Yani yeni surum falan cikmayacak.sorun falan cozulmeyecek.
With that in mind, we are announcing that we will complete the phase out of our legacy v1.0 product on Windows Mobile and Symbian on December 31st, 2010 for remaining countries
Arkadaşım şu yazıyı çevirmeni öneririm hem nerden biliyoruzki adamlar 2.0 i symbian için sürmeyecekler.neyse bende mesajımda kesin birşey demedim zaten umarım demişim.

Bendede çalışmadı telefonum hacksiz sürekli Try Again hatası alıyorum o anlık bağlanamıyorsunuz demişsiniz ama bende sürekli bu hatayı alıyorum çözümü yok galiba türkiye için resmileşene kadar telden video izleyemicez gibi gözüküyo :/

Evet kesin çözüm sitenin yapacağı açıklamadan sonra olacak ama biz illegal girmeye çalışıyoruz bir yöntem daha söyleyeyim şimdi sitedeki prefs dosyalarından birini skyfire dosyasının içine kopyalayın.salt okunur yapmayın programa girin hata aldıktan sonra skyfire dosyasının içine girin prefs dosyasını silin tekrar programı açın birkaç hata aldıktan sonra tekrar skyfire dosyasının içine girin prefs dosyasını açın ip numarası sonu 34 ise onu 35 yapın salt okunur yapın tekrar programı açın öyle deneyin.valla ben hergün 24 saat kullanıyorum.

ediz96

ediz96

Üye
prefs dosyaları silinmiş bir daha upload edermisiniz ???

edjust

Üye
[/URL]

ediz96

ediz96

Üye
[/URL]

çok teşşekkür ediyorum

ama ben 5800 ı bügün aldım nasıl kullanıcağını bilimyorum bana tane tane nasıl sorunsuz skyfire kullnabilirim anlatabilirmisiniz ?

edjust

Üye
bak şimdi arkadaşım upload ettiğim skyfire indir kur daha sonra x-plore adlı symbian programı indir ve kur.skyfire yi kurduktan sonra sana lisans gibi bir şey soracak onlara ok dedikten sonra program açılacak ve hata alacaksın sonra programdan çık.c data skyfire prefs dosyasını aç orada ip var son numarasına bak 34 ise onu değiştireceksin.onuda anlatayim x plore programını aç c data skyfire prefs dosyasının üstüne gel menü file edit de sonra 34 olanı 35 yap okeyle.sonra yine prefs dosyasının üstünde menü file atributes seçeneği var ona gel read only seçeneği var onu işaretle ve kaydet çık.tekrar skyfire programını aç ve dene birkaç hata aldıktan sonra giriyor.

ediz96

ediz96

Üye
bunları telefon usb ile pc ye bağlıyken mi yapıcam

edjust

Üye
hayır telefonuna indirdikten sonra usb den çekip yapabilirsin bunların usb bağlantısı ile ilgisi yok ve program bir kaç sayfa önce yüklenmiş bir bak istersen.direk telefona indirip kurabilirsin.

ediz96

ediz96

Üye
tamam peki imkanınız varsa bunları resimli olrak teker teker anlatabilirmisiniz bu sitede rep veriliyormu bilimyorum ama veriliyor benden ++ rep :)

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
wifila çalıştırabilen avr mı?????????? operatörlerle ztn çalışıodu !!!!!!!! sen bişi yapmadın önemli olan wifila çalıştırmak 31 temmuz hatasından sonra turkcelle wodafone la giriliodu ztn !.