SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
savaronajointed

savaronajointed

Üye
5800 da kullanması zor oluyor

gunebakanweb

Üye
5800 de wifi ile kullanabilcekmeyiz ümit varmı

ultron

Üye
sertifika hatası veriyor arkadaşım sadece perfs dosyalarını upload edermisin bari onunla deneyelim.

leventgaat

Üye
wifi ile kullanım olacakmı hala beklemekteyiz....

gizmomehmet

Üye
kardeş sana zahmet şu perfs dosyalarını yayınlasan şimdiden teşekürler...

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sana zahmet şu perfs dosyalarını yayınlasan şimdiden teşekürler...

PREFS DOSYALARINI İLK SAYFADAN İNDİREBİLİRSİNİZ. 12-12-2010 GÜNCEL EN SON ÇALIŞAN PREFS DOSYALARIDIR. RESİMDE EKLENMİŞTİR. :yuru

slyman54

Üye
programı kurdum calıstırdım ama try again yazısı cıktı tekrar tekrar dedim gene olmadı
bu sefer data skyfire dosyası içersinde pref dosyasını sildm ve verdiğin linkten baska pref dosyasını koydum yerine ama yine olmadı , telefonum nokia e71 programı imzaladım ve yükledim ?
bide wifi ile baglanmayı deniyorum.

matela

matela

Üye
telefonu hackla bide ole dene ben öle yaptım çalışıyo

KELGER

KELGER

Üye
kardes calisiyor tamamda adres yazamiyorum.keske calismalarini s60v5 uzerinde yapsaydin

ultron

Üye
PREFS DOSYALARINI İLK SAYFADAN İNDİREBİLİRSİNİZ. 12-12-2010 GÜNCEL EN SON ÇALIŞAN PREFS DOSYALARIDIR. RESİMDE EKLENMİŞTİR. :yuru
çalıştı çok teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım.

delihikmet

delihikmet

Üye
kardeş telafonum 5800 sertifikayla kurdum bütün prefs dosyalarını denedim bir türlü girmiyor vodafon .nternet paketi kullanıyorum boş tel hafıza 55 ram 65 boşta herşey. Kurdum şu tel bu proğram uyuz etti beni 5800 girdim diyen arkadaşların gözünden kaçan bir şey var sanırım yaptıkları işlemleri ayrıntılı yazarsa herkes yararlanır :)

KELGER

KELGER

Üye
kardeş 1. sayfadaki prefs dosyalarını s60v5 için olanı kurup. içine atsam çalıştırırmı.
benim senden s60v5 için olanı istememin sebebi türkçe yapman anlamında değil.
prefsten başka bir değişiklik yoksa ingilizce olanı da işime yarar.

newwaves

Üye
Ben prefs dosyasını yüklemeden sonra sildim.. Sistem kendiliğinde prefs dosyasını oluşturuyor o zaman. Kaç gündür deniyordum bir türlü girmiyordu. Bugünkü denememde 2 kez girdim. Try again tuşuna 5-6 kere basınca bağlanıyor. Teşekkürlerrr....

SokeLee

Üye
sertifika flan sorununu ne yapcaz

delihikmet

delihikmet

Üye
Ben prefs dosyasını yüklemeden sonra sildim.. Sistem kendiliğinde prefs dosyasını oluşturuyor o zaman. Kaç gündür deniyordum bir türlü girmiyordu. Bugünkü denememde 2 kez girdim. Try again tuşuna 5-6 kere basınca bağlanıyor. Teşekkürlerrr....

Kardeş dedigin gibi kurduktan sonra prefs dosyasını sildim ve sonunda girdim saol işte herkes püf noktalarını yapsa herkes yararlansın eng s60v5 olan beta 15733 le denedim ve harika bir şekilde çalışıyor onunla giriyorum ondada kurduktan sonra prefs dosyasını siliyoruz:oke:

beter1911

Üye
ya n95 8gb'dim warken sorunsuz caLisiodu ne sertifikaLama nede hack sorunsuzdu n97 32gb kuLLaniorm bi türLü beceremedm bu yasak ne amacLi neden üLke sorunu verior?

gowlet

gowlet

Üye
arkadaşlar en üstteki 3 linkten indirirseniz kurabilirsiniz. prefse ihtiyaç yok onları en son çalışan prefsler diye verdim çalıştıramayanların belki işine yarar diye program tek başına çalışıyor çok hata verirse kullanıla bilir ama genede istiyoruz derseniz çalışan prefslerden elimdekilerin hepsini upload ederim

--------------- Ekleme ---------------

ben teşekkur ederim çalıştırmana sevindim çünkü çoğu arkadaşım çalıştıramadık diyor bende şimdi onların sorununu çözecek bir alternatıf arıyorum bağlantı hatası olmadan

verdiğin bilgi içinde teşekkürler ayrıca
Kardeş en üstte derken ilk mesajındakini mi indireyim. Birde benim 5800da hack ve sertifika yok olur mu dersin?

Senin verdiğin Skyfireler bende yüklenmiyor. Prefs dosyalarını deneyeceğim. ;)

Prefsler yarıyor sağol kardeş. Böyle güncellersen seviniriz.

edjust

Üye
[/URL] bende bu sürümü kullanıyorum ve prefs dosyası olmadan.sadece dns te bütün olay.değiştirin dns i ve açın programı 2 3 kere hata aldıktan sonra program açılıyor hem kendi prefs dosyası ile. Ama donma oluyo video izlerken. tel:5530 hat:vodfn bu konuda yardım edebilecek dostlara sesleniyorum.ve bir durum dikkattimi cekti gece 12 den sonra girmek güçleşiyor.?

evet bu mesajımda da şunları söylemek istiyorum.evet polat adlı arkadaşın açtığı bu konu yöntemleri bakımıyla doğrudur skyfire böyle çalışıyor.ama arkadaşın kanıt çabası yetersizdir. Ve nedenine gelince.evet skyfire nin bu yöntemle çalışmasının nedeni sadece sadece ve sadece dns değişikliğinden kaynaklıdir.yani siz istediğiniz kadar prefs ve 1.5 versiyonun çeşitli sürümlerine ulaşın skyfire yine çalışır ama bir şartla oda dns değiştirmek.ve nedeni yani asıl olan meseleyi şimdi anlatıyorum.skyfire programı bir bilgisayar sistemi üzerinden proxy aracılığı ile telefonlara aktarılıyor.ve biz telefonumuzda dns değiştirmediğmiz zaman türkiye içinden 0.0.0.0 yani otomatik dns numaraları kullanıyoruz ve bildiğimiz gibi skyfire ülke hatası sorunundan sonra skyfire sadece belirli ülkelerde destek verebileceğini söyledi.bu yüzdendir ki skyfire i telefona kurup dns i değiştirmezsek dns ten dolayı telefonumuz ülkemizde proxy i yakalamadığı için hata veriyor.bu yöntemin başarılı olmasının nedeni ise dediğim gibi dns i değiştirmektir.dns i değiştirdikten sonra skyfire çalışmasının nedeni dns ler farklı adresler üzerinden edinildiği için program proxy i yakalıyor yani diğer açıklaması dns i değiştirip yasaklı sitelere girmek.(youtube).ha ilk seferde girememe olayı şöyle açıklanabilir program desteği bilindiği gibi birçok ülkede olduğu gibi türkiyede de çekilmiştir bu yüzdendir ki proxyı yakalama olayı an ve an gerçekleşmeyebilir.yani 3 5 denemeden sonra proxy tanımlandığı anda program açılıyor.ışte bu yüzdendir ki prefs dosyasının değişmesinin bir mantığı yoktur.çünkü zaten proxy yakalandığı anda program açıldıktan sonra sitede eklenmiş olan prefs dosyası ile programın otomatik olarak düzenlediği prefs dosyası aynıdır.yani prefs dosyasının bile salt yapılmasının bir manası yok. isterseniz hiç prefs dosyası değiştirmeden bu sürümü dns i değiştirerek deneyin birkaç denemeden sonra program açılacaktır ve sonra c data skyfire dosyasındaki prefs dosyası ile sitedeki prefs dosyasını karşılaştırın aynı olduğunu göreceksiniz.şu wirelees içinde ne diyeceğimi bende bilemiyorum dns değiştirip girememek bana saçma geliyor acaba dns i değiştirmeye rağmen modemin proxyı almamasının nedeni programın operatör dışında farkı bir sistem de (ttnet vs) proxy algılamamasimi diye düşünüyorum...neyse. evet budur skyfire hatasının nedeni. bu yöntemi bende kullanıyorum.bir farkla ben kendi mesajımda eklediğim sürümü kullanıyorum ve hiçte prefs değiştirmeden dns adresi olarakta 1. Dns 195.241.77.53 2.dns 195.241.77.54.polat arkadaşın verdiği dns lerde uyumlu .bütün mesele dns dir.evet bu kadar yoruldum be. tüm forma sevgiler.:oke:

gowlet

gowlet

Üye
Güzel yazmışsın ama amma sallamışsın. DNS ile alakası yok. Sendeki DNS'yi kullanıyordum ben işe yaramıyordu. xD

edjust

Üye
tabi iyi sallamişım programı bildiğin kadar konuşursun ben sana polat arkadaş gibi onlarca resim eklemekleyecegim bilmiyorsan bu ... Git mektebinde oku hey allahım ya.