slm arkadaslar bende yaklasik 7-8aydir skyfire kullaniyodum ve cok da memnundum ancak artik ülkemizde kullanimi kaldirilmis sanirim benimde 2haftadir acmiyor telefondan kaynaklanan bir sorun degil herkeste öyle.
Simdi sorun videolari artik nerden izleyecegimizz nokia e63 modelinde video acabilmek icin onerdiginiz bir program var mi?
Eline sağlık güzel on numara olmuş ...benim bir sorunum var n82 de dosya yüklerken çok zorlanıyorum çoğu dosya yüklenemiyor yardım ederseniz çok güzel olur şimdiden teşekkür
arkadaşım eline sağlık güzel paylaşım ama bir türlü bağlanamadım intenete wirelles kullanıyorum cauntry.k diye biten bir hata mesajı alıyorum yardımcı olursan sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
kardeş sertifika hatası veriyo bide proları yüklerken unsignet veya telefonun hacli olması gerektiğini yazarsanız sevinirm genede güzel paylşım eline sağlık sertifikalatacaz artık
arkadasım kac kere denedim hiç bi değişiklik yok telefonum e71 hala aynı htayı alıyorum contry july 2010 falan cıkıyo baska yolu yokmu sitede bulunan tüm yöntemleri deenedim helloOX2 ile hackledim telefonu spb tv için oda hata verdi hiç Bişey anlamadım bu telefondan yokmu bunun yolu