Sizin bölgenizde 3G olacak mı? Test edin! 30 Temmuzu beklemeyin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
Sizin bölgenizde 3G olacak mı? Test edin! 30 Temmuzu beklemeyin!!
size bir tüyo; Bizim bölgede 3G olacak mı? Biz 3G'yi hemen kullanacakmıyız? Meraklananlar için ışte çözüm! 30 temmuzu beklemeye gerek yok! 3G destekli telefonunuzdan şebeke modunu çift mod yaptıktan sonra şebekeyi manuel tarayın ve ekranda operatörün yanında 3g simgesi varsa şebeke 3g şebekesidir. eğer yanında normal şebeke işareti varsa 3g henuz kurulmamış.
ben istanbulda bir çok yerde deniyorum her yere kurulmuş..(n95 ile test edildi)

• Beğen
Tepkiler: akula, Catty ve LAZOFLU

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu güzel bilgi için teşekkürler. 3G meraklılarına güzel haber.

oguziverson

oguziverson

Üye
o olay bayadır var şans eseri gördüm bnde temmuzun ortalarıydı galiba avea e turkcellde 3g simgesi vodafone ise 2g vardı ama şimdi baktım bi daha ondada 3g var bilgi için teşekkürler:oke:

khytr89

khytr89

Üye
İstanbul Kartal Uğurmumcu da var. 6680 le test edilmiştir. Hat Vodafone. Arasıra bağlantı sinyalinin altındaki anten işareti 3G olarak değişiyor. 1 kez rast geldi hemen video arama yapa bastım. '' Karşıdaki cihaz uyumlu değil ya da operatör uyumlu değil isterseniz normal arayın isterseniz mesaj çekin'' hatası verdi.Diğer telefon 5300 ve türkcell hatlıydı.

Ama menü - araçlar - ayarlar - şebeke - operatör seçiminde manuel taramada bazen çıkmıyor 3 g işareti telsim gsm yazıyor.

wolfking61

Üye
Trabzon'a kurulmuş E65'ile test ettim.No Problem Yes 3G

Da®kness

Da®kness

Üye
N70 te şebeke ayarları çift mod olunca ve telefonu kapatıp açıldığında 3g yazıyor, daha sonra normale dönüyor. Tabi bu ara şebekeden kopuyorsunuz. Bu yüzden telefonu tek moda (Gsm) aldım. Turkcell ve Vodafone da denendi.

oguziverson

oguziverson

Üye
N70 te şebeke ayarları çift mod olunca ve telefonu kapatıp açıldığında 3g yazıyor, daha sonra normale dönüyor. Tabi bu ara şebekeden kopuyorsunuz. Bu yüzden telefonu tek moda (Gsm) aldım. Turkcell ve Vodafone da denendi.
evt bnde aynısını yaptım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kayserinin develi ilçesinde yok yine aynı çıkıyor

arslansem

arslansem

Üye
Sağol arkadaşım.Deneyelim:)

ardaaga

Üye
nasıl manuel tarıycaz anlamadım nasıl yapıldığını anlatırmısınız

zibidi39

zibidi39

Üye
benım tel cekmedıgı zaman 3g yazıo :D vodafone kırklareli

darülmendep

darülmendep

Üye
Erzincan'da şimdilik olmuyor :ban:

anadolucocugu61

Üye

:megafon::megafon:Kardeşim Nokia 6630 sahibiyim benim şebekem çift modda çalışıyor ama hatta kopukluk olmuyor ayrıca TRABZON-VAKFIKEBİR ' de manuel arama yaptımsadece TURKCELL AVEA VODAFONE yi buldu yani buraya daha gelmedimi görüntülü konuşma işi :vurtaşınacağım bu ilçeden yaw :)

hacker619

Üye
onu daha bilmeyen kalmadı

Üst Alt